Ani na tretíkrát som neurobila skúšky v autoškole
Dnes som mala 3 skúšku z autoškoly nedala som znovu jazdu som strašny stresak mam ešte jeden pokus ale už ani nemam chuť ísť mam chuť to skončíť a zmierit sa stym ze na to nemám nie každemu je sudene jazdit aj keď ma to baví ale proste stres zvíťazi keď si dam kondične jazdy tam mi to ide ale už na skúške proste robím chyby zo stresu a úzkosti píšem tu či je niekto kto urobil na 4 pokus? Lebo teraz sa citim strašne neschopne
@anonym_11be4f áno existujú ja som to dala na druhý krát ,jazdila som presne 24 minút policajt nováčik prvá skúška ja tiež ,na stopke tukanec nie ja ,ale stali tam auta všetci hlava na nich a ja som nedostatočne dlho zastala na stopke ,zastavila ,ale nedostatočne dlho dodnes netuším čo znamená nedostatočne dlho .
@anonym_8ef167 vraj to musi byt 8 sekund som sa od syna dozvedela, tiez urobil takuto chybu, musis di v fuchu napocitat do 8 a kolesa sa nesmu hybat
@anonym_8ef167 vraj to musi byt 8 sekund som sa od syna dozvedela, tiez urobil takuto chybu, musis di v fuchu napocitat do 8 a kolesa sa nesmu hybat
@zuzana76 ja viem, ze do 3 treba pocitat... dobre vediet. Musim predlzit statie na stopke
@zuzana76 ja viem, ze do 3 treba pocitat... dobre vediet. Musim predlzit statie na stopke
@guiseppinka ja teda jazdim uz naozaj dlho a toto som tiez nevedela, kedysi to podla mna nehovorili a dnes len aby nachytali studentov tak zaviedli casovy limit. Dokonca nesmies prejst ani na parkovisku cez plne ciary. A ja si v klude prejdem z jedneho miesta na druhe krizom cez parkovisko, ked tam nikto nestoji. Plna cisra na parkovisku plati ako plna ciara na ceste vraj.
@guiseppinka ja teda jazdim uz naozaj dlho a toto som tiez nevedela, kedysi to podla mna nehovorili a dnes len aby nachytali studentov tak zaviedli casovy limit. Dokonca nesmies prejst ani na parkovisku cez plne ciary. A ja si v klude prejdem z jedneho miesta na druhe krizom cez parkovisko, ked tam nikto nestoji. Plna cisra na parkovisku plati ako plna ciara na ceste vraj.
@zuzana76 fakt? Tak ja si prechadzam bezne aj 2 3 rady cez parkovisko (teda niekedy, ked bolo rano prazdne, teraz nestiham). To su novinky...
Ahojte. Žiadny časový limit na "stopke" neexistuje. Vozidlo musí zastaviť (kolesá sa musia prestať točiť) na mieste, kde má náležitý rozhľad do križovatky. 8 sekúnd? To je čo za blbosť?
@zuzana76 8 sekúnd?keď za tebou idú auta a je zápcha v špičke?to ozaj asi len pre študentov aby vyskúšali realita je úplne inde už vidím ako mňa kolóna trubi🤷🙈
Pises ze si das 1 kondicnu jazdu pred skuskou.Tak si ich daj viac, aj 10 aby si sa citila istejsie,lebo povedzme si ist dolava namiesto doprava je riadny kix.
@zuzana76 8 sekúnd?keď za tebou idú auta a je zápcha v špičke?to ozaj asi len pre študentov aby vyskúšali realita je úplne inde už vidím ako mňa kolóna trubi🤷🙈
@veronicka88 nikto príčetný takú blbosť frekventantom kurzu nemôže tvrdiť. Niekedy aj samotné decká veľa vecí nepochopia a potom tvrdia takéto nezmysly. Veľakrát som sa stretla s tým, že v každej zákrute stlačí spojku a rodičom tvrdí, že ho tak učili v autoškole. Neexistuje.
@veronicka88 ja suhlasim, ale na tomto vyhadzuju momentalne v autoskole
@veronicka88 nikto príčetný takú blbosť frekventantom kurzu nemôže tvrdiť. Niekedy aj samotné decká veľa vecí nepochopia a potom tvrdia takéto nezmysly. Veľakrát som sa stretla s tým, že v každej zákrute stlačí spojku a rodičom tvrdí, že ho tak učili v autoškole. Neexistuje.
