Najlepšia autosedačka pre 5-mesačné dieťa
Zdravim dievcata , poradte nejaku dobru kvalitnu autosedacku pre 5 mesacne babatko.
Vajicko Cybex uz predavame nakolko je male.
5m určite nie sedačka. Kúpte kvalitné vajce
Do autosedačky môže ísť dieťa, ktoré aspoň 2 mesiace samostatne sedí takže určite pre takéto bábätko ešte vajíčko ..ako ste prišli na to že mu je malé? Pretŕča mu hlava alebo?
Nohy môžu trvať nie hlava. Tu aj na Facebooku je skupina Detí v aute tam Vám poradia
@veralovegood ak mu je cybex vajicko v 5m male, tak musite mat fakt obra 🙈 my sme cybex cloud vajicko pouzivali pri oboch do roka minimalne a to syn mal pri narodeni 4,5kg. Kym minimalne nevie doeta samo sediet, ja by som vajicko nemenila. Vajicko je male ak dietatu z neho trci hlava.
My sme potom kupovali pokracovaciu sedacku cybex sirona, kedze sme vedeli pouzit isofixy z vajicok.
@veralovegood neverim, ze 5 mesacnemu dietatu trci z vajicka hlava. v autosedacke ma byt dieta samostatne sediace, 5 mesacne dieta toto zdaleka nesplna. ak je vase vajicko male, kupte vacsie. bezne su deti vo vajickach do roka- vajicko chrani dieta najlepsie.
Pre 5 mesačne dieťa určite vajíčko, do sedačky môže ísť najskôr, keď už aspoň 2mesuace samostatne sedí. Neviem co to mate za cybex, ale neexistuje, že 5mesacnemu je to malé. Zrejme ho zle ukladate do toho. Malé je to, keď trčí von hlava, nie nohy. Inak sú vajíčka do 13kg, my sme mali cybex aton 5 a ten je do cca 86cm, nás syn sa v tom vozil prilezitistne aj do 20mesiacov. Určite sa poraďte v Deti aute, ako odporúčali vyššie. Ale aj oni vám určite odporúčajú iba vajíčko.
Ok dakujem za rady 😊 mne sa zdalo ze nejak cudne sedi v tom vajicku ze je tam taky napratany spadnuty , mozno ho len musim lepsie tam polohovat 😊
@veralovegood také malé bábo patrí do vajca. Neexistuje že mu je malé.
@veralovegood on tam ma byt napratany. Posli fotku. Mozno su tam nejake vlozky ktore mozes vybrat alebo ho nemas vhodne obleceneho. Urcite tiez odporucam deti v aute.
My máme sedačku cybex od 3m
@veralovegood v 5 mesiacoch nemoze byt vajicko male (ak nemate nadpriemerne velke dieta), a ziadna sedacka nie je vhodna pre este nesediace dieta, jedine z babyshell vlozkou, ale tie stoja od 600,-€ vyssie
@evkao dakujem 😊
Určite skús FB skupinu predajne detivaute pomôžu aj s usadením, ak je problém.
@veralovegood neexistuje ze male pre 5mesacne jedine ze by si mala za muza obra

Na FB je skupina detivaute, tam ti dobre poradia, najbezpečnejšie pre 5m. babo je určite vajícko.