Problém s vajíčkom Römer
potrebujem poradit ohladom vajicka romer vie mi niekto pomoct ??? pasy kt. sa ma dietatko pripnut sa nedaju povolit ): alebo to asi nwm (: dakujem
@zuzka38 dakujem ti pojdem to hned vyskusat....hadam mi to uz pojde lebo ak nie tak uz som debil naozaj 🙂 🙂 🙂
Ked to nejde ani po stlaceni, tak sa treba pozriet do zadu - tam je take kovove, na com su tie pasy pripnute a to tam len tak volne visi a sem- tam sa to proste zachyti dole o tu sedacku a viac to nejde..takze to treba len podvihnut..
neviem, ci si ma pochopila a ci mas tu istu sedacku 🙂 ak nie, treba sa opytat 🙂
@edn priznam sa nvm si s tym poradit
@edn to co opisujes sa vola top theter a to vajicka nemaju.
@michalamiskamima to na tej fotke nie je vajicko.
@michalamiskamima vzadu, kde su tie sede pasy, by mala byt paka. Stlacis do seba dvomi prstami a vsetko by sa ti malo same poposuvat. Aky je to model? To vyzera na nieco starsie.
@yanni vyskusam zajtra ani nvm ale v maji sme to kupovali s britaxom b motion dakujem ti si zlata sama som zvedava ci to pojde
Vpredu nad napisom romer v tej diere odkial ti na fotke trci sedy pas je take kovove co sa zatlaci,a vtedy treba zaroven potiahnut obidva ramenne popruhy(musis ti drzat stlacene). Niekedy to ide dost tazko ale urcite to musi ist...
@guglina neverim ono to funguje (: dakujemmm
@michalamiskamima noo, ja som to mala ine vzadu 🙂
dakujem 🙂 🙂 🙂
@edn ok. Ale ona to tam nema. Aspon na tom obrazku to nevidno. Nie vsetky sedacky to maju. A mne ta sedacka pripada trosku starsi model. Take uz teraz nevyrabaju. Uz su ine modely.
Ale tak, uz jej ide posuvat, tak problem vyrieseny. Aj ked sa cudujem. Ved ked nieco kupujem, tak si to dam vysvetlit, co a ako. A ked nie, tak su predsa ku kazdej veci navody. Alebo podla modelu najst video na youtube.

@michalamiskamima v strede dole akoby na konci sedacej casti kde ti vychadza ten pasik tam to stlacis a pptiahni pasy..sa ti povolia