Dieťa sa vyvlieka z pásov v aute
Ahojte, prosim radu, uz som zufala 😂🤦♀️
1,5 rocna dcera sa nam vyvlieka z pasov v autosedacke. Myslim horne pasy, ktore idu cez ramena.
Zatiahnute su uplne nadoraz, viac uz nejdu, ma ich uplne zatesno! ale ona tam proste vopcha ruky a da ich von, cize ostane zapasana len dole.
Skusali sme sponu, ktora sa da dat na pasy, ale to ona da hned dole a poda mi to, ze mamii tu mas 😂 a smeje sa. Skusala som zviazat jej hore tie popruhy snurou, ale prisla na to, ze ich posunie len dole a vyvlecie zas ruky 🤦♀️
Co s tym? Riesil toto niekto uz?
Dakujem
@joannita cim vyssie to upevnis,tym lepsie.. nema Ako to vyvliect, ked to Ma az hore prakticky pod bradou.
@anjelicek26 mala to pod bradou a dala to dole 🤦♀️
Nechapeme to ani my, neverila som ze to da dole, lebo mega silno utiahnute pasy, nezmesti sa tam uz fakt nic, skoba pod bradou a ona to dala dole 🤦♀️
@joannita Kupte sedacku ktora ma tu hrudnu sponu uz zabudovanu do pasov. Nedokupuj veci na autosedacku. To je skor nebezpecne ako bezpecne.
Ak si nevie odopnut gombiky, oblec jej tricko a na to koselu na gombiky, zapas ju do autosedacky tak ze kosela je rozopnuta a pasy su na tricku, potom na vrch zapni koselu tak ze zakriva pasy.
tu, co ti posielala anjelicek nevyvlecie, kedze aby si ju navliekla, tak treba pasy odpojit navliect sponu a zalozit spat.
Nepomoze nic ak uz vie sa vyvliect, ak vie rozopnut sponu, bude vediet aj pas, ktory das cez nu a zapnes dole, aj keby si neviem co tak zrejme bude revat celu cesru. Zazili sme to. Nesedi doteraz, a ma 3,5 roka. Nevysvetlim. Konec, bodka.
Opakujem - tento model je tazke stlacit aj dospelemu a dieta to skutocne NEDA. Prevliekaju sa cez pasy autosedacky, takze dole sa to tiez neda dat. A nedavat bundu v aute, ale to asi vies, pasy musia doliehat na telo a spona, ani keby sa na hlavu postavi, tak sa nevyvlecie, pochopi to rychlo...
Moja dcera tiez vymyslala,tak som sa pohla a zabrzdila, heglo ju dopredu a uz sa nevyvliekala, samozrejme s citom
Presne toto robil aj môj, kúpili sme tu sponu. Neexistuje, aby sa vyvlirkol a rozopnut to mam problém aj ja, ide to ťažko. Čiže fakt 18 mesacne nemá šancu to rozopnut.
@mamamasama aj moja toto robila. Potom som jej supla do ruky macika so slovami a musis ho teraz drzat a drzala :D
@joannita Pokud máte sedačku po směru od 9 kg, tak jí nejspíš je velká, proto vyvléká ruce. Dítě kolem sebe nesmí mít místo, jinak se může vyvléknout vždycky
@jolana2804 uz som tu pisalaasi 5x, ze pasy ma uplne natesno. Uplne. Urcite jej nieje velka., skor mam pocit ze zachvilu jej bude uz mala.
@joannita tak jasne ze tuto sponu stiahne dole.. ved to nedrzi na tom pase nic, iba je to tam zahaknute. To co sem zavesili ine, nevie VYVLIECT. To co dala anjelicek sem, to je na tych pasoch na pevno a ty to zapinas. To su take typy, ze su pripevnene na jednej, durhej strane a ty to zapinas v strede. To co mas ty, podla mna nie je na to aby to zabranilo dietatu sa vyvliect, ked sa CHCE vyvliect.
Proste bud slecne prisno dohovoris, pohrozis policajtom, vezenim, urazom.. alebo si vymyslis nieco co bude funguovat. U nas nakricat stacilo, pasov sa dotykat nemala. Ked bola vacsia skusala a vyjednavala (cca 4-5r?), zabrzdil chlap, hodilo ju dopredu a zapla sa hned a nikdy viac to neskusala. Papulovacky skoncili, lebo samozrejme to komentoval, a ked narazime, alebo pojdeme rychlo, bude to este horsie... lenze teda to urcite na taku malu by som neskusala, neviem ci by jej to doslo, ze to ju tam naozaj drzi z nejakeho dovodu.
@simca06022011 ale ved toto sme uz riesili ze 18m dieta ma na haku policajtov a vyhrazky. Ona nechape princip policajta, nevie co je pokuta, ved s tebou sme to riesili. Pisala som ti ze ani vysvetlovavky a doraz, zvyseny hlas, proste jej to je jedno 🙂 18m dieta nechape nasledku niecoho takehoto.
A rovnako som aj pisala, ze ta spona co sem dala anjelicek moze byt dobra, ze ju nepoznam.
Robi to aj moj syn, nic nepomohlo. Az raz nas zastavili policajti, ja som si fukla a krpec opat ruky vytiahnute. Policajt ho sprdol, aj mna a krpec odvtedy sada do auta a natahuje popruhy. Snad mu to vydrzi.

@joannita tak asi všetky deti sú iné