icon

Otočná autosedačka s Isofixom do 200 eur

michaelove22
3. apr 2022

Ahojte, odporucte mi pls nejaku overenu otocnu autosedacku isofix ktora by bola do cca 200eur. Podmienka je aby bola otocna! Dakujem kraaasne;)

Strana
z2
jolana2804
4. apr 2022

@83lenka83 Ano, nejsem odbornice, ale taky nesleduju koupený crash testy. A hlavně vím, že kvalitní otočná autosedačka nikdy není v rozpětí 0-36 kg 🤷🏻‍♀️ A jestli si vy myslíte, že jedna sedačka může sedět miminu i 10 letýmu dítěti, tak tenhle názor nešiřte dál, protože to je taková blbost, že to nikdo rozumnej nikdy nekoupí 😉

83lenka83
4. apr 2022

@evkao https://nitra.zoznam.sk/chlapceka-pri-nehode-za... skuste pozrieť aká je tá sedačka, ktorá chlapcovi zachránila život? Ulahčim vám hľadanie, obyčajná sedačka za 70€

83lenka83
4. apr 2022

@jolana2804 ja mam pre syna do 25kg, tiež som nechcela do 36.

83lenka83
4. apr 2022

@jolana2804 ja som nikde nepísala, že jedna sedačka má sedieť dieťaťu 10rokov, veď plasty pracujú, ani ja by som na auto nedala stare 5ročne gumy aj keď nie sú vyšuchane. Ale stojim si za tým, že nie všetko najdrahšie môže byť najlepšie. Viete koľko mamičiek sa tu nechá zblbnuť a radšej si kupia britax alebo romer po 2 detoch , ktoré už po toľkých rokoch sú na odpis namiesto toho abyvsi kúpili novú ale lacnejšiu sedačku? Urcite je ich tu veľa ale je to chyba.

jolana2804
4. apr 2022

@83lenka83 To souhlasim, ale i levnejší sedačky jsou kvalitní. Třeba značky Joie a Graco. Ale tahle značka mezi ty kvalitní prostě nepatří 🤷🏻‍♀️

panda21
4. apr 2022

@83lenka83 najdrahšie? Joie steadi stojí 160€. Joie stages okolo 250? Kvalitná otočná joie i spin do 400€. Britax je už daaavno za opicami, to iba na slovensku sú zbláznený do Britax a Cybex. Pritom kvalitné značky ako je Axkid, Besafe, Klippan ktoré prechádzajú najprísnejším Švédskym testom, tie u nás nenájdeš ani o nich nepocujes. A pritom bezpečnejšie a kvalitnejšie nenájdeš. Nikde inde tak nevelebia Britax ako na slovensku, britax bez vložiek, zo zlým sklonom na sedačkách, s otacacim mechanizmom, do ktorého zapadne aj topánka (nadnesene). Človek musí byť aj troška kritický voči sebe a uvedomiť si, že za 200€ nemôže mať všetko. Isofix a otočnosť niečo stoja, plasty a prevedenie tiež, výrobca chce tiež niečo zarobiť. Existujú kvalitné bezpečné sedačky aj do 200€ ale treba upustiť od najdrahšej položky (isofix) aby kvalita plastov a prevedenie za tých 200€ aj stálo..

michala11111
21. júl 2022

@michaelove22 asi ťa tiež sklamem no za kvalitu a komfort sa platí. Proste nejde dokopy aby bola kvalitná s isofixom, otočná a lacná....jediné bazarova, mne osobne by to nevadilo kúpiť staršiu lebo verím v ľudí že by mi nepredali havarovanu, predsa to predávajú maminy a majú snáď svedomie....
Mám joie spin 360 a som Max spokojná no stala do 400e

Strana
z2