icon

Autosedačky Cybex. Máte s nimi skúsenosti?

labutka
10. jan 2010

Kamarátka mi dala tip na autosedačku Pallas od firmy Cybex. Máte s ňou niekto skúsenosti?

michaela80
20. okt 2011

@jazmina83 je to take zamatove... 🙂

ivka30
20. okt 2011

Ahoj, my máme cybex Pallas fix plus http://www.autosedacky-cybex.sk/detail.php?zboz.... Dcérka sa v nej vozí asi od 8mesiaca. Najskôr bola v nej trošku stratená,ale teraz si ju riadne užíva (teraz má 10mes.). Má z nej krásny výhlad cez predné okno a pozoruje cestu a ak zaspí,tak si hlávku oprie o putlík a nerušene spí (hlávka jej nelieta zo strany na stranu). Je síce táto sedačka drahšia,ale myslím,že bezpečnosť a pohodlie dieťaťa je prvoradá. Ale ak môžeš, najskôr si tú sedačku vyskúšaj v aute,či ti ju obtiahne pás. Vraj v menších autách ju pas neobčiahne.

ivka30
20. okt 2011

@mayor Isofix sa ľahko uchopí. Výhlad z tej sedačky má dieťa dostatočný. Moja malá má 10m, dali sme dole operalo z prednej sedačky a má výhlad na cestu...A čo sa týka pohodlia,tak vyzerá byť v nej maximálne spokojná.

dosa
20. okt 2011

@jazmina83 zamatove potahy maju v nazve sedacky plus. tie co su na obrazkoch su bez plus a tie su take hladke, pridu mi take umele...

jazmina83
20. okt 2011

@dosa ahoj,prave som si to tiez citala 😅 inak ja som blba chcem kupit sedacku bez isofix a mozno o par mesiacov zmenime auto a tento cybex fix sa da do auta bez isofix aj tak priputat pasmi 😅 zatial do nasho auta 😀

labutka
autor
21. okt 2011

@ivka30 pri spani sa nema hlava dietata opierat o pultik, ma byt kvoli bezpecnosti zaklonena vzadu 😉

labutka
autor
21. okt 2011

@jazmina83 na druhej alebo tretej strane som odmerala dlzku pasu, ktory je potrebny na zapnutie sedacky s pultom.

jazmina83
23. okt 2011

@labutka Ahoj,dakujem ti velmi pekne,prave som chcela tu niekoho poprosit ci by mi neodmeral min dlzku 😅 my sme v piatok boli v Brendone...no neochotna predavacka,autosedacku sme nemohli zobrat von do auta vyskusat,aspon ze nam dovolila maleho posadit do autosedacky.Ja inak nechapem mamicky ktore sa stazuju,ze dieta za pultikom nema vela miesta na pohybu...pytam sa akeho pohybu??? 😀 ved je to predsa autosedacka,ma sa v nej sediet,nozickami rucickami vedia hybat asi tak isto ako s pasmi a ide predsa o bezpecnost...a pre mna velke plus je to,ak mi maly zaspi v autosedacke,nemusim sa tam mordovat a pripinat odopinat pasy. Nakoniec sme v Brendone sedacku nekupili,maju len na objednavku a potah plus nemaju.cize ojednam asi na ceskej stranke a bude to aj lacnejsie. A inak,pozerali sme aj Romer a Maxi cosi a dufam,ze sa do mna nikto nepusti,ale nejak som z nich nebola ohurena,potah nebol najlepsi,a celkovo v romeri mal hlavicku strasne natlacenu do opierky. Mna cybex nesklamal,akurat drahy,ked sme vosli do obchodu zahlasil,ze som si musela vybrat akurat tu najdrahsiu 🙄 ci nestaci za za 70eur..hned som mu vycistila zaludok a presvedcili ho argumenty,ci je prenho na bezpecie jeho syna 2 eura mesacne vela,ked tu sedacku vyuzijeme do 12 rokov 😝 a na druhej strane,mesacne zaplatime darmozracov v orange viac tak nech cusi 😀

