icon

Zrkadlo do auta na bábätko. Vidíte v ňom dosť?

12. júl 2026

Zrkadlo do auta na bábätko - vidíte v ňom reálne dosť?
Rozmýšľam nad zrkadlom do auta, aby som videla na bábätko vo vajíčku.
Používate ho v aute?

danka_gi
12. júl 2026

@anonym_autor ja som pouzivala. Zo zaciatku som ho moc nevidela, lebo bol malicky, ale ked trosku vyrastol(mozno od pol roka), tak to bolo super 🙂 citila som taku vacsiu istotu, ze ho vidim a keby nebodaj sa nieco deje, tak viem zastavit.

anonym_23e156
12. júl 2026

U nas must have. Definuj vidiet 'dost'. Akoze uvidis ci spi, grcka, dycha ale kontrolovat ho pocas jazdy nevies lebo sa musis venovat soferovaniu. To len take sekundove nakuknutie na babo.
Ono je to super pre to babatko alebo vacsie dietatko v protismernej sedacke (ako je joei ispin). Vtedy dieta vidi co sa deje na ceste a okolo neho a nepozera len do sedacky. Ovela spokojnejsie boli moje deti, ked tam to zrkadlo mali

zuzanaete
12. júl 2026

Za mna super vec. Videla som, ci spi alebo ci je spokojny.

anonym_8dca3f
12. júl 2026

Ja som mala malé zrkadielko z temu a teda naozaj som nič nevidela keď som šoférovala a obzrela sa. Nedávno som kúpila nové a väčšie zrkadielko ktoré ma aj led pásik a k tomu ovládač že si ho zapnem/vypnem, dobre na noc do budúcna. Úplne som spokojná a vidím ho dostatočne. Určite je to veľký rozdiel oproti tomu malému zrkadielku. Pre mna to je že naozaj musím mat zrkadielko lebo často jazdím sama. A radšej sa na sekundu obzriem za ním keď sa dá. Ale musím sa otocit. Keď pozerám do spätného zřrkadla tak nevidím elbo ja tam mám navyše pripnuté ďalšie zrkadielko krore je s kamerou a preto nevidno.

anonym_420725
12. júl 2026

@anonym_autor vidim presne tvár a to mi stací

nyphadora
12. júl 2026

@anonym_autor anoo absolutne super vec, neskor vas babätko vidi v zrkadle tiež ☺️.

nyphadora
12. júl 2026
@anonym_8dca3f

Ja som mala malé zrkadielko z temu a teda naozaj som nič nevidela keď som šoférovala a obzrela sa. Nedávno som kúpila nové a väčšie zrkadielko ktoré ma aj led pásik a k tomu ovládač že si ho zapnem/vypnem, dobre na noc do budúcna. Úplne som spokojná a vidím ho dostatočne. Určite je to veľký rozdiel oproti tomu malému zrkadielku. Pre mna to je že naozaj musím mat zrkadielko lebo často jazdím sama. A radšej sa na sekundu obzriem za ním keď sa dá. Ale musím sa otocit. Keď pozerám do spätného zřrkadla tak nevidím elbo ja tam mám navyše pripnuté ďalšie zrkadielko krore je s kamerou a preto nevidno.

@anonym_8dca3f s tym led pasikom to musi byt bomba, hlavne na cestovanie v noci alebo v zime, my sme mali nad dcerou svetielko zavesene aby sa nebala 😂, keby som toto vedela, ze existuje 🙏

anonym_8dca3f
12. júl 2026
@nyphadora

@anonym_8dca3f s tym led pasikom to musi byt bomba, hlavne na cestovanie v noci alebo v zime, my sme mali nad dcerou svetielko zavesene aby sa nebala 😂, keby som toto vedela, ze existuje 🙏

@nyphadora na noc som ešte neskusala ale určite to bude bomba. Alebo keď sa už stmieva. Určite toto odporúčam. Mame ho zatiaľ pár dni.
https://www.noelo.sk/zrkadlo-s-osvetlenim-led-d...