Existuje detská poistka na bezpečnostný pás v aute?
Zdravim, neviete či existuje niečo ako detská poistka na pás v aute? Aby sa dieťa neodpasalo samé? 🙄
@luciferka93 existuje kopec. Ale ak sa dieta naucilo odopnut sedacku, odopne ti aj vsetky poistky. Treba jednoducho psychologicky - bud zastavit stale auto, alebo ist na vylet a pri odopnuti otocit sa. Alebo prudko zabrzdit- ale taketo veci iba pri pomalej rychlosti a niekde v zapadakove skusat. Jednoducho, dieta musi pochopit, ze musi byt priputane, inak sa nikam nejde.
Jasne existuje....... jedno výchovné
Áno jasne. Nájdi si ze spona na pásy v autosedacke
@autumm ďakujem pozriem ☺️
@luciferka93 existuje kopec. Ale ak sa dieta naucilo odopnut sedacku, odopne ti aj vsetky poistky. Treba jednoducho psychologicky - bud zastavit stale auto, alebo ist na vylet a pri odopnuti otocit sa. Alebo prudko zabrzdit- ale taketo veci iba pri pomalej rychlosti a niekde v zapadakove skusat. Jednoducho, dieta musi pochopit, ze musi byt priputane, inak sa nikam nejde.
@vevesh skúšali sme už všeličo, nepomáha, už to nerobí aspoň v meste a za jazdy niekde na diaľnici, ale keď som na parkovisku že len niečo vyložíme a pokračujem už je odopnuty, alebo keď sa blížime domov to robí.
@vevesh skúšali sme už všeličo, nepomáha, už to nerobí aspoň v meste a za jazdy niekde na diaľnici, ale keď som na parkovisku že len niečo vyložíme a pokračujem už je odopnuty, alebo keď sa blížime domov to robí.
@luciferka93 no neviem, nemysli si, ze len vase to robilo ci skusalo robit. Ak otocis dieta z vyletu ci nahulakas na neho, atd. 2x si rozmysli odopinat sa. Ale to treba byt dosledny a skusat, co na vase dieta bude platit (lebo nie kazde dieta je rovnake, vsakze...) a na kazde dieta je ina metoda...
Nám to robil vnúčik, kúpila som šrobovaciu karabinu a bolo, ale len do chvíle pokiaľ nedorastol a nenabral silu to otvoriť. 😂 Ale už je v pohode, je starší a rozummejší vie, že to nemôže
@misuliacik81 neviem si predstaviť ako by som to dala na pás tak aby sa neodopal z neho 😃😃 aby sme sa chápali on už je priputany pásom z auta nie bodovým pásom v sedačke
@misuliacik81 neviem si predstaviť ako by som to dala na pás tak aby sa neodopal z neho 😃😃 aby sme sa chápali on už je priputany pásom z auta nie bodovým pásom v sedačke
@luciferka93 aha, tak to neporadím

Áno jasne. Nájdi si ze spona na pásy v autosedacke