jazmina83
23. okt 2011

cize ja si nemyslim,ze cybex patri medzi tie sedacky,kde je zaplatime 50% iba za znacku 🙄

labutka
autor
23. okt 2011

@jazmina73 suhlasim. A este, moj krpec nastastie nieje z tych, ze by chcel za jazdy vystupit z auta, ale som rada, ze sa nevie sam odopnut a nedociahne cez sedacku na klucku od dveri. Vie si len sam otvorit a zavriet okno, a to mu staci. 🙂

brulka
23. okt 2011

@jazmina83 my mame cybex pallas fix asi tri tyzdne a maximalna spokojnost 🙂 dcerke sa v nej paci, sedi ako na trone a vyhlad ma vyborny. kupili sme na amazone, lepsiu cenu som u nas nikde nevidela.
http://www.amazon.de/mn/search/ref=sr_nr_n_1?rh...

jazmina83
23. okt 2011

@brulka Ahoj,no je to dost zaujimave,mam sestru v nemecku cize by mi to tam aj mohla popozerat a objednat 😵
inak mi dnes pisali z jedneho e-shopu,ze v tej farbe co som chcela ja,potah brown nie je varianta potahu plus,a v kolekcii 2012 ani nebude. Aky potah mate vy? 😅

brulka
23. okt 2011

@jazmina83 my mame ciernu verziu (nakolko budeme menit auto a este neviem aku farbu auta si vyberieme) a potah mam obycajny. mna ten potah plus neuchvatil ... ale asi preto ze nemam velmi rada semis na calunenie (mne to pripomina interier 80-tych rokov 😅) ... ale to neber vazne asi je ten potah naozaj kvalitnejsi 😀 )
v amazone si to tvoja sestra nema kde pozriet to je len internetovy obchod, ja tam kupujem vsetko nakolko sme dlho zili v nemecku 😉. my si balicky davame poslat kamosom do viedne lebo vramci rakuska a nemecka mas postovne na kazdu objednavku nad 50 eur bezplatne. na slovensko ti tiez dorucia, volaco to stoji mozno 15-20 eur. ale amazon sa uz rozbeha na SK tak uvidime kedy to bude fungovat, sa uz tesim 🙂 je tam vela veci o dost lacnejsich a je to naozaj spolahlivy obchod nikdy sme tam nemali najmensi problem. raz nam balicek prisiel s meskanim som tam pisala a nam poslali dalsi ... a nakoniec nam prisli dva skoro sucasne 😅 (bola to drobnost) ale sme raz objednavali patrony do tlaciarne a jednu nam zabudli zabalit, tiez nam to doposlali. ja chodim pozerat produkty hocikde a potom objednam tam 😀

hojda
23. okt 2011

Já váhám mezi Cybex solution X a čekám na test Maxi Cosi FeroFix. Nevíte, jak dopadly Cybex v posledním testu v Dtestu? Byl to květen 2011.

kmirkav
23. okt 2011

@marticumacek Ahoj, aj my sme ju mali, no napokon sme ju asi pred mesiacom a pol predali, mala sa v nej necitila dobre a mala som pocit, ze je v nej "utopena", jej velmi prekazal pultik. Napokon sme ju predali a kupili britax evolvu 123 plus, Kazdopadne je teraz spokojnejsia.

jazmina83
24. okt 2011

@labutka ahoj..no odmerali sme pasy vo swifte a vyslo nam 250cm 😀 😀 😀 nejako sa mi to nezda na take male auto,ale ideme objednavat kolekciu 2012 pallas 2 sugar brown z ciech,tam o vyslo za super cenu 😅
inak...gratulujem ...vidim,ze ti v pase pribudla radostna novinka 😉 tak nech je vsetko v poriadku

jazmina83
24. okt 2011

@brulka 😀 😀 😀 😀 😀 ja som sa asi zle vyjadrila,viem ze amazon je eshop,sestra mi odtial uz par veci poobjednavala,a maju tam kopec veci co u nas nezohnat 😀 inak tiez si objednavam cybex v klasickom potahu 😎

labutka
autor
24. okt 2011

@jazmina83 dakujem. 🙂
Clovek by povedal ze hlavne v americkych autach budu dlhe pasy, ale realita je ina 😀
Kamoska kupila tiez ten klasicky potah, a hovori ze jej z toho elektrizovali vlasy... Nakoniec ju tusim vratili.

