icon

Autosedačka do auta Fiat 500

nikol248l
11. nov 2025

Ahojte, viete mi prosím poradiť? Máme ponuku kúpiť auto Fiat 500 trojdverové. Je to nečakaná ponúka, zatiaľ o inom neuvažujem. Akú autosedačku pre dieťa by ste zvolili? Alebo je to vôbec reálne? Máme 2 deti. 5 ročné a ročné. Ako rodinné auto budeme využívať iné. Na tomto by som jazdila predovšetkým len ja s ročnou dcérou. Je to možné? Máte s tým skúsenosti? Ako ste riešili sedačku? Ďakujem

lucik194
11. nov 2025

nikdy by som nesla do 3 dveroveho auta, kvoli dietatau, ktore by si vozila vzadu (za mna nepripada do uvahy vozit dieta vpredu, nepovazujem to za bezpecne).

vies aka je to pakaren vsetko riesit cez predne dvere? strasna blbost. kebyze to je auto len pre mna do prace a na nakup v pohode, inak ho neberiem.

michaelam2
11. nov 2025

@nikol248l ako budes davat rocne dieta dozadu do sedacky? Este ak musi byt aj v protismere. Jedine dat ju dopredu ak sa da.

nyusika
11. nov 2025

ja jazdim aj na toyote yaris, nie trojdverova a narvat dozadu dve deti do dvoch sedaciek je na slucku...urcite by som si premyslela trojdverove auto a dve sedacky

pe_mi
11. nov 2025

@nikol248l v protismere autosedačka do trojdveraka , veľa šťastia
Spotená budeš až na ritnej čiarke a kríže v prdeli

anonym_87d89f
11. nov 2025

Toto auto je vhodné pre teba tak s piatimi rožkami a nie s dvomi autosedačkami

lasona
11. nov 2025

Mala som trojdverove a male dieta a bolo to o drzku. Som rada ze som auto vymenila. Spotena aj za ušami, ledva som to tam natrepala. Ale tak bola som rada ze sa vôbec odveziem. Auto bolo kupované ešte v čase, kedy som o dieťati ani len neuvažovala.

anonym_331332
11. nov 2025

Máme tiež jedno z aut trojdverové a tam jedine otočný isofix 360. Inak si to neviem prestaviť, ale je to veľké auto, veľké dvere, priestoru dostatok. Do 500-ky to bude riadne krkolomné. Raz/dvakrát ok, ale pravidelne by ma to zabilo :/ ešte si to premysli, je to krpaté auto a hrozne nepraktické.

tundra
11. nov 2025

@nikol248l viem ti poradit,nekupuj si Fiat 500...