icon

Autosedačka po vajíčku

momoqui
30. jún 2016

Ahojte,
Mamicky porAdte mi pls, kupit po vajci sedacku do auta 9-18 alebo 9-36 kg?
9-36 sa mi zda prakticka (pre mna ako rodica) avsak chceme kupit nieco v com sa bude babatku dobre cestovat. Vo vajci ma chudatko stale hlavicku odkvicnutu a chcem tomu zabranit. Cestujeme vela a casto takze chceme kupit nieco pohodlne.
Mate skusenodt s nejakou 9-36 ktora je pohodlna?
Ak spravnem chapem tak iba tie do 18 kg sa daju dat v protismere jazdy (co je urcite bezpecnejsie).
Kvoli praktickosti som naklonena na tie do 36 kg (praktickost vidim v tom ze kupim teraz a mame pokoj do tych cca 36 kg) avsak ak su pohodlnejsie pre babo tie do 18 kg samozrejme ze to je prednejsie 🙂
Dakujem za vase postrehy a rady

Strana
z5
yanni
19. okt 2016

@momoqui ano ano, presne ta, ta ma vsetko.

eliniatko
19. okt 2016

@momoqui ja som myslela u nás, ako na SK, keďe sa mi zdá že yanni tu nebýva (Nemecko?). nehľadala som ju nikde osobne, takže ti nepoviem, treba si pomejlovať s detskými shopmi čo máš na okolí, či ju nemajú.

momoqui
autor
19. okt 2016

@tatianaahugo mne sa 0-18 Kg zdala lepdia od Concordu Cybex Sirona. Funkcne je to myslim to iste, mozno su dake rozdiely, Cybex bola prijemnejsia na sedenie. Mna jedine co odraza na sedackach 0-18 ze mame teraz vajicko takze ju nevyuzijeme "naplno" kedze od 0-9 cca pouzivame vajce

momoqui
autor
19. okt 2016

@eliniatko aha tak 😀 Ja ju nechcem kupit ale diki za typ a cez eshop by som to tiez neriesila 😀

yanni
19. okt 2016

@momoqui no ono to mas jedno, lebo 9-18, cize jednotku, nemozes vyuzit ako reborder. Su sice take, ktorym nadavaju "pseudo-reboarder", daju sa dat do protismeru ale len do 13 kg, co sa da aj vajco. Akuraz, ze dlhe a chude dieta z vajca rychlo vyrastie. Vid nasa copana, ma presne 15 mesiacov, vyse 80 cm a 9200 g. Do vajca sa uz davno nezmesti ale 9 kg ma akurat tak mesiac. Takze ja som, ci som chcela, ci nie, musela rozmyslat nad reboarderom. T to ci je 0-18 alebo 9-18 to uz je jedno.

Strana
z5