icon

Má zmysel začať kondičné jazdy po dlhej prestávke?

25. mar 2026

Ahojte. Prišla som si po radu. Vodičský preukaz som si robila pred 20 rokmi. Nejazdila som. Teraz som pár krát bola s manželom pojazdt, bohužiaľ nejde mi to. Ma zmysel skúsiť kondičné jazdy v autoškole? Alebo som stratený prípad. Dakujem za každú radu. Poprípade kontakt na autoškolu v Prešove, ktorá sa zaoberá aj takými to prípadmi, ako som ja.

biba_18
25. mar 2026

áno má. a asi ktorákoľvek autoškola ponúka kondičné jazdy.

gejb
25. mar 2026

@anonym_autor jasne ze ma

kocuris
25. mar 2026

Zmysel to isto má. Vyskúšaj skákavý benzín na cudzom aute... bez srandy, choď do toho. A manžel sa určite poteší, že mu nehumpľuješ autíčko. Rád zaplatí, ver mi. Ja by som svojej, len nechce...

autor
25. mar 2026
@kocuris

Zmysel to isto má. Vyskúšaj skákavý benzín na cudzom aute... bez srandy, choď do toho. A manžel sa určite poteší, že mu nehumpľuješ autíčko. Rád zaplatí, ver mi. Ja by som svojej, len nechce...

@kocuris idem so toho, dakujem

kocuris
25. mar 2026

Daj vedieť ako to ide. Think positive. Držím palce!

anonym_8ef619
25. mar 2026

Samozrejme. Ja som tak začala po 10 rokoch.

kocuris
25. mar 2026

Presne. Treba. A koňare autoškol majú do bludu. Ic Ďodu, nauč ju kerovac. Ta šidaj do motora. P.s. musel som. Manželka z HE 🙂

autor
25. mar 2026
@anonym_8ef619

Samozrejme. Ja som tak začala po 10 rokoch.

@anonym_8ef619 ja som chcela vedieť, či je to iné, ako keď trénujem a manzelom

maryetta
25. mar 2026

Urcite. Mne sa lepsie ide s kymkolvek nez s muzom 😂 tiez zvazujem lebo je ine male okresne mesto a krajske. Kde je premavka hustejsia.

autor
25. mar 2026
@maryetta

Urcite. Mne sa lepsie ide s kymkolvek nez s muzom 😂 tiez zvazujem lebo je ine male okresne mesto a krajske. Kde je premavka hustejsia.

@maryetta ja mam neskutočný strach, jazdim od Vranova smer Presov a to je o kamionoch a hustej premavke. Keď sa dostanem medzi 2 kamióny, umieram.

maryetta
25. mar 2026
@anonym_autor

@maryetta ja mam neskutočný strach, jazdim od Vranova smer Presov a to je o kamionoch a hustej premavke. Keď sa dostanem medzi 2 kamióny, umieram.

@anonym_autor ano. Ten kraj poznam. Je to o drzku. My sme teraz na kysuciach. A ver ze toto tam je este nic.

kocuris
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_8ef619 ja som chcela vedieť, či je to iné, ako keď trénujem a manzelom

@anonym_autor je. Ja som s mojou jazdil, 3 minúty a dojazdili sme. Hádka, urážanie, krik. Chlapi sú hákliví na svojho tátoša. Raz poskočíš pri rozbehu a manžel z kože vyletí. Choď do autoškoly, tam sú zvyknutí, v kľude vysvetlia, trpezlivo prejdú. Nehádž hneď flintu do žita.

kocuris
25. mar 2026
@maryetta

@anonym_autor ano. Ten kraj poznam. Je to o drzku. My sme teraz na kysuciach. A ver ze toto tam je este nic.

@maryetta Maryetta na Kysuciach? Zemrem.

kocuris
25. mar 2026
@maryetta

@maryetta Ca - Za denno denne, okrem víkendov🙂

maryetta
25. mar 2026
@kocuris

@maryetta Ca - Za denno denne, okrem víkendov🙂

@kocuris a teda ti to pride v pohode? Teda pre autorku. Myslim tie kvanta kamionov.... denne nejaka havarka... kolony...

kocuris
25. mar 2026
@maryetta

@kocuris a teda ti to pride v pohode? Teda pre autorku. Myslim tie kvanta kamionov.... denne nejaka havarka... kolony...

