Aké auto na 3 autosedačky?
Do ktorého auta sa pohodlne zmestia 3 autosedacky vedla seba? Hladame 5 mieste, ak take existuje. Nie 7-miestne a nie jeep. Mate niekto odskusane?
@tilly Ved to. Presne preto aj chceme vw. My sme si mysleli, ze budeme mat problem predat Octaviu a ze potom uz lahko kupime ine a presne opacne to je... Octavia bola predana hned! A teraz sme bez auta emoticon, resp. pozicala nam svokra (ale to je male auticko, to bolo predtym moje). Momentalne nam staci mat 1 auto a asi to tak aj zostane. Nevyuzili by sme dve, jedno by stale stalo na parkovisku. A kedze uz chceme svokre vratit auto, tak ma zoziera to, ze stale nemame nic vyhliadnute... Cez bazar nechceme kupovat ani nahodou...
My mame ford S max je super autosedacky sa tam v pohode zmestia 🙂
aj my prave hladame auto, sice mame len jedno dieta, ale chceme velke, takze hladame sharan, alhambra. A inac niektore tieto alhambry a sharany maju integrovane detske sedacky, takze nemusis kupovat podsedaky a vacsie deti mozu sediet na nich.
@sonia. No moj touranik ma uz 10 rockov. Minuly rok som ho chcela vymenit, za nieco "stylovejsie" a nakoniec sme sa rozhodli este pockat. Nenasli sme nic, kam by sa tak pohodlne zmestili tri detske sedacky, ma obrovsky vnutorny priestor, kufor aj sa v nom 5 ludi odvezie maximalne pohodlne, ma vynikajucu spotrebu, ja mam 1,9 tdi a zaroven nie je prilis velky a tak s nim vcelku pohodlne zaparkujes aj na mensom parkovacom mieste. Doteraz bolo v oprave raz, ked sa nedal otvorit kufor - volajaka elektrika, inac slape ako hodinky.
Neviete mi poradit auto 7miestne? Bude sa hlavne vyuzivat na 3 sedacky a cez vikendy a prazdniny sa stale 6,7, miesto navyse zide. Nemate skusenosti s Kia Carens napr. ? Alebo Renault Grand Scenic?
Skusenosti s Kia Carens prip. Renault Grand Scenic nemate niekto?
Ahojte, hľadáme priestranné auto, tak aby sa dozadu vošli 2 autosedačky a pohodlne jeden dospelý. Lebo v niektorých autách, aj napriek tomu, že sa tam vojdu 3 autosedačky, mi ten stred nepríde veľmi priestranný (napr. Renaul Scenic). Zatiaľ máme vyhliadný VW Touran, ale mne to už príde veľmi dodávkové, prijala by som niečo na štýl kombi. Ďakujem.
a ako to potom riešite s kočiarmi a vecami pre deti? je v tých autách dosť veľký kufor? Oplatí sa vám kúpiť nové auto? práve som čítala článok, že nové auto stratí hneď 20% z ceny, čo je dosť podľa mňa
my mame tiez touran kupena ojazdenka 4 rocna a max spokojnost mame 7 miestny vzadu bezne nosime deti 2 a 4 rocne v sedackach a este aj syna 16 r. velky vnutorny priestor aj kufor. ked vozime aj babku tak rozkladame este zadne ale kufor uz je potom maly ale s tym treba pri viacerych osobach pocitat. inak super cestovali sme aj siedmy do hr s boxom na streche a uplne ze super pohodlnost a spolahlivost.

Ak mate uzke sedacky, tak sa vojdu aj do fabie (nam sa vosli 2x STM 9-36 kg a jedna Renolux 0-18 kg) - tieto 3 vojdu aj do Renault Kangoo http://autosedacky.heureka.sk/storchenmuhle-my-... - su to vraj najuzsie na trhu.