icon

Výber najlepšieho vajíčka pre kočík: Tipy a rady

anaderkac
10. jan 2025

Ahojte maminky,poradkyne..
viete mi poradit vajìčko z vnutra široké, polohovacie do ľahu, otočné, hojdacie, nie veľmi ťažké, so strieškou (možno odnímateľnou).
Môže byť aj z 3 kombinácie (tým pádom aj 3 kombi, športový ideál do ľahu, vanička priestranná..). Ak samostatné, prosím o odporučenie konštrukcie ľahučko sklápateľnej. Ideál e aby kočík či vajko pri manipulácii neboli hlučné..
Pred 5 rokmi som mala joolz day 3 ( vanicka mi prisla uzka,ale super dlha, chybalo mi polohovanie a otacanie bez zdvihania vanicky), sportak super,len to otacanie celej sedacky mi chybalo, vajko bolo hrozne uzke nevedela som babo vybrat zo sedacky,akoby tam zapadlo,nepolohovatelne,iba pekne..konstrukcia super,pevna,lahke skladanie,hlboky priestor ulozny,presla som aj teren..mala som aj cybex balios s(vrzgali kolieska a stieska bola len pre nižšie dieťa), este mam cybex air-na dovolenky super,ale je skor taky zaklad co do pohodlia a funkcnosti. Mala som aj mutsy nexo-skvely sportak ale vadilo mi hrozne vrzganie.
Teda tieto "neduhy" by som rada odstranila pri moznej 3 kombinacii...
Dakujem krasne..

ronie338
10. jan 2025

My sme mali pri malom moon n. One. Veľká vanička, veľmi ľahko sa otočila, športová časť tiež super a otočná do oboch smerov. A mali sme k tomu cybex vajce. Najlepšia vec ktorú som spravila. Chvália si teraz cybex cloud z i-size aj t i-size. Ak by som teraz kupovala a neriešila cenu kúpila by som si besafe beyond. Mame pokracovaciu je úžasná a keď by som mala druhé dokupim len vajce.

anaderkac
autor
12. jan 2025

@ronie338 dakujem, zvazujem,ze na svoj stary kocik joolz day 3 by som kupila len adaptery a be save beyond..ale ci existuje taka moznost...patrala som na nete a nasla som len k novym kociarom joolz day5

ronie338
12. jan 2025

@anaderkac ak je koncovka maxi cosi malo by ak sa nemýlim.