icon

Poraďte program na jednoduchú konverziu videí pre Windows 10

unterwasserman
Dnes o 19:00

Mám počítač MSI Wind Top AE2050 - model MS-AA53 s Windows 10 a potrebujem nejaký zadarmo free (nie trial) program na konverziu videí že napr. video stiahnem z mobilu čo je vo veľkom rozlíšení vo formáte MOV a má cez 200MB, a ja to chcem zmenšiť na menej MB a menšie rozlíšenie do formátu MP4. Proste niečo čo prerobí formáty videí z takého na onaký. Offline bez internetu že to bude nainštalované ako program/aplikácia v PC.

Skúšal som Format Factory ale to mi nespustí. Teraz skúšam Any Video Converter a už hodinu spúšťa a načítava, tak asi nespustí. Proste niečo čo mi aj bude fungovať, že len nainštalujem a pôjde to. Tak ako ostatné programy bežne. Preto som dal aj typ PC že možno niečo pre tento typ treba. Ale ja sa v tom nevyznám.

cutespider
•
Dnes o 19:27

Pozri videolan.org, je to prehrávač, ale zvládne aj konverziu videa.

anonym_d09b9e
•
Dnes o 19:33

Ja pouzivam HandBrake, skus..

unterwasserman
autor
•
Dnes o 20:06
@anonym_d09b9e

Ja pouzivam HandBrake, skus..

@anonym_d09b9e ten mi tiež nefunguje, síce sa spustil, ale keď idem do priečinka s videami ktoré chcem prerobiť do MP4 tak vidí prázdny priečinok. Takže nepodporuje iné formáty. Potom som našiel nejaké Win converter ale to je trial. Ale ten jediný fungoval, ale nepoužiteľný lebo skonvertuje teda spraví čo potrebujem ale cez celé video dá vodoznak. To zase nič.

unterwasserman
autor
•
Dnes o 20:08
@cutespider

Pozri videolan.org, je to prehrávač, ale zvládne aj konverziu videa.

@cutespider niečo mám od video lan lebo v program files mám od tej firmy priečinok. Počkaj pozriem čo tam je. VLC player tam je. Ale okrem prehrávania som to na nič nepoužíval. Neviem o tom že to vie konvertovať. Dalo by sa nejaký presný postup ako sa k tomu dostanem?