icon

Vajíčko pre veľké nesediace 6 mesačné dieťa

26. okt 2021

Aké vajíčko mi poradíte pre veľké (rozumej tučné) 😃 nesediace, 6 mesačné dieťa. Má 10kg a je aj dosť dlhý ale teda hlavne široký. Vajíčko ktoré mám z 3kombinace mu začína byť už malé.

andrea_prestastna
•
26. okt 2021

Kup polohovatelnu autesedacku od 9kg predsa uz naco ho cpes do vajca

autor
•
26. okt 2021

@andrea_prestastna mám po staršom ale nemôže tam byť, je tam v úplne neprirodzenej polohe, tým že ešte nesedí plus je tučný. Starší tak v nej bol od 10kg ale ten už sam sedel.

yanni
•
26. okt 2021

Kolko cm ma? Z trojkombinacii su vajcia casto male. Kup reboarder (protismernu). Musis ale vyskusat. To nie je len o kilogramoch. Musi mat aj dostatok cm. V ziadnom pripade nekupuj pseudo reboarder anebo sedačku v smere jazdy.

andrea_prestastna
•
26. okt 2021

Tak musis hladat :( ja som kupila polohovatelnu ze lezal tiez bol jak prasatko peppa 😊😊😊

amonet
•
26. okt 2021

klipan dinofix je najvacsie vajce, a ano kym nesedi vajicko je najlepsia volba

janickacrazy
•
26. okt 2021

No kúp polohovatelnu od 9 do 18 kg, tam ho dáš v pohode do pololahu, nemusí sedieť. Môj sedel až od 13 mesiacov, tak dlho určite vo vajci nemohol byť.

dominika_sk
•
26. okt 2021

Pozri na fb skupinu deti v aute tam sa to rieši vela. A ano maš pravdu, ma to byť vajce kym nesedi, nedaj sa tu odradiť.

evaachesa
•
26. okt 2021

Tiež odporúčam skupinu na FB Deti v aute a myslím že aj tam rovno poradia Klippan Dinofix, najväčšie vajíčko na trhu.

jolana2804
•
26. okt 2021

Do autosedaček 0-18 nepatří nesedící dítě! Kup velký vajíčko - Klippan Dinofix, Nuna Pipa Next nebo Cybex aton M

ivangeline
•
26. okt 2021

Ked mu trcia nohy vo vajci,nie je velky...iba keby mu trcala hlava...

autor
•
26. okt 2021

@yanni neviem koľko má teraz cm, nohy mu trčia, to je OK ale hlavu už má len tak tak. Hej, mám vajíčko z trojkombinacie, je také menšie. O sedačke v smere jazdy som ani neuvažovala. Je ešte veľmi malý, musí to byť proti smeru.

breznica
•
26. okt 2021

Kúp polohovateľnu. Mám 11-rocneho, ktorý nesedí sám (veľa diagnóz) a je nás veľa na svete, čo myslíš, že takéto deti sa vozia celý život vo vajíčku?🤣

nikaluk
•
26. okt 2021

Skuste mrknut britax dualfi isize. My sme mali rovnaky problem (pol roka a vo vajicku natlaceny a to max tenka mikina) a tu sedacku ma este stale a to ma uz vyse 3 rokov a kedze je az do 105 cm, tak predpokladam ze v nej potiahne este tak aspon do leta (4 roky)
https://www.predeti.sk/britax-romer-autosedacka...

jolana2804
•
27. okt 2021

@breznica tak to je ale něco jinýho 🙄

jolana2804
•
27. okt 2021

Fakt kup větší vajíčko. Klippan Dinofix je skvělej a pak se ještě dobře prodá. Půlroční dítě nepatří do pokračovací sedačky. Zničíš mu tím záda, protože tam pasivně sedí

n2211
•
28. okt 2021

Buď to ten klipan dinofix alebo tuším nejaka sedacka má integrované vajíčko 🙂 nájdeš to aj v tej skupine

janickacrazy
•
28. okt 2021

@nikaluk hmm, je super, len tá cena

nikaluk
•
30. okt 2021

@janickacrazy ano viem ta cena. Ale zas u nas bude fungovat 3,5 roka cca predpokladam a bezpecnost na prvom mieste u nas je. Nakolko jazdime najma dlhe trasy s detmi.