Ako dlho vaše deti v sedačke Römer King Plus 9 - 18 kg?
14. feb 2014
Prave riesime kupu novej autosedacky po vajicku , drobec je dost velky ma 7 mesiacov a 9,5 kg preto rozmyslam ci sa oplati kupovat romerka do 18 kg...Dokedy vnich boli vase deti?
Predošlá
Strana
z2
@dm1 inu som neskusala, my sme primorska dedinka, nemame okrem potravin nic, do mesta daleko...aj tuto som objednavala len cez internet, lebo mala dobre odporucania... a mas pravdu, mozno by nechcela sediet ani v inej...ja som z cestovania uplne zufala, ked mame niekde ist, tak ma zaludok boli aj mesiac dopredu, len si to predstavim ☹
moje deti tuto sedacku uplne preskocili, z 0-18 kg presli v dva a pol roku do kategorie 15-36 kg.
Predošlá
Strana
z2

@marfuska245 deti neskorsie priberaju menej lebo behaju 🙂 nasa je tiez dost vysoka oproti rovesnickam 🙂ja som citala ze lepsie kupovat sedacku s mensim vahovym rozdielom ze potom niesu tak bezpecne, treba si zvazit ako daleko a ako casto budes cestovat 🙂 mi sme cheli od 9-18 a teraz chceme od 15-36 alebo kolko to je este seme nepozerali
nam napriklad v obchdoe nukali zopu co je napodobenina king plus ale co vsetko sme mali zopu sa nam rozlamalo, takze napodobeninu urcite nie mi sme hôavne testy sledovali