icon

Aké auto na 3 autosedačky?

adeli79
18. jan 2013

Do ktorého auta sa pohodlne zmestia 3 autosedacky vedla seba? Hladame 5 mieste, ak take existuje. Nie 7-miestne a nie jeep. Mate niekto odskusane?

rutie
3. nov 2014

Ak mate uzke sedacky, tak sa vojdu aj do fabie (nam sa vosli 2x STM 9-36 kg a jedna Renolux 0-18 kg) - tieto 3 vojdu aj do Renault Kangoo http://autosedacky.heureka.sk/storchenmuhle-my-... - su to vraj najuzsie na trhu.

sonia.
3. nov 2014

@tilly Ved to. Presne preto aj chceme vw. My sme si mysleli, ze budeme mat problem predat Octaviu a ze potom uz lahko kupime ine a presne opacne to je... Octavia bola predana hned! A teraz sme bez auta emoticon, resp. pozicala nam svokra (ale to je male auticko, to bolo predtym moje). Momentalne nam staci mat 1 auto a asi to tak aj zostane. Nevyuzili by sme dve, jedno by stale stalo na parkovisku. A kedze uz chceme svokre vratit auto, tak ma zoziera to, ze stale nemame nic vyhliadnute... Cez bazar nechceme kupovat ani nahodou...

katkasofi
3. nov 2014

@sonia. Ahoj. My mame vw T5... Ale to je asi veľké pre Vás. Ja tam zmestim aj cely kočík neposkladaný 🙂 takze deti do sedačiek, kočík šup a pri malom som len malého prehodila z vajíčka do kočíka a hajde von z auta 🙂

sonia.
3. nov 2014

@katkasofi Ahoj, tak to je uplne mega pre nas 😀 . Ja chodim do mesta casto a potrebujem zaparkovat v centre, co nie je jednoduche 😠 a s tymto si to teda neviem predstavit 😀 😀 .

tilly
3. nov 2014

@sonia. oktavky sa dobre predavaju, aj my sme predali oktavku tak, ze o siedmej vecer som dala inzerat a o osmej rano bolo auto na ceste do noveho domova 😀

tilly
3. nov 2014

@katkasofi my sme dlho zhanali T5, ale nezohnali sme taku aku sme chceli, tak sme to prestali riesit a uz ani take velke auto nepotrebujeme, vtedy sme pozerali, vsetky normalne (jazdene, cca. 2-3roky) boli okolo 27tis, co bolo vela

sviezost
3. nov 2014

My mame ford S max je super autosedacky sa tam v pohode zmestia 🙂

katkasofi
3. nov 2014

@tilly hej ja viem. Je drahé... My sme vymenili z q7, mame príves a aj t5 ho potiahne. Je to taký malý autobus 🙂

katkasofi
3. nov 2014

@sonia. Ja ju volám autobus 🙂

tilly
3. nov 2014

@katkasofi ano, my sme ho potrebovali pred dvomi rokmi, teraz by nam uz bol zas zbytocny... teraz sme potrebovali 4kolku, tak skor tu Q7 😀 budeme menit o take dva roky zas auto, tak touareg alebo Q7 😵

meusicka
3. nov 2014

@sonia. ahoj my sme pred nedavnom menli auto, mali sme ford focus Cmax a mali sme v nom vzadu 3 sedacky, a teraz sme vymenili na citroen C4 PIcasso a je este o troska vacsi ako bol C max. sme spokojni, vzadu je kopa miesta aj kufor ma velky.

katkasofi
3. nov 2014

@tilly q7 je bomba... Fakt. Decká tam mali vzadu telky... Ale mm vymýšľa stále.. :( ja mám A5 no po pôrode mi prischne t5 a on sa bude vyvážať na mojooom. Fnuk. Ale fakt že t5 je pre vozenie a nakladanie deti ideálne auto...

jajka68
3. nov 2014

aj my prave hladame auto, sice mame len jedno dieta, ale chceme velke, takze hladame sharan, alhambra. A inac niektore tieto alhambry a sharany maju integrovane detske sedacky, takze nemusis kupovat podsedaky a vacsie deti mozu sediet na nich.

