Aké auto na 3 autosedačky?
Do ktorého auta sa pohodlne zmestia 3 autosedacky vedla seba? Hladame 5 mieste, ak take existuje. Nie 7-miestne a nie jeep. Mate niekto odskusane?
@tilly Ved to. Presne preto aj chceme vw. My sme si mysleli, ze budeme mat problem predat Octaviu a ze potom uz lahko kupime ine a presne opacne to je... Octavia bola predana hned! A teraz sme bez auta emoticon, resp. pozicala nam svokra (ale to je male auticko, to bolo predtym moje). Momentalne nam staci mat 1 auto a asi to tak aj zostane. Nevyuzili by sme dve, jedno by stale stalo na parkovisku. A kedze uz chceme svokre vratit auto, tak ma zoziera to, ze stale nemame nic vyhliadnute... Cez bazar nechceme kupovat ani nahodou...
aj my prave hladame auto, sice mame len jedno dieta, ale chceme velke, takze hladame sharan, alhambra. A inac niektore tieto alhambry a sharany maju integrovane detske sedacky, takze nemusis kupovat podsedaky a vacsie deti mozu sediet na nich.
@sonia. No moj touranik ma uz 10 rockov. Minuly rok som ho chcela vymenit, za nieco "stylovejsie" a nakoniec sme sa rozhodli este pockat. Nenasli sme nic, kam by sa tak pohodlne zmestili tri detske sedacky, ma obrovsky vnutorny priestor, kufor aj sa v nom 5 ludi odvezie maximalne pohodlne, ma vynikajucu spotrebu, ja mam 1,9 tdi a zaroven nie je prilis velky a tak s nim vcelku pohodlne zaparkujes aj na mensom parkovacom mieste. Doteraz bolo v oprave raz, ked sa nedal otvorit kufor - volajaka elektrika, inac slape ako hodinky.
Neviete mi poradit auto 7miestne? Bude sa hlavne vyuzivat na 3 sedacky a cez vikendy a prazdniny sa stale 6,7, miesto navyse zide. Nemate skusenosti s Kia Carens napr. ? Alebo Renault Grand Scenic?
Ahojte, hľadáme priestranné auto, tak aby sa dozadu vošli 2 autosedačky a pohodlne jeden dospelý. Lebo v niektorých autách, aj napriek tomu, že sa tam vojdu 3 autosedačky, mi ten stred nepríde veľmi priestranný (napr. Renaul Scenic). Zatiaľ máme vyhliadný VW Touran, ale mne to už príde veľmi dodávkové, prijala by som niečo na štýl kombi. Ďakujem.
a ako to potom riešite s kočiarmi a vecami pre deti? je v tých autách dosť veľký kufor? Oplatí sa vám kúpiť nové auto? práve som čítala článok, že nové auto stratí hneď 20% z ceny, čo je dosť podľa mňa
my mame tiez touran kupena ojazdenka 4 rocna a max spokojnost mame 7 miestny vzadu bezne nosime deti 2 a 4 rocne v sedackach a este aj syna 16 r. velky vnutorny priestor aj kufor. ked vozime aj babku tak rozkladame este zadne ale kufor uz je potom maly ale s tym treba pri viacerych osobach pocitat. inak super cestovali sme aj siedmy do hr s boxom na streche a uplne ze super pohodlnost a spolahlivost.

Ak mate uzke sedacky, tak sa vojdu aj do fabie (nam sa vosli 2x STM 9-36 kg a jedna Renolux 0-18 kg) - tieto 3 vojdu aj do Renault Kangoo http://autosedacky.heureka.sk/storchenmuhle-my-... - su to vraj najuzsie na trhu.