icon

3 deti a 3 autosedačky

lyongirl
25. apr 2012

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o názor, čo si myslíte...
Máme 3 deti, čiže 3 autosedačky, najmladší má zatiaľ vajíčko. Už som začala zvažovať, čo bude ďalej, čo kúpiť a tu nastáva dilema. Je mi jasné, že najbezpečnejšie sú 3 autosedačky, ale napadlo ma aj to, či nestačia 2 autosedačky a najstarší syn by sedel v strede. Neviem, či potrebuje podsedák, to som ešte nezisťovala. No a ešte je tu vlastne aj otázka, či sa nám 3 autosedačky do auta zmestia. Myslím si, že problém by nemal byť, máme dosť veľké auto/Renault scenic/, ale zvažujem to vlastne aj kvôli financiám, ale samozrejme, že najdôležitejšia je bezpečnosť mojich detí. Čo si myslíte, kúpiť 3 autosedačku, alebo stačí podsedák?

Strana
z3
jaduska
3. okt 2012

@katia7 a pozerám, že ty tretie bábo ešte len čakáš, takže ono bude vo vajíčku v protismere, tak to by nemal byť problém narvať hoc aj 3 sedane dozadu....

adulik23
3. okt 2012

@katia7 kamoska ma pegueot 308 sw a do zadu sme dali 3 romerky. 1x 8-19 kg a 2x 15-36kg .
ak chces - mozem jej napisat, nech to zmeria. 😉

pele
9. júl 2015

Ja dam tri aj do Skody Roomster. Mam dve Romer King plus 9-18 kg a v strede Britax Adventure 15-36 kg (asi aj pod menom Romer je), pripadne jednu King plus viem nahradit vajickom. Ta Britax Adventure je asi najuzsia sedacka vo svojej kategorii, bez nej by sme sa nezmestili. Este aj Britax Eclipse 9-18 kg odporucaju ako uzku, s tou by bolo asi este viac miesta, ale viem ich zapnut aj takto.

zajkobojko
29. feb 2016

ahojte ma niekto renaul clio? zmestia sa tam 2 sedacky po bokoch a dfo stredu podsedak? ak je to natesno nevadi to len na dovolenku. Ak nie je legalne dat jednu sedacku do 18 kg vedla vodica.vopred dakujem za rady.k.

modrofuzik11
9. mar 2016

pokial dosiahli urcitu vysku, /aspon 120 cm/ ries to iba podsedakmi, autosedacky davaj iba na cesty mimo mesta.

divozienka26
Autor odpoveď zmazal
divozienka26
Autor odpoveď zmazal
divozienka26
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3