Ako vyriešiť autosedačku pre dve autá?
Prosím vás ako riešite dve auta a autosedačku? Jedno mame SUV a druhé taká klasika nízka…rozmýšľali sme že kúpime dve autosedačky lenže to vyzerá príliš nákladné keďže všetko kupujeme vždy nové…polovička chodí väčšinou na SUV keďže je novšie, spotreba lepšia, väčšie a tak…že by sme mali autosedacku tam a keby som potrebovala by išiel druhým autom a mne by nechal to so sedačkou..lenže zas či nepride situácia že budeme potrebovať niekde ísť a autosedačka bude v druhom aute :/ no je to dilema skúste napísať ako to máte vy a čo sa vám osvedčilo
Máme dve autá a v každom autosedačka.lebo presne sa na začiatku stálo,že sa potrebovalo auto, ktoré práve autosedačku nemalo..bolo to nanič .po 2 týždňoch sme kúpili druhu sedačku,kupujeme len z druhej ruky, nie kvôli peniazom, z princípu
Doteraz sme to mali tak, že v aute na ktorom chodím ja mám autosedačku lebo 90% času som dcéru vozila ja, keď sme potrebovali aby šiel manžel, vymenili sme si autá...teraz už chodím do práce, tak som objednala ešte jednu sedačku nech je to praktickejšie (+ ďalšiu sedačku má v aute babka)
S dieťaťom chodíme len mojim autom, takže jedna sedačka. Druhé auto, ak využívame všetci traja, tak prehodime, ale to je tak 5x do roka. Vajíčka sme mali ale dve, pre istotu.
mame dve autá a mali sme jednu autosedačku. Ak niekto potreboval ísť s dieťaťom, tak sa išlo s autom, kde bola autosedačka. Alebo sme prehodili, ale to sa stávalo veľmi málo. My máme kombi diesel na dlhé cesty a krátke, benzín má manžel do práce. Sedačka bývala v kombi.
Mali ame po dve az tri autosedacky, aj babke do auta
Mame dve auta a jednu novu sedacku a jednu z druhej ruky. Nemame auta rozdelene na moje a tvoje ale vacsinou ostava so mnou doma to auto s novou autosedackou kedze je to aj lepsie vacsie auto.
Mame dve auta a pre kazde dieta dve sedacky. V aute, ktore vyuzivame ako rodinne su drahsie sedacky a v druhom aute, kde sa vozia sporadicky, su lacnejsie sedacky
Dve autá dve sedačky. Veď hocikedy sa stane že muž zavezie dieťa do škôlky,ja ju vyzdvihnem . Minule som omylom zabudla vyložiť vajce a išla som na nákupy a muž chcel ísť s detskami k rodičom a vajce nemal...
Mame 2 auta 2 deti a 4 sedačky. Na tom aute s ktorým chodíme najčastejšie, dlhé trate, dovolenka a pod mame nove sedačky a v druhom ktoré s deťmi využívame menej mame sedačky z bazosu za pár eur.
Ja som mala vždy jednu sedačku na dieťa a ak bolo treba tak sa den predtým dala do druhého autá , ale väčšinou som ja vozila deti muž málokedy mame dve autá
Mame dve deti, 3 auta a aj stari rodičia Majú auta. Mame 6 autosedaciek a jeden podsedak. Všetko kupované nove, britaxy, Ano, je to nákladná polozka
Dve autá, staršia má autosedačku v oboch autách, lebo ju muž vozí do školy a ja chodím pre ňu a mladšia má autosedačku zatiaľ len jednu v mojom aute. Autá si my dvaja neprehadzujeme, každý máme svoje.
Mame kvalitné sedačky v oboch autach
Sedačku mám ja, muž, ocino, svokor 😀 ocino a svokor už nie len kvôli nášmu malému, ale bol prvý a bolo nepraktické prehahadzovať sedačky ak išiel niekam s mojimi alebo mužovimi rodičmi.
Ak nechceš nov<, popozeraj bazár, svokrovci majú z bazára, ako novú. Naši mali novú, lebo akurát bola akcia.
Dve autá, dve autosedačky. Čoskoro 4, lebo máme druhé dieťa 🙈 A samozrejme aj starí rodičia musia mať autosedačky ,ale tie si zadovážili oni 😃 . Ráno vozím malého do škôlky a poobede ho z nej vyberá tato ,takže nie je na výber 🤷🏻♀️ .
2 deti, 2 auta...v 1 mame 2 autosedacky, v druhom 2 podsedaky. To s podsedakmi s avyuziva na kratku trasu, vacsinou teda presuny medzi domom a skolkou, co je cca 2 minuty a auta so striedame s manzelom podla toho, kto a ako vozi deti. Vacsinou ich manzel odvaza rano na podsedakoch, ja beriem aito so sedackami, ked po nic idem poobede, aby boli v sedacke, keby sa slo niekam po skolke. Ak ostavam v dany den v oraci a vyzdvihuje ich manzel, berie auto so sedackami on. Na vylety a dlhsie trasy chodime samozrejme, ze so sedackami. Deti ale maju 5 a 3 roky
Veľmi pekne ďakujem 🙂 kúpime teda dve autosedacky do obidvoch aút, vidím to praktickejšie
My tiez v kazdom aute, aj u babky a dedka je autosedacka.
Máme tiež 2 autá , 2 deti a v každom aute majú svoje autosedacky. Nebavilo by ma to stále prekladať a niekedy sa to ani naplánovať nedá. Odveziem deti ráno do škôlky, keď poobede nestíham, musí ich vyzdvihnúť manžel. Neviem si predstaviť, že by ešte utekal za mnou pre sedačky .. aj mojej máme sme kúpili autosedacky pre deti, ma ich odložené v pivnici a keď chce niekam vziať deti, nahodí si autosedacky do autá. Veď nemusíš kupovať nové, môžeš aj od ruky také, čo sa nebudú používať denne
Mame 2 sedacky, ked mate peniaze na 2 auta a jedno z toho SUV, tak smad mozete dietatu kupit sedacku 🙈
Mame dve autá a v každej sedačka
Dieta jedno. Sedačky sme kupovali z druhej ruky.

Mame 2 deti 2 auta a 4 sedacky.