martinab122
Odpoveď bola odstránená
jazmina83
25. okt 2011

No,ja sa uz druhy den marne snazim objednat v cechach a na slovensku autosedacku a su vypredane vsade,cakaju novu kolekciu 2012 a 2011 a starsie uz nemaju 😠 a v piatok ideme na dlhu cestu do zahranicia a kam dam maleho???? Inak aky je rozdiel okrem tych bocnic medzi pallas a pallas 2?

jazmina83
25. okt 2011

@martinab122 aj ja som rozmyslala nad britax romer,ale beriem cybex kvoli pultiku 🙂

martinab122
Odpoveď bola odstránená
jazmina83
27. okt 2011

@martinab122 ahoj,no este to mam stale otvorene,kedze som ten cybex nemohla zohnat,zajtra cestujeme este vo vajicku,akoze hlavicka a nozicky netrcia tak ten den vydrzime.Inak ja mam teraz taku dilemu,ci tie sedacky,povedzme cybex alebo britax vydrzia tych 12 rokov,pretoze co vidim autosedacky na bazaroch 9-18kg su dost opotrebovane,najma material,cize toto zatial riesim. A autosedacky hladam na strankach heureka.sk alebo najnakup.sk, tam vyhodi celkom dobre ponuky a odkazy na stranky a niekedy su tam aj recenzie na jednotlive autosedacky 😵

lichtakova
27. okt 2011

Ahoj zrovna jsme začli používat vajíčko (Aton 2011) i s isofixem a golfkama a velká spokojenost

lichtakova
27. okt 2011

Uvažuju o sedačce Pallas 2 fix jako o další, ale trochu mě odrazuje, co jsem tu četla o těch pásech...máme vw golf plus, máte někdo zkušenost?
Jinak sestřenka má právě cybex s pultíkem a v pohodě, i když to teda vypadá, že tam už na dítě nemůže být žádné místo..

kacasim
28. okt 2011

Mám Pallas a Solution X. Ozknoušeno bohužel i při bouračce :( naštěstí byla v době nárazu prázdná, ale to, že zůstala konstrukce vcelku a vylámal se trošku jen polystyren mě naprosto přesvědčilo a koupila jsem tu samou!!! Jsou opravdu skvělé. Také jsem měla zprvu obavy z pultíku, ale naše Emma si zvykla vpohodě, doporučuji skouknout crashtesty. Nejsou ani nejdražší. Co se týče pásu, golf myslím bude vpohodě, rodiče mají Jettu a to je také volkswagen...tam se vleze vpohodě, jediný problém jsme měli u naší nebožky Octavie, ale řešili jsme výměnou té "samice" na pás, v autoopravně nám tam namontovali nějakou delší a bylo to vpohodě, stálo to asi 200 Kč. Budete ji kupovat novou? V listopadové mamince bude spousta slev na obchody s dětským vybavením, můžete výrazně ušetřit, určitě najdete i Pallas 2fix. na http://nakupysmaminkou.maminka.cz najdete seznam slev i zahranutých obchodů...

makavo
7. nov 2011

Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi Cybex Isis a Pallas?

anesim
7. nov 2011

@makavo Palas keď začneš používať ako 15-36, tak je ako Solution X a ten má lepšiu ochranu ramien ako len Solution a aj v testoch vyšla X lepšie
http://www.slunatko.cz/detail.php?zbozi=2860893...
http://www.slunatko.cz/detail.php?zbozi=3506648

andreaerdna
9. nov 2011

Kocky predavam... malemu vadi pultik 😒

avanka
10. nov 2011

@jazmina83 my sme pred 2 tyzdnami boli v Brendone, kupovali sme Cybex Fix fit pre nasho starsieho a bol tam naopak velmi ochotny predavac, dal nam sedacku do auta, vsetko vysvetlil, zalezi asi od predavaca 😉