icon

Ktoré vaničky sú zároveň autoležačky (schválené ministerstvom)?

kralicica
5. sep 2011

Ahojte, budeme mať druhé bábo, pri prvom sme až neskoro prišli na to, že neexistuje len vajíčko ale aj vanička, ktorá sa dá zákonne pripnúť do auta. Malý nám nechcel spávať po sediačky. Mali sme vtedy Jané, ale ten sme predali. Ktoré kočíky majú ešte vaničku=autoležačku? Nech viem na čo sa zamerať. Ďakujem! 😉

bumbuska
5. sep 2011

ja som mala Peg Perego, nevedela som si vynachvalit

raa2
5. sep 2011

ja casualplay, ale neviem ti povedat ci vobec niektora je zakonna. aj nasa vanka bola fajn 🙂

katy1979
5. sep 2011

kazda ktora ma oznacenie myslim E44 jane si uz spomenula, casualplay, per perego.

katren
5. sep 2011

este Cam, Neonato

tamoulik
5. sep 2011

My mame Cam, tiez super, trebalo len dokupit tie popruhy na pasy do auta.

miika
5. sep 2011

Tiez pouzivam uz pri 2.dietati navettu od peg perego aj s pasmi a je to super vec. Maly sa mi tam uz moc nezmesti - ma 7,5mesiaca, ale ked ideme napr. na 3-hodinovu cestu, tak mame v aute aj vajicko, aj vanicku a podla toho aka je situacia, ho usadime alebo dame lezat. Spi totiz zasadne na bruchu a to sa vo vajicku neda. Ok, zaspi aj vo vajicku, ale nespi tam 2 hodiny vkuse ako v navette.
myslim si vsak ze pas ktorym sa priputava dieta v navette je dost chaba zalezitost. Vanicka je pripevnena dobre, ale pas ktory ide len cez pas dietatka, no, mam vselijake pocity ked ho len takto priputavam - oproti 5-bodovemu pasu v Jane Matrixe je to slabe. Ale zase v jane by nemohol byt priputany a spat na brusku - resp. som to neskusala (mam surodenecky kocik a Matrix som pouzivala len na spanie bez priputania a v aute bol vo vajicku - Matrix totiz nema zakladnu a asi by sa mi nechcelo tu sedacku neustale vyberat a znova priputavat do auta)

kebulina
6. sep 2011

Vaničky certifikované na prevoz bábätka v aute majú 5-bodový upínací pás. Určite tam patrí vanička z kočíkov Nurse Dakar a Inglesina Magnum.

speci_rodinka
8. aug 2019

@miika
Ahoj, prosím ta akú Navettu si mala? su vsetky certifikované na prevoz autom? nevies, ako to zistim? Dakujem🙂

miika
8. aug 2019

@speci_rodinka ja som mala tu najstaršiu navettu, kde boli len dve diery na uchytenie pásu, čiže pas išiel v strede vaničky, nebol tam 5bodovy pas ako v nových navettach.

speci_rodinka
8. aug 2019

@miika
@miika a nevies, aka je tato kolko bodovy k nej musím mat

miika
15. aug 2019

@speci_rodinka toto je urcite 5bodovy - mas zboku dve diery a jednu v strede, to je na uchyt medzi nohy, ja som mala v navette len dve diery po krajoch a ziadnu v strede

speci_rodinka
17. aug 2019

@miika tak si predstav že to je iba na pas... Pockala som kým vanicka bola.doma... Tie dve dieri sú na asi vetranie neviem... Zvlastne

speci_rodinka
17. aug 2019

@miika dakujem ti a tcoj čas 😘💚

miika
18. aug 2019

@speci_rodinka to vyzerá ako starý auto kit ktorý mam doma, predaný spolu s novsou navettou