jajka68
3. nov 2014

@rutie do fabie? ved my ledva do roomstera vmestime jednu do stredu a dvaja dospely po bokoch 😀

tilly
3. nov 2014

@katkasofi ja tiez stale vymyslam 😀 za posledne dva roky mam tretie auto 😀 muz menil pred piatimi rokmi a este take dva nebude... on je spokojny a koniec 😀

gabikkas
3. nov 2014

@adeli79 my mame ford Smax....je bezne dostat aj 5 miestny a mas velky kufor 🙂

rutie
3. nov 2014

@jajka68 Zabudla som napisat, ze sme vymontovali jednu plastovu bocnu opierku. 🙂 Ale vozili sme sa tak rok. Pohodlne to ale nebolo...

sirinka
3. nov 2014

@sonia. No moj touranik ma uz 10 rockov. Minuly rok som ho chcela vymenit, za nieco "stylovejsie" a nakoniec sme sa rozhodli este pockat. Nenasli sme nic, kam by sa tak pohodlne zmestili tri detske sedacky, ma obrovsky vnutorny priestor, kufor aj sa v nom 5 ludi odvezie maximalne pohodlne, ma vynikajucu spotrebu, ja mam 1,9 tdi a zaroven nie je prilis velky a tak s nim vcelku pohodlne zaparkujes aj na mensom parkovacom mieste. Doteraz bolo v oprave raz, ked sa nedal otvorit kufor - volajaka elektrika, inac slape ako hodinky.

sirinka
3. nov 2014

@katkasofi ja som ani do tourana neskladala kocik 😉

katkasofi
3. nov 2014

@sirinka do kufra?

sirinka
3. nov 2014

@katkasofi no jasne, mala som icco, len som rucku trusku ohla a normalne som ho tam postavila 🙂

eldzina
11. feb 2015

Neviete mi poradit auto 7miestne? Bude sa hlavne vyuzivat na 3 sedacky a cez vikendy a prazdniny sa stale 6,7, miesto navyse zide. Nemate skusenosti s Kia Carens napr. ? Alebo Renault Grand Scenic?

eldzina
13. feb 2015

Skusenosti s Kia Carens prip. Renault Grand Scenic nemate niekto?

petka73
7. apr 2015

Ahojte, hľadáme priestranné auto, tak aby sa dozadu vošli 2 autosedačky a pohodlne jeden dospelý. Lebo v niektorých autách, aj napriek tomu, že sa tam vojdu 3 autosedačky, mi ten stred nepríde veľmi priestranný (napr. Renaul Scenic). Zatiaľ máme vyhliadný VW Touran, ale mne to už príde veľmi dodávkové, prijala by som niečo na štýl kombi. Ďakujem.

slivka008
26. jún 2015

a ako to potom riešite s kočiarmi a vecami pre deti? je v tých autách dosť veľký kufor? Oplatí sa vám kúpiť nové auto? práve som čítala článok, že nové auto stratí hneď 20% z ceny, čo je dosť podľa mňa

eldzina
1. júl 2015

@slivka008 v ako ktorom, ale väčšinou, čo sme pozerali autá pre 3 sedačky, kufor bol dosť veľký aj na kočík.... ale zas, závisí, na aké konkrétne auto sa pýtaš, všeobecne je ťažko odpovedať.

diusik
1. júl 2015

my mame ford s max a super,co sa priestoru týka,mame aj citroen berlingo a to je tiez super na priestor,hlavne tie posuvne dvere,na fotke je s max

uzovicka
10. aug 2015

@sirinka ahoj, nepredavate nahodou tourana? dakujem

pemon
10. aug 2015

my mame tiez touran kupena ojazdenka 4 rocna a max spokojnost mame 7 miestny vzadu bezne nosime deti 2 a 4 rocne v sedackach a este aj syna 16 r. velky vnutorny priestor aj kufor. ked vozime aj babku tak rozkladame este zadne ale kufor uz je potom maly ale s tym treba pri viacerych osobach pocitat. inak super cestovali sme aj siedmy do hr s boxom na streche a uplne ze super pohodlnost a spolahlivost.

sirinka
11. aug 2015

@uzovicka ahoj, zatial to tak nevyzera