Ako umiestniť 3 deti v autosedačkách multimac?
Prosím vás má niekto skúsenosti s ,,autosedackou,, multimac? Dakujem
@dahu1983 raz som v nej viezla aj moju mamu je ozaj stihla ale vtedy sme išli iba cca 20km... Vozím tam aj iné deti vo veku cca, 2r +/-... Vieš si ju prispôsobiť podľa veľkosti proste sedačka z ktorej sa naša "vyrásť"....
Nedá vyrásť sorry autokorekcia v telefone
Tak ale toto nemoze byt bezpecne..ake deti v tom chces vozit? Preslo to nasimi bezpecnostnymi testami,je to schvalene na nasom trhu?
@tani777 toto je najbezpečnejšie autosedacku na trhu žiadny plast celá konštrukcia je z kovu... Fixovaná je nie do ISO fixu ale do konštrukcie auta... Pri veľkej zrážke to kľudne povolí sedadlo aj s isofixom aj s detskou sedačkou... Pri tejto keďže je za fixovaná priamo do konštrukcie auta tak nepovolí... Áno je schválená vo všetkých štátoch sveta (USA a Austrália s malými úpravami) v rámci Európy je schválená... Predáva ju firma multimac v Británii sú jediné predajca odtiaľ sa v vyvaza do všetkých štátov sveta... Nie je to zrovna a lacný špás v plnej výbave 3sedacka vyjde kľudne na 4-5000 eur...
Co sa týka bezpečnosti nikdy nemôžeš porovnávať plast a kov ohľadne vydržte pri náraze...
@tani777 je neznicitelna deti sa v nej dajú prevážať od narodenia po dospelosť... Keď máš 3deti tak 3 bežné autosedacky do 5miest auta nedáš, väčšie auto stojí podstatne viac plus väčšia spotreba plus väčšia poistka toto je riešené tak aby si s tretím dieťaťom nemusela kupovať väčšie auto....
@kulumulu123 co je podla teba bezpecne od 13kg v smere jazdy? To su deti okolo roka a pol... a ani ten minimac nevyzera ako vajce vhodne pre novorodenca...
@maximiliana ta váha je orientačná na autosedackach...
Autorka sa pýtala ja som jej napísala svoju skúsenosť vy si deti prevazajte ako uznáte za vhodné... Tých sedaciek sa po celom svete predalo nie zrovna malo, sú certifikované v každom štáte sveta tak asi na tej bezpečnosti niečo bude... Autorka ak s tým má nejaký problém potom jej ostáva iba väčšie auto...
@maximiliana inak ten minimac je robený tak aby tam nilovorodenec nesedel ale ma vnútornú vložku akurát vonkajšia časť nieje do oblúka ako bežné vajce... Nakoľko konštrukcia je kovová a nie plastová príde mne osobne bezpečnejšia ako tie škrupinky z plastu nech sú akékoľvek..
@kulumulu123 no ked som videla, ako sa vozi v USA 80% deti, tak az taky argument to pre mna nie je... a vaha praveze orientacna na sedackach nie je...je smerodatna, kedze su testovane na urcitu nosnost..pre vacsie deti je to mozno fajn, ale pre deti do 3 rokov za mna absolutne...
@maximiliana ok ja sa s tebou nehadam každá mame svoj názor každá robíme pre svoje deti najlepšie čo vieme.. Autorka sa pýtala na sedačku ja ju mam vo svojom aute tak som jej napísala svoje skúsenosti co si z toho zoberie a ako sa rozhodne je jej osobná vec...
@maximiliana a k tej váhe myslím ze smerodajna je výška keďže predpokladám ze nebudeš voziť vo vajci dieťa ktorému trčí hlava von iba preto ze ešte stále vlezie do vahoveho limitu...
@kulumulu123 co je este horsie v tomto pripade, kedze mnohym detom v roku trci hlava z vajca...takze by mali ist do smeru jazdy? Ty uz mas deti velke, boli by v smere aj tak...ale pre male urcite nie...ani pre dvojrocne...takze ako sedacka poslednej kategorie OK...
@maximiliana voz svoje det ako uznáš za vhodne za mňa ja mam tuto sedačku som s nou spokojná vozím v nej aj deti +/- 2r
@kulumulu123 písala som vám ss
@kulumulu123 som rada ze som niekoho s týmto.typom.nasla,pozreli sme si na nete dosť a spĺňa najprísnejšie normy
@dahu1983 odkedy ju mam osobne by som za beznu autosedacku z plastu nemenila, aní za svet hlavne po tom co som na cestách videla ohľadne havárii.... Za mňa najlepšia investícia...

@dahu1983 mame je super. Decká 5r a 10r vravia ze pohodlná.