Čo robiť, keď vidíte psa zatvoreného v aute?
Ahojte viem že sa toto rieši často keďže ide teplo
Máte reálnu skúsenosť čo presne robiť ?
Včera v Bernolákove na parkovisku Lidl stal biely menší Chevrolet
Okno ledvaj pootvorené a biely maltezak vyplazeny jazyk
Čakala som 10 minút , ako dlho tam reálne bol neviem
Ale bolo horúco a keďže veľa času trávim v aute viem aké to je aj keď mám okná úplne dole
Čakala som do príchodu majiteľa
Slečna si sadla do auta a hneď psovi " uhni "
Čo robiť presne keď takéto ešte uvidím ? Ďakujem
volat policiu , čo iné chceš robiť
@anonym_ac13b3 neviem či hneď ako to uvidím alebo po akom čase , čo ak majiteľ dovtedy odíde čo potom ?
@anonym_ac13b3 neviem či hneď ako to uvidím alebo po akom čase , čo ak majiteľ dovtedy odíde čo potom ?
@anonym_autor urob foto nadiktuj spz a uz nech si to riesi policia, ak bude riesit.
Bolo by fajn keby platil zakon, ze pes ani ine zviera nesmie byt v aute osamote zatvorene vobec. A je jedno ci si majitel skocil po cigy alebo do fitka.
Podľa tlačovej správy minv máš hľadať majiteľa.
@anonym_autor hned... porusuje zakon
https://www.minv.sk/?tlacove-spravy&sprava=poli...
Ponechanie zvieraťa v rozhorúčenom aute možno riešiť v rovine priestupku vo veterinárnej oblasti, za ktorý hrozí fyzickej osobe pokuta až do výšky 1 000 eur. Za určitých okolností môže mať skutok aj trestnoprávnu dohru v podobe trestného činu týrania zvierat, za ktorý hrozí trest odňatia slobody až na dva roky, v závažnejších prípadoch až päť rokov.
Akože to je teda poriadny kus blbky...Nemám slov. A samozrejme ak niečo podobné uvidíš - treba bez váhania volať políciu.
Akože to je teda poriadny kus blbky...Nemám slov. A samozrejme ak niečo podobné uvidíš - treba bez váhania volať políciu.
@liesik takže aj keby zavolám a majiteľ odíde nebude problém že volám? Ešte som takéto neriešila ale mam dojem ze toto sa bude opakovať v priebehu leta 😏
@liesik takže aj keby zavolám a majiteľ odíde nebude problém že volám? Ešte som takéto neriešila ale mam dojem ze toto sa bude opakovať v priebehu leta 😏
@anonym_autor ked vidis vonku na ulici vandalizmus a zavolas policiu, mas problem z toho ze si volala, len preto ze oni odisli skor nez policajti prisli?
@anonym_autor ked vidis vonku na ulici vandalizmus a zavolas policiu, mas problem z toho ze si volala, len preto ze oni odisli skor nez policajti prisli?
@anonym_6c21a6 ešte som nevolala okrem zlého parkovania na nikoho políciu , aj to prišli 2 dní po sebe a nič neurobili pritom to bolo oprávnené

volat policiu , čo iné chceš robiť