@ika02 mojmu hovorili napocitat do 8, instruktor je kamarat a majitel autoskoly, mam to aj od neho, nielen syna
@veronicka88 ja suhlasim, ale na tomto vyhadzuju momentalne v autoskole
@zuzana76 v ktorej? Som inštruktor viac ako 20 rokov.
@anonym_cfd522 nebudem konkretizovat. Ale syn na tomto vyletel, ze stal prilis kratko.
@zuzana76 podľa mňa nezastavil úplne (auto bolo v mikropohybe), alebo zastal a pohol sa, keď ohrozil, obmedzil vozidlo na hlavnej ceste. Naozaj 8 sekúnd nie je uzákonených.
@zuzana76 inštruktor by mal ísť na školenie😉
@ika02 mozno to ppuzivaju ako barlicku, aby bolo jasne, ked robia skusky, ze zastali naozaj. Ja som tiez len vedela, ze kolesa sa nesmu hybat. Ale syn na tomto vyletel. Postal vraj, ale kratko a policajt hned, ze to nebolo dobre, ze stal malo a ma dlhsie pockat.
@zuzana76 podľa mňa nezastavil úplne (auto bolo v mikropohybe), alebo zastal a pohol sa, keď ohrozil, obmedzil vozidlo na hlavnej ceste. Naozaj 8 sekúnd nie je uzákonených.
@anonym_cfd522 ten mikropohyb si ani neuvedomis vela krat. Cize ja beriem, ze takto ich ucia, aby naozaj zastali. Syn tvrdil, ze postal vtedy.
@anonym_cfd522 ten mikropohyb si ani neuvedomis vela krat. Cize ja beriem, ze takto ich ucia, aby naozaj zastali. Syn tvrdil, ze postal vtedy.
@zuzana76 Žiaci tvrdia po neúspešných skúškach také veci, že by si sa čudovala. Mne raz žiačka doma povedala, že autocvičisko neurobila preto, že ho na skúškach išla prvýkrát, lebo iba raz jej inštruktor ukázal (on šoféroval) a potom ju dali na skúškach do auta a musela ísť ona. Ešteže každá jazda je zaznamenávaná a presne sú dokázateľné minúty v premávke aj na autocvičisku. Oni strašné blbosti si vymyslia, aby bol na vine niekto iný.
@zuzana76 Žiaci tvrdia po neúspešných skúškach také veci, že by si sa čudovala. Mne raz žiačka doma povedala, že autocvičisko neurobila preto, že ho na skúškach išla prvýkrát, lebo iba raz jej inštruktor ukázal (on šoféroval) a potom ju dali na skúškach do auta a musela ísť ona. Ešteže každá jazda je zaznamenávaná a presne sú dokázateľné minúty v premávke aj na autocvičisku. Oni strašné blbosti si vymyslia, aby bol na vine niekto iný.
@anonym_cfd522 mne je to jedno, ja som mu zaplatila druhy kurz, tam urobil. Ide o to, ze aj ta autoskola by mala upozornit ziaka, ze este nie si pripraveny, zaplat si este dalsie jazdy. Nieze ziak ma dobre hodnotenie a potom 4x neurobi jazdu. Ved to je faux pa aj pre autoskolu. Ja som to neriesila, je to kamarat, keby nebol, tak si asi aj ziadam zaznamy a aj sa pohadam s policajtmi. Uz som synovi povedala zo srandy, ze budem chciet byt ako zakonny zastupca na tej jazde, lebo sa mi to nezda. Nastastie v novom kurze urobil.
Pozdravujem z UK. Tu sa vemi vynimocne urobi vodicak na prvykrat, sem tam na druhykrat.
Ja som urobila na tretikrat
Neboheho manzela sef na 5 krat
Moji kolegovci na oddeleni operacna sala- recovery (nieco ako RES na slovensku), tak vacsina na 7-8 krat. Takze nevesaj hlavu.
