Dieťa odmieta autosedačku Cybex Anoris T i-Size
Baby poradte, kupovali sme Cybex Anoris T i-Size kvôli tej bezpečnosti s airbagom, stála majland. Lenže syn v nej strašne vrieska, ten pultík mu hrozne vadí, má tam málo miesta a hneď je pod ním spotený. Skúšali sme to týždeň a zakaždým je to v aute boj o život, vôbec sa tam nevie pohnúť. Máte to niekto doma? Zvykli si tie deti na to nakoniec alebo to mám rovno predať na bazári a kúpiť klasiku s pásmi? Lebo ma porazí, ak som vyhodila 700 eur do luftu a malý v tom proste nebude chcieť byť.
Tak asi mu ten pultik vadi...bohužiaľ...skus si nejaku inú bez pultiku pozicat a vyskúšať, ci tam bude revat tiez...
Ani moj si nezvykol. Predali sme…
Ja som videla dve deti kamoskine s tym v pohode. Nemas na pozicanie od niekoho "obycajnu" a ze by si skusila ci to je problem toho pultiku alebo celkovo sedacky?.
jáááj, tak v tej to naše dieťa vydržalo cca 15 min. Hneď sme ju predávali a kupovali bez pultíku,

moj nazor, necudujem sa dietatu ze vrieska, ja sama by sm v tom mala klaustrofobiu a nechcela tam byt... nevie sa to pouzivat bez pultiku??