Dieťa v smere jazdy
Maminky od kolkych mesiacov moze sediet dieta v autosedacke v smere jazdy? Niekde som citala, ze od 15 mesiacov, ale nie som si ista.
@evaachesa za sofera táto už nie, to by bol masaker. Za sofera vojde maxi cosi Pearl co bude mat mladsia, to som uz skusala
@sasanka605 tak to máte super potom 👍
@valerikam ziadna hovadina to nie. Uz sa to tu preberalo vela krat vo vela diskusiach. Predstav si, ze väcsina deti, ktore dlho sedeli v protismere a neskor presli do sedacky v smere jazdy sa stazuje, ze je to tak nepohodlne. Nevedia, kam si maju dat nohy, na dlhych cestach sa ime neda dobre si zdriemnut atd. Moja starsia dcera presla z reboarderu (max way plus) v takmer 7. rokoch. Uz sa nezmestila dlzkou pod hlavik. najskor bola nadsena ale to nadsenie rychlo upadlo. Len mi mrkoce, ze sa jej hompalaju nohy, ona chcer zase do protismeru, na dlhych cestach (na SK to mame 800 km) si nema kde opriet knihy atd. Mala bude mat koncom decembra 4 roky a uplna ze pohoda. Ani nemrkne. Starsej je v smere zle, uz nemoze citat ako ked bola v protismere. Tam jej nic nevadilo.
@yanni skús mrknúť toto. Možno by pomohlo. 🙂
https://www.detivaute.sk/kneeguard-kids-podnozk...

@sasanka605 vojde ti sedačka aj za šoféra? Lebo nám nie 🤔😄