@oslo1 😄😄toto poznam aj z nemecka- dobry biznis si urobili zo skusok policajti....na prvy krat okrem mm a jednej spoluziacky dcery nepoznam osoby, ktore presli- vsetko 2-8 krat🫣🫣🫣🫣
Teraz sú jazdy min.20 minútové (najčastejšie 30-40 min.) a viacerí nevydržia bez pomoci to od šoférovať. Sú kurzy, kde sú šikovní a urobia všetci a potom máme menej zdatných a niekedy vypadne 80-90%. Väčšinou na 4.pokus policajti prižmúria oko, ale niekedy sa to nedá. Ak ten človek neovláda to vozidlo, nedokáže sledovať premávku... vyhodia ho.
Ja sa niekedy čudujem, že niekto to má "vybavené", ide len rovno po hlavnej ceste (aj to s chybami) a nechá ho prejsť na 1.pokus.
Ja niekedy urobím to, že vezmem na chvíľu povoziť aj rodiča, aby videl, že to jeho šikovné dieťa, ktorému všetci krivdia a neprávom vyhodia zo skúšky, nedokáže jednoducho takmer nič.
Teraz sú jazdy min.20 minútové (najčastejšie 30-40 min.) a viacerí nevydržia bez pomoci to od šoférovať. Sú kurzy, kde sú šikovní a urobia všetci a potom máme menej zdatných a niekedy vypadne 80-90%. Väčšinou na 4.pokus policajti prižmúria oko, ale niekedy sa to nedá. Ak ten človek neovláda to vozidlo, nedokáže sledovať premávku... vyhodia ho.
Ja sa niekedy čudujem, že niekto to má "vybavené", ide len rovno po hlavnej ceste (aj to s chybami) a nechá ho prejsť na 1.pokus.
Ja niekedy urobím to, že vezmem na chvíľu povoziť aj rodiča, aby videl, že to jeho šikovné dieťa, ktorému všetci krivdia a neprávom vyhodia zo skúšky, nedokáže jednoducho takmer nič.
@anonym_cfd522 zaujimave, ze v druhom kurze urobil 😉, podla mna cisty biznis si z toho robia
@anonym_cfd522 mozem ako rodic byt pritomna na jazdach svojho dietata s policajtom? Prindruhom synovi by som to vyuzila.
Bohužiaľ, či si to pripúšťame, alebo nie, terajšia generácia je dosť obmedzená. Oni sú machri v online priestore, ale manuálne zručnosti im chýbajú stále viac a viac. A vedenie vozidla patrí do tejto kategórie. Preto niektorí to dokážu aj na opravných skúškach. Policajti nestíhajú, nemajú z toho nič, týmto nezarobia. Len autoškola má človeka, ktorý si musí priplatiť jazdu pred skúškou a nejaký peniaz navyše.
@anonym_cfd522 je faux paux autoskoly, ze pusti nepripraveneho ziaka na skusku, ked z 8 studentov 6 neurobi to je vizitka autoskoly, ti instruktori subtam od toho, ze to maju toho ziaka naucit a teda zhodnotit, ze potrebuje viac jazd. Cite upozornit ho na to.
Bohužiaľ, či si to pripúšťame, alebo nie, terajšia generácia je dosť obmedzená. Oni sú machri v online priestore, ale manuálne zručnosti im chýbajú stále viac a viac. A vedenie vozidla patrí do tejto kategórie. Preto niektorí to dokážu aj na opravných skúškach. Policajti nestíhajú, nemajú z toho nič, týmto nezarobia. Len autoškola má človeka, ktorý si musí priplatiť jazdu pred skúškou a nejaký peniaz navyše.
@ika02 v nemecku je z toho uz dlhsie skandal a normalne sa verejne vie, ze tieto veci ako neprejdenie skusok + pokuty idu policajtom na odmeny a 13 plat🙄🙄🙄a ludia su uz dost "nasrati" na toto, tak vo vlade uvazuju o kompletnej zmene kurzu, aby zakladny kurz bol lacnejsi a uz len si mohla opakovat skusky...🤐🤐🤐

naozaj existujú ľudia čo nedajú skúšky na riadny prvý termín??
@anonym_11be4f áno existujú ja som to dala na druhý krát ,jazdila som presne 24 minút policajt nováčik prvá skúška ja tiež ,na stopke tukanec nie ja ,ale stali tam auta všetci hlava na nich a ja som nedostatočne dlho zastala na stopke ,zastavila ,ale nedostatočne dlho dodnes netuším čo znamená nedostatočne dlho .