Má zmysel začať kondičné jazdy po dlhej prestávke?
Ahojte. Prišla som si po radu. Vodičský preukaz som si robila pred 20 rokmi. Nejazdila som. Teraz som pár krát bola s manželom pojazdt, bohužiaľ nejde mi to. Ma zmysel skúsiť kondičné jazdy v autoškole? Alebo som stratený prípad. Dakujem za každú radu. Poprípade kontakt na autoškolu v Prešove, ktorá sa zaoberá aj takými to prípadmi, ako som ja.
Zmysel to isto má. Vyskúšaj skákavý benzín na cudzom aute... bez srandy, choď do toho. A manžel sa určite poteší, že mu nehumpľuješ autíčko. Rád zaplatí, ver mi. Ja by som svojej, len nechce...
Zmysel to isto má. Vyskúšaj skákavý benzín na cudzom aute... bez srandy, choď do toho. A manžel sa určite poteší, že mu nehumpľuješ autíčko. Rád zaplatí, ver mi. Ja by som svojej, len nechce...
@kocuris idem so toho, dakujem
Samozrejme. Ja som tak začala po 10 rokoch.
Presne. Treba. A koňare autoškol majú do bludu. Ic Ďodu, nauč ju kerovac. Ta šidaj do motora. P.s. musel som. Manželka z HE 🙂
Samozrejme. Ja som tak začala po 10 rokoch.
@anonym_8ef619 ja som chcela vedieť, či je to iné, ako keď trénujem a manzelom
Urcite. Mne sa lepsie ide s kymkolvek nez s muzom 😂 tiez zvazujem lebo je ine male okresne mesto a krajske. Kde je premavka hustejsia.
Urcite. Mne sa lepsie ide s kymkolvek nez s muzom 😂 tiez zvazujem lebo je ine male okresne mesto a krajske. Kde je premavka hustejsia.
@maryetta ja mam neskutočný strach, jazdim od Vranova smer Presov a to je o kamionoch a hustej premavke. Keď sa dostanem medzi 2 kamióny, umieram.
@anonym_8ef619 ja som chcela vedieť, či je to iné, ako keď trénujem a manzelom
@anonym_autor je. Ja som s mojou jazdil, 3 minúty a dojazdili sme. Hádka, urážanie, krik. Chlapi sú hákliví na svojho tátoša. Raz poskočíš pri rozbehu a manžel z kože vyletí. Choď do autoškoly, tam sú zvyknutí, v kľude vysvetlia, trpezlivo prejdú. Nehádž hneď flintu do žita.
@kocuris a teda ti to pride v pohode? Teda pre autorku. Myslim tie kvanta kamionov.... denne nejaka havarka... kolony...
@maryetta to nie... asi si ma nepochopila správne... ja jej odporúčam jednoznačne v mojich príspevkoch kondičky. Poznám aj Východ je odtiaľ manželka aj Kysuce a Žilinský región. Tréning je dôležitý. Papiere získa hocikto, ale jazdiť vie málokto. Mam viac ako 50 rokov vek, 30 odjazdené, rešpekt, nie strach, rešpekt a oči na gumičky... aj na zadku aj na predku... pozor treba dávať. Safety first.
@maryetta to nie... asi si ma nepochopila správne... ja jej odporúčam jednoznačne v mojich príspevkoch kondičky. Poznám aj Východ je odtiaľ manželka aj Kysuce a Žilinský región. Tréning je dôležitý. Papiere získa hocikto, ale jazdiť vie málokto. Mam viac ako 50 rokov vek, 30 odjazdené, rešpekt, nie strach, rešpekt a oči na gumičky... aj na zadku aj na predku... pozor treba dávať. Safety first.
@kocuris ja som pochopila ze jazdis na kysuciach a je to ok 🙂 teda pohoda. Ano oci vsade. Ja si vravim zase ze ja jazdit viem. Len kolko blaznov ide okolo mna.... 🙈
@anonym_autor Určite to má zmysel 😊 Kondičné jazdy sú na toto ideálne. Inštruktor ti všetko vysvetlí jednoducho a od začiatku. Možno budeš aj v menšom strese ako s partnerom 😄 A plus si to vyskúšaš na cudzom aute a postupne získaš istotu. Určite nie si stratený prípad, len to chce čas a prax 💪
Jasné že má,ja som teraz začala po 15 a ide to samo 😀 Samozrejme že sa klepem ale čím častejšie jazdím je to lepšie.Nevzdavaj sa držím palec 🙏👍
@anonym_autor je. Ja som s mojou jazdil, 3 minúty a dojazdili sme. Hádka, urážanie, krik. Chlapi sú hákliví na svojho tátoša. Raz poskočíš pri rozbehu a manžel z kože vyletí. Choď do autoškoly, tam sú zvyknutí, v kľude vysvetlia, trpezlivo prejdú. Nehádž hneď flintu do žita.
@kocuris áno, aj u nás je to tak, pri mužovi som iba nervozna
@anonym_autor jednoznačne autoskola Prima, pan majitel. Jemu ďakujem, ze jazdím
@kocuris áno, aj u nás je to tak, pri mužovi som iba nervozna
@anonym_autor dakujem Vám za podporu. Pôjdem to skúsiť. Dakujem
@anonym_autor to jak keby som ja pisala :D...tiez chcem ist na kondicne, po velkej noci uz konecne, ale este som si nevybrala autoskolu, mozno VaV
@anonym_autor to jak keby som ja pisala :D...tiez chcem ist na kondicne, po velkej noci uz konecne, ale este som si nevybrala autoskolu, mozno VaV
@evka64 aj ja zvažujem VaV. A tiež idem do toho po Veľkej noci. Možno sa tam stretneme.
Aj ja som začal šoférovať po 20 rokoch od vodičáku a robil som zo začiatku presne tie iste chyby ako úplný nováčik. Je to prirodzene, chce to čas a hlavne sa nevzdávať. ;)

áno má. a asi ktorákoľvek autoškola ponúka kondičné jazdy.