Ako prekonať strach z autoškoly a zlepšiť sa v testoch?
Bojim sa spraviť si autoskolu hlavne testov .Viem ich asi na 80 percent co nestačí a neviem sa to doucit.Potrebujem nejaké rady ako ste sa tie otázky ucili vy?A ako nemat z toho strach .Za každú reakciu dakujem.
@anonym_64183c čip ani ja nemám..ale vidím že čipuje jazdy..to sa niekde registruje že jazdím, nemôže ma oklamať a mi dať viac alebo menej jázd, že?
@anonym_c0933f ale môže
@anonym_c0933f ale môže
@anonym_64183c no môže, veď ja nevidím aky čip má 🤔k čomu sú tie čipy v AŠ?
@anonym_64183c no môže, veď ja nevidím aky čip má 🤔k čomu sú tie čipy v AŠ?
@anonym_c0933f aby si sa prihlásila na jazdu, keď začínaš a odhlásila, keď končíš. Aby sa nestalo, že niektorí autoškolu ani nevideli a prídu len na 3 jazdy a rovno na skúšky. Alebo, aby ťa nikto neukrátil o minúty výcviku. V niektorých autoškolách dávali len 30 minútové hodiny, namiesto 45 minútových.
@anonym_c0933f aby si sa prihlásila na jazdu, keď začínaš a odhlásila, keď končíš. Aby sa nestalo, že niektorí autoškolu ani nevideli a prídu len na 3 jazdy a rovno na skúšky. Alebo, aby ťa nikto neukrátil o minúty výcviku. V niektorých autoškolách dávali len 30 minútové hodiny, namiesto 45 minútových.
@anonym_64183c ja si to stejne neviem odkontrolovať a v AŠ im to niekto kontroluje?
@anonym_64183c pipa pri mne zakaždým keď sadnem aj druhú jazdu aj ukončuje to on. Takže vidím či som bola 45min alebo ako 90 min

@parvinka0001 čip máš u seba, alebo ho má inštruktor?
@anonym_64183c čip ani ja nemám..ale vidím že čipuje jazdy..to sa niekde registruje že jazdím, nemôže ma oklamať a mi dať viac alebo menej jázd, že?