Ako prekonať strach z autoškoly a zlepšiť sa v testoch?
Bojim sa spraviť si autoskolu hlavne testov .Viem ich asi na 80 percent co nestačí a neviem sa to doucit.Potrebujem nejaké rady ako ste sa tie otázky ucili vy?A ako nemat z toho strach .Za každú reakciu dakujem.
Robiť len oficiálne testy dokola každý deň pokým nebudeš mať opakovane 90-100%. Je aj appka, keď si zaplatíš 2€ tuším, tak sa ti odomknú všetky aktuálne a novo doplnené otázky. Vieš si tam zopakovať všetky otázky, ktoré ti robia problém. To mi tiež pomohlo. Robila som autoškolu v roku 2024 a test som spravila ani nie za 10 minút a mala 100%.
Testy su total lahhe, mala som iba apku autoškola, a robila som testy ked som mala čas. Križovatky a značky treba vedieť, Mala som prvá 100 percent.
@anonym_autor Robíš test predtým ako si absolvovala teóriu v autoškole, možno preto máš problém.
Test je z celých skúšok najľahší, prihlás sa na kurz. uvidíš, že to zvládneš
@anonym_autor Robíš test predtým ako si absolvovala teóriu v autoškole, možno preto máš problém.
Test je z celých skúšok najľahší, prihlás sa na kurz. uvidíš, že to zvládneš
@patka06 ano robím pred tým ako sa tam pôjdem prihlasit
@anonym_autor Pozri,ja som " starý somár" ,47rokov,mal som vodičák vyše 20 rokov na osobák,nakladal,traktor.A dva roky dozadu,som si potreboval rozšíriť vodičák, kvôli novej práci.A vôbec sa mi do toho nechcelo a tiež som mal obavy.Samozrejme kolegovia si robili srandu: pôjdeš na vodičák a ešte ti zoberú aj ten, čo máš, keď niečo pokašleš.
Išiel som,aj keď som mal strach. To je moja skúsenosť.Choď vykroč,prihlás sa aj keď máš obavy.Vzdy je lepšie vodička na ceste, ktorá má primeraný rešpekt,ako prehnane sevavedomý šofér - suverén. Tým, že ti veľa veľa vecí vysvetlia, tým, že budeš jazdiť,tak sa ti to oveľa lepšie dostane do hlavy a postupne aj do " krvi". Je normálne a prirodzené mať " zdravý" strach " a určitú nervozitu.Odvaha neznamená nemať strach,ale urobiť niečo, čo potrebujeme,aj napriek strachu. Poprípade si od známych kamarátok , ktoré v tvojom okolí už robili vodičák,zisti,kde majú ochotných a trpezlivych inštruktorov.Je to veľké plus.Drzime ti tu palce.
@anonym_autor Pozri,ja som " starý somár" ,47rokov,mal som vodičák vyše 20 rokov na osobák,nakladal,traktor.A dva roky dozadu,som si potreboval rozšíriť vodičák, kvôli novej práci.A vôbec sa mi do toho nechcelo a tiež som mal obavy.Samozrejme kolegovia si robili srandu: pôjdeš na vodičák a ešte ti zoberú aj ten, čo máš, keď niečo pokašleš.
Išiel som,aj keď som mal strach. To je moja skúsenosť.Choď vykroč,prihlás sa aj keď máš obavy.Vzdy je lepšie vodička na ceste, ktorá má primeraný rešpekt,ako prehnane sevavedomý šofér - suverén. Tým, že ti veľa veľa vecí vysvetlia, tým, že budeš jazdiť,tak sa ti to oveľa lepšie dostane do hlavy a postupne aj do " krvi". Je normálne a prirodzené mať " zdravý" strach " a určitú nervozitu.Odvaha neznamená nemať strach,ale urobiť niečo, čo potrebujeme,aj napriek strachu. Poprípade si od známych kamarátok , ktoré v tvojom okolí už robili vodičák,zisti,kde majú ochotných a trpezlivych inštruktorov.Je to veľké plus.Drzime ti tu palce.
@marijan2025 Dakujem za povzbudenie. Skúsim sa prihlásiť a napíšem vám tu ako to dopadlo
Ak ti najväčší stres robí test, tak to je najmenší problém. Opakuj dookola otázky, ktoré nevieš a to sa ti do mozgu zapíše. Dôležité je samotné šoférovanie.
Testy sú ľahké,to sa dá naučiť.je mi 44,robim si autoškolu,testy sú najľahšie z toho všetkého podľa mňa
Testy sa dajú,len bčas sa mi to už nechce čítať .tiež tým prechádzam teraz dúfam že aj úspešné ,zatiaľ jazdy v polke mám keď už budem končiť pomaly tak to dám už na plno
Testy sa dajú,len bčas sa mi to už nechce čítať .tiež tým prechádzam teraz dúfam že aj úspešné ,zatiaľ jazdy v polke mám keď už budem končiť pomaly tak to dám už na plno
@parvinka0001 mne pride cvičisko bludisko z toho všetkého najťažšie 🤔😁
@parvinka0001 mne pride cvičisko bludisko z toho všetkého najťažšie 🤔😁
@anonym_c0933f ja som ešte nerobila len po meste chodíme . Zatiaľ čo som bola na cvičisku tak len dookola sme chodili aby som sa naučila preradovat . Ale občas mam toho dosť a ľutujem že som sa nato dalo 😁
@anonym_c0933f ja som ešte nerobila len po meste chodíme . Zatiaľ čo som bola na cvičisku tak len dookola sme chodili aby som sa naučila preradovat . Ale občas mam toho dosť a ľutujem že som sa nato dalo 😁
@parvinka0001 nápodobne.ale už to dobojujem pretože mám doplateny celý kurz.už nech to dopadne akokoľvek.🤔🙃
@parvinka0001 nápodobne.ale už to dobojujem pretože mám doplateny celý kurz.už nech to dopadne akokoľvek.🤔🙃
@anonym_c0933f tiež sa toho držím 😁
@anonym_c0933f tiež sa toho držím 😁
@parvinka0001 držime si prsty.. mala som stavy že končím keď som mala uhradené len školné,no muž ma ukecal že mám to doplatiť a dokončiť
@parvinka0001 držime si prsty.. mala som stavy že končím keď som mala uhradené len školné,no muž ma ukecal že mám to doplatiť a dokončiť
@anonym_c0933f kľudne ak chceš napíš normálne aj ja potrebujem psychicku podporu že niesom v Tom sama .♥️mne je už niekedy do plaču .mala som naposledy vo štvrtok jazdu už doslova padlo do pi... A on namna uľavilo sa ??? Áno 😀
Testy su total lahhe, mala som iba apku autoškola, a robila som testy ked som mala čas. Križovatky a značky treba vedieť, Mala som prvá 100 percent.
@potapacik testy v app. autoškola a minv.sa zhodujú?bolo to to isté? zdá sa mi že na autoškola sa často opakujú otázky

Co znamena neviem sa to doucit? 80% znamena,, ze na 20% nepoznas znacky a budes robit chyby na krizovatkach? Tam nejde o strach, ale o zakladne vedomosti... to nejde proste bez toho.