Najlepšie vajíčko do auta pre bábätko
Ahojte,
Prosím o radu s akým vajíčkom ste boli spokojne. Moja požiadavka je teda aby bolo polohovateľné. Plánujeme chodiť aj dlhšie cesty autom. Ideálne ak mi viete poslať presný názov vajíčka.
Ďakujem.
Musíš ísť vyskúšať do vášho auta, takto ti nik presne nepovie či tam bude sedieť. Nie každé vajíčko sedí na každý sklon sedadiel.
@anonym_376e62 ďakujem určite to budeme aj tak skúšať. Ale teda skôr má zaujimalo že s akým vajíčkom ste boli spokojne. Nakoľko je toho strašne veľa a neviem či teda ísť do úplne tých najdrahších ako britax alebo cybex alebo postačuje aj nieco iné.
my mame cybex, polohovatelne a spokojnost
Cybex, ale asi sú aj iné dobré vajíčka. Neviem, my sme chceli Cybex a aj pokračujeme sedačkou. A šli sme do toho najdrahšieho čo sa dalo, peniaze nehrajú rolu pokial ide o bezpečnosť.
Pokial viem, tak na cestu to vajicko nemoze byt v lahu, ci moze? To len ked ides s kocikom aby sa tam netlacilo.
Cybex, ale asi sú aj iné dobré vajíčka. Neviem, my sme chceli Cybex a aj pokračujeme sedačkou. A šli sme do toho najdrahšieho čo sa dalo, peniaze nehrajú rolu pokial ide o bezpečnosť.
@anonym_376e62 tak len dufam, ze nemate tu pultikovku s airbagom 🙄
Kedysi bolo naj na trhu maxi cosi- 3 deti som odchovala na tychto "vajcach" a jazdili sme naozaj dlhe trasy. Najmladsie 2 rocne islo do römer britax babysafe pro.
Musíš ísť vyskúšať do vášho auta, takto ti nik presne nepovie či tam bude sedieť. Nie každé vajíčko sedí na každý sklon sedadiel.
@anonym_376e62 ak je vajicko bez zakladne sedi na kazdu sedacku do kazdeho auta
@anonym_autor my mame nuna pipa ale teda nie je polohovatelne. Povazujem to za zbytocne kedze robime aj tak prestavky.
@anonym_autor my mame Nuna arra next..polohovateľné, ale je napojitelne len na bazu (nie na pasy,kvôli bezpečnosti)..báza je otočná čo je za mna super vec..je to jedno z najľahšich a najbezpečnejších vajíčok..my sme po prvom dieťati predali a napokon sme pri druhom kupovali to iste..daju sa zohnat za fajn cenu aj na bazosi..
@anonym_autor my mame nuna pipa ale teda nie je polohovatelne. Povazujem to za zbytocne kedze robime aj tak prestavky.
Pokial viem, tak na cestu to vajicko nemoze byt v lahu, ci moze? To len ked ides s kocikom aby sa tam netlacilo.
@anonym_509a51 záleží od konkrétneho vajíčka, sú aj polohovateľné v aute na základni alebo aj bez.
@anonym_376e62 nerobi mi to problem. Lahko prehodim na ine sedadlo alebo do ineho auta. Za to ked mam premiestnovat sedacku ktora uz bazu ma tak ma vzdy ide porazit kym to narvem do isofixu
@anonym_autor maxi cosi pebble 360 pro
@really8 nesedi. Aj vajicka bez zakladne treba napasovavat do auta, kedze ma kazde ine sedadla a iny sklon a sirku...
@vevesh ale ved sklon je irelevanty, ved vajicko si napolohujes na sedacke ako potrebujes a sklon to vyrovna. Bez ohladu na sedacku ho vies dat "vodorovne"
@really8 nie, nevies. Lebo jednak nemusis dostat vajicko do vodorvnej polohy bud kvoli odstupu sedaciek alevo prave vysokemu sklonu, alebo tvar sedaciek nie je priaznivy pre vajicko (uzke, sikme, tvarovane, na kozi sedi inac ako na alcantre ci potahovej latke) a to sa "smyka" pri jazde.
@really8 nie, nevies. Lebo jednak nemusis dostat vajicko do vodorvnej polohy bud kvoli odstupu sedaciek alevo prave vysokemu sklonu, alebo tvar sedaciek nie je priaznivy pre vajicko (uzke, sikme, tvarovane, na kozi sedi inac ako na alcantre ci potahovej latke) a to sa "smyka" pri jazde.
@vevesh nedbam, nehadam sa