Autosedačka Britax Versafix alebo jej alternatívy
Ahojte,
potrebujem pre mensieho syna kupit novu autosedacku, mali sme taku otocnu Britax, ta bola super ale uz je mala.
On je taky mensi, ma 4,5 roka a nieco cez 100cm, a velmi casto v aute spi. Starci ma nejaky obyc Cybex lenze to by som nechcela, presne kvoli tomu spaniu.
Nasla som Britax Versafix, vraj sa da aj troska polohovat co je super, celkom dost chodim s detmi sama a jednoducho ak spi tak proste nesmie padat lebo to je na nervy ked soferujete.
Plus ma celkom velke to okolo hlavy na zafixovanie co sa mi paci. Cena na alze nejakych 240 eur.
Bola som vo Feedo pozriet, tam mi ponukali Maxi Cosy, ze to je podobne, dala sa polohovat tiez troska ale uz bola za 330 a uprimne nebolo mi jasne, ze v com je lepsia, ked stoji o 100 viac, len teda ten pan hovoril ze je vraj hlbsia ale to ja neviem posudit lebo ten versafix som nevidela a kedze v ziadnej predajni hop nemaju tak budem to musiet len risknut a objednat.
Len teda napadlo mi, ze najprv sa tu spytam, lebo velakrat mi tu niekto dobre poradil.
Mate tie sedacky co spominam? Resp nejaku inu vhodnu pre 4 rocne dieta (tak aby vydrzala aspon par rokov), ktore casto v aute spi?
Dakujem za rady
Len potom mysli pri kupe aj na to, aky zakaznicky servis ti alza ohladom sedacky da... Alza je dobra na elektroniku, nie na kupu bezpecnostneho prvku pre deti o ktorom ty a urcite ani oni nic nevedia... Taketo veci sa kupuju v specializovanych obchodoch.
Nikde nepises, kolko ma dieta kg. Bez tejto info sa tazko hodnoti... ani nepises ake mas auto, ci ma top tether ktory je pri versafix potrebny.
@marusia674 Ahoj, nakoniec som objednala Britax evolvafix, vyzeralo, ze to je ako versafix ale bola tam taka lepsia cena aj viacej hodnioteni. Syn ma cca 18kg. Zial ta evolvafix mi prisla cela taka stiesnena, nevedel sa tam nejak napratat a pritom pisali, ze do 12 rokov, velmi zle sa to zapinalo.. Tak som to druhy den vratila a kupili sme Cybex g2 isize, nie je polohovatelna, ale aspon je mu tam pohodlne a nie je tam natlaceny. Kupili sme v Brendone, starsi syn ma nieco podobne. Tato nova ma take flexibilne boky, co ma dost prekvapilo, vyzeralo to ako pokazene ale vraj to tak ma byt 🙂 Tak verim, ze bude ok.
@marusia674 Ahoj, nakoniec som objednala Britax evolvafix, vyzeralo, ze to je ako versafix ale bola tam taka lepsia cena aj viacej hodnioteni. Syn ma cca 18kg. Zial ta evolvafix mi prisla cela taka stiesnena, nevedel sa tam nejak napratat a pritom pisali, ze do 12 rokov, velmi zle sa to zapinalo.. Tak som to druhy den vratila a kupili sme Cybex g2 isize, nie je polohovatelna, ale aspon je mu tam pohodlne a nie je tam natlaceny. Kupili sme v Brendone, starsi syn ma nieco podobne. Tato nova ma take flexibilne boky, co ma dost prekvapilo, vyzeralo to ako pokazene ale vraj to tak ma byt 🙂 Tak verim, ze bude ok.
@alex2019 popravde ja by som odporucila nieco ine ako G2, ale tak verim, ze sa mu tam sedi dobre 🙂
A ano, ona ma tie boky take rozhybane, ale to je aj za to, ze je skladacia

Len potom mysli pri kupe aj na to, aky zakaznicky servis ti alza ohladom sedacky da... Alza je dobra na elektroniku, nie na kupu bezpecnostneho prvku pre deti o ktorom ty a urcite ani oni nic nevedia... Taketo veci sa kupuju v specializovanych obchodoch.
Nikde nepises, kolko ma dieta kg. Bez tejto info sa tazko hodnoti... ani nepises ake mas auto, ci ma top tether ktory je pri versafix potrebny.