icon

Ako zvládnuť jazdu s dvomi malými deťmi?

16. apr 2024

Ahojte maminy, ako ste jazdili s dvomi detmi s tym ze jedno je vo vajicku a druhe v protismernej autosedacke? Od prveho dna jazdim pri dcere, neuziva si zrovna cestovanie takzr je treba zabavat, spievat, podavat hracky…neviem si predstavit nechat babo vzadu same. Ani ho posadit na spolujazdca. S velkou protismerkou sa neda nic robit. Dakujem za vase skusenosti.

Strana
z2
tiezjedna
16. apr 2024

@autorka ja som v tomto nastavená asi viac chlapsky. Jazdila som sama aj 500 km trasy za rodinou od miminiek, pretože manžel bol out. Človek je samozrejme opatrný, urobíš čo urobiť vieš. Potom som už nad tým nijako zvlášť nepremýšľala.

nikiska_13
16. apr 2024

Ja mám deti, ktoré majú velkovy rozdiel 2 roky. Než sa narodila druhá dcéra sme vymenili kvôli tomu auto, aby som ja sedela medzi nimi. Kúpili sme také, ktoré ma vzadu 3 sedačky. Teraz majú 1,5 a 4 roky a stále sedím medzi nimi na dlhšie trasy. Na krátku trasu po meste si sadnem vedľa manžela na miesto spolujazdca. Obe deti vozíme v protismere.

gabu_lienka
16. apr 2024

My cestujeme k svokrovcom tiez 4 hodiny, obe deti sedia vzadu (2.5roka rozdiel), 1x sme cestovali, ked malo mladsie 6 tyzdnov. Ked treba, zastavime 🤷‍♀️ vacsinou jazdime na ich nocny spanok, 19.30 sadneme do auta a hned zaspia. V cieli ich iba prelozime do postele. Ked cestujeme cez den, tak to samozrejme trva dlhsie, je treba riesit aj wc a jedenie.

Strana
z2