Stres z rýchlokurzu: Manuál verzus automat?
Ahojte zienky, rozhodla som sa ísť robiť rýchlokurz z autoškoly, ktorý by mal byt do 1,5 mesiaca hotový. Bola som 45min na trenažéri, kde si inštruktor telefonoval, takže dokopy pri mne aji nebol. Na druhý deň sme išli hneď jazdiť, to bolo celkom fajn, keďže sme využívali nie moc frekventované cesty. Na druhu jazdu sme už išli po meste a do okolitých dedín, lenže robím si manuál a mám veľký problém s používaním toľkých veci v jeden čas, mám problém dávať blinkre zároveň spojku, zároveň dávať pozor. Mám problém na kruhacoch a križovatkách dávať správnu rýchlosť a dávať pozor na spojku. Môže to byt aj tým, že mám podozrenie na ADHD, a nerobím to dôsledne. Napadlo mi dve veci, skúsiť dokončiť kurz, a dúfať že sa to naučím za ten mesiac, alebo vyjsť z kurzu a dať si vodicak na automat, keďže to mi aj inštruktor povedal, že či si myslím že som na automate… cele ma to mrzí.

@parvinka0001 áno, ale tam má lekár zaškrtnúť "bez obmedzenia" (ak okuliare nenosíš) alebo "s obmedzením" (okuliare, šošovky, načúvací prístroj ...). Pozrela si sa do toto tlačiva, čo ti lekár potvrdí pred začatím kurzu v AŠ?