Oplatí sa nechávať autosedačku v aute?
Zaujímal by Váš názor,či nechávať autosedačku cez noc v aute,keď auto nie je garážované....
my tiež nehávame, ale máme dvor...
ale tak nehavame ked ideme do mesta a tam niekde parkujeme, alebo tak... 🙂
nechavame, je to loteria, vykradnu auto aj bez autosedaciek. ale este som nepocula, ze by niekto autosedacku z auta ukradol 😅 .
manzel ju da vzdy do kufra auta. Ked vieme, ze na druhy den pojdeme niekam s malou tak sa zoberie do bytum kde sa mala uz zapne a v aute uz len pripevni. Urychli to o nejaku minutku cas,
Dúfam,že to tu nesleduje nejaký zlodej,ale ja nechávam, vyberala som len vajíčko,toto ťažké 8kg "hovädo" by som neťahala 😅
Ani mi nenapadlo, že by som ju mala po každom použití vyberať 😅 teraz je sedačka v každom aute, tak by bolo fakt blbé, keby si nejaký hlupák len kvôli sedačke vybral práve naše auto.
na mna pozeraju ako na blazna, ked idem na nakupy do Blavy bez maleho, ze si nevylozim sedacku. Vraj sa strasne kradnu a kvoli sedackam sa auta vykradaju. Ja mam auto garazovane, sedacku nevyberam, nechce sa mi. A mam na nu letny potah, takze sa nebojim, ze by mi vybledla od slnka a navyse okna na aute su tienovane, takze to vobec neriesim.
ja vykladam, ked klara ostava doma s ockom...aby ju mali k dispozicii keby nieco...alebo si poziciam muzove auto... a vzadu mame tmave folie...takze ju vlastne ani nevidno a slnko nema sancu, vozim ju vstrede.
vyberame, lebo 1/ ju mame pozicanu, 2/ nakladame a vykladame z nej maleho doma vnutri
ked sme v meste, davame ju do kufra
vacsiu autosedacku uz asi vyberat nebudeme

zalezi od toho kde byvas , aku drahu sedacku tam nechavas, ale zaruku ze ti ju neukradnu nemas nikdy 😉