icon

Autosedacka 15 - 36 kg

7. jan 2023

Ahojte viete poradiť autosedacku, ktorá sa dá odpojiť aj na podsedak v prípade nutnosti, keď ideme taxíkom, inak nie. Viem ze je Nania, ale je aj niečo kvalitnejšie?

evkao
7. jan 2023

z kvalitnych takuto sedacku nenajdes (iba z tych lacnych nekvalitnych), radsej kupit dobru sedacku + podsedak na nudzove pouzitie

autor
7. jan 2023

@evkao mame dobrú sedačku v aute, ale chcela som ešte jednu takú co môžem použiť aj v celku ak s niekym pôjdem, nech nemusím našu odpajat, my máme Avionaut glider teraz a ešte bude dobra, len som chcela aj náhradnú.

evkao
7. jan 2023

a dieta ma ake miery, kolko ma rokov?

evaachesa
7. jan 2023

Aj náhradná musí byť kvalitná...či myslíš že s ňou v aute havarovať nemôžeš?

autor
8. jan 2023

@evaachesa v príspevku píšem že chcem niečo kvalitnejšie, takže takéto komentáre si môžete odpustiť.

evaachesa
8. jan 2023

Tak Nania je dosť nekvalitná, čiže neviem si predstaviť len o niečo kvalitnejšiu od nej. Pardon. Skús odpovedať evkao na tie miery... určite ti poradí. 😉

zuzanockamt
8. jan 2023

My máme Gracco Junior 15-36 kg. Používal ju aj starší syn, teraz aj mladší. Pohoda. Dôležitý je v aute hlavne šofér a toho máme veľmi spoľahlivého.

autor
8. jan 2023

@evkao 4 roky, 104cm a 16kg, ďakujem

nikaluk
8. jan 2023

Cybex ma taku. Len neviem ako sa vola ten model. My mame pre mladsieho (samozrejme bude vzdy v sedacke) ale ma taku moznost odpojenia

autor
9. jan 2023

@nikaluk pravdepodobne aj my ju možno ani nebudeme odpajat na podsedak, len som chcela aj takú možnost, keby som nútená ísť taxíkom.

nikaluk
9. jan 2023

Tak potom taka existuje. Cybex,isofix

autor
9. jan 2023

@nikaluk neviete náhodou, ktora presne to je?

nikaluk
9. jan 2023

Zda sa mi solution sfix ale nezarucujem.

evkao
9. jan 2023

ziadna zo Cybex Solution modelov sa neda pouzivat ako samostatny podsedak (sedacka sa da rozobrat na sedaciu cast a operadlo, ale samotna sedacia cast nie je urcena na samostatne pouzitie)

evkao
9. jan 2023

@zuzanockamt dolezity je sofer, ale hlavne ten v cudzom aute a za toho sa nikdy nemozes zarucit

evkao
9. jan 2023

z takych lacnejsich, ktore maju nejake testy, pozri Graco Eversure

autor
9. jan 2023

@evkao ďakujem pekne za radu, objednám tu graco.