@maryetta to nie... asi si ma nepochopila správne... ja jej odporúčam jednoznačne v mojich príspevkoch kondičky. Poznám aj Východ je odtiaľ manželka aj Kysuce a Žilinský región. Tréning je dôležitý. Papiere získa hocikto, ale jazdiť vie málokto. Mam viac ako 50 rokov vek, 30 odjazdené, rešpekt, nie strach, rešpekt a oči na gumičky... aj na zadku aj na predku... pozor treba dávať. Safety first.

maryetta
25. mar 2026
@kocuris

@maryetta to nie... asi si ma nepochopila správne... ja jej odporúčam jednoznačne v mojich príspevkoch kondičky. Poznám aj Východ je odtiaľ manželka aj Kysuce a Žilinský región. Tréning je dôležitý. Papiere získa hocikto, ale jazdiť vie málokto. Mam viac ako 50 rokov vek, 30 odjazdené, rešpekt, nie strach, rešpekt a oči na gumičky... aj na zadku aj na predku... pozor treba dávať. Safety first.

@kocuris ja som pochopila ze jazdis na kysuciach a je to ok 🙂 teda pohoda. Ano oci vsade. Ja si vravim zase ze ja jazdit viem. Len kolko blaznov ide okolo mna.... 🙈

kocuris
25. mar 2026
@maryetta

@kocuris ja som pochopila ze jazdis na kysuciach a je to ok 🙂 teda pohoda. Ano oci vsade. Ja si vravim zase ze ja jazdit viem. Len kolko blaznov ide okolo mna.... 🙈

@maryetta nie nie, Kysuce sú zabité. A ešte len budú. Výstavba D3 etc....

kocuris
25. mar 2026
@maryetta

@maryetta a bláznov je tu veru koncentrácia... a to som sám Kysučan🙂

janka_lukacova
25. mar 2026

@anonym_autor Určite to má zmysel 😊 Kondičné jazdy sú na toto ideálne. Inštruktor ti všetko vysvetlí jednoducho a od začiatku. Možno budeš aj v menšom strese ako s partnerom 😄 A plus si to vyskúšaš na cudzom aute a postupne získaš istotu. Určite nie si stratený prípad, len to chce čas a prax 💪

alienkam
25. mar 2026

Jasné že má,ja som teraz začala po 15 a ide to samo 😀 Samozrejme že sa klepem ale čím častejšie jazdím je to lepšie.Nevzdavaj sa držím palec 🙏👍

autor
25. mar 2026
@kocuris

@anonym_autor je. Ja som s mojou jazdil, 3 minúty a dojazdili sme. Hádka, urážanie, krik. Chlapi sú hákliví na svojho tátoša. Raz poskočíš pri rozbehu a manžel z kože vyletí. Choď do autoškoly, tam sú zvyknutí, v kľude vysvetlia, trpezlivo prejdú. Nehádž hneď flintu do žita.

@kocuris áno, aj u nás je to tak, pri mužovi som iba nervozna

anonym_08f41e
25. mar 2026

@anonym_autor jednoznačne autoskola Prima, pan majitel. Jemu ďakujem, ze jazdím

autor
25. mar 2026
@anonym_autor

@kocuris áno, aj u nás je to tak, pri mužovi som iba nervozna

@anonym_autor dakujem Vám za podporu. Pôjdem to skúsiť. Dakujem

bluka2
25. mar 2026

anooo

evka64
25. mar 2026

@anonym_autor to jak keby som ja pisala :D...tiez chcem ist na kondicne, po velkej noci uz konecne, ale este som si nevybrala autoskolu, mozno VaV

autor
25. mar 2026
@evka64

@anonym_autor to jak keby som ja pisala :D...tiez chcem ist na kondicne, po velkej noci uz konecne, ale este som si nevybrala autoskolu, mozno VaV

@evka64 aj ja zvažujem VaV. A tiež idem do toho po Veľkej noci. Možno sa tam stretneme.

evka64
26. mar 2026
@anonym_autor

@evka64 aj ja zvažujem VaV. A tiež idem do toho po Veľkej noci. Možno sa tam stretneme.

@anonym_autor mozno, tak si drzme palce..dost sa toho obavam

richardiv
28. mar 2026

Aj ja som začal šoférovať po 20 rokoch od vodičáku a robil som zo začiatku presne tie iste chyby ako úplný nováčik. Je to prirodzene, chce to čas a hlavne sa nevzdávať. ;)

evka64
28. mar 2026
@richardiv

Aj ja som začal šoférovať po 20 rokoch od vodičáku a robil som zo začiatku presne tie iste chyby ako úplný nováčik. Je to prirodzene, chce to čas a hlavne sa nevzdávať. ;)

@richardiv no a hlavne sa odhodlat, to je moj najvacsi problem