icon

Stretli ste sa s arogantným vodičom autobusu?

nela1561
Včera o 07:30

Dobrý deň, len tak ma zaujíma, že či ste mali tiež skúsenosť ako ja s autobusom , išla som z autom na takej ulici kde majú na jednej strane ľudia svoje zaparkované auta takže samozrejme je len jeden pruh jazdný. Ako som išla po ľavej strane akurát mi išiel oproti autobus , ktorý samozrejme nezastavil aby som sa mohla zaradiť niekam kde je voľno len proste išiel, chýbali tam sekundy a nabúral by do mňa vôbec žiadny záujem z jeho strany že " však chod zarad sa niekam nech ta ne** bnem " ale on si kľudne išiel ako by sa nič nestalo . Fakt si myslia tí autobusari že môžu fakt všetko? To len ja ich tak nenávidím? Alebo ste tu viacerí?

Strana
z3
nela1561
autor
Včera o 11:39
@anonym_b6b74b

V každom príspevku je tvoja verzia mierne odlišná. Raz si zastala, potom si len tak-tak stihla, potom si mala priestor meter a pol.... Keď máš problém sa zmestiť na užšiu cestu, jednoducho sa nezavzdušňuj a nájdi si inú trasu, radšej aj zaparkuj ďalej a prejdi sa trošku pešo. Načo to vôbec riešiš, keď sa ani nič nestalo.

@anonym_b6b74b jak môže byť každá verzia iná? Sak jasne ze som už ptm zastala a čakala ci ten kkt spomalí a nechá ma prejsť na to miesto ale on nie tak som to ledva stiahla medzi nejaké dve autá co som tam bola len z predkom auta a celá polovica bola na ceste a on ešte pridal,, a vôbec ho to nezaujímalo ci mi aj zadok auta nebuchne

anonym_b6b74b
Včera o 11:40
@nela1561

@anonym_1832d4 pocuvaj toto je Modry Koník kde píše každý co chce a jak chce ,, keď ma tu chceš poučovať ako mam písať tak chod do školy a uč tam deti , mňa učiť nemusíš,, a hotentot si tu akurát ti ja ta tu neurazam tak prosím keď sa ti niečo neľúbi neodpisuj ani nekomentuj ,, a ak si taka múdra kľudne si precitaj nadpis tejto diskusie ," stalo sa vám to tiež? " tak ako vidím nemáš tu co robiť ani TY ani ostatný múdry ľudia ktorý také niečo nezažili..

@nela1561
S takou gramatikou neposielaj iných do školy, lebo ty si ju neviem akým zázrakom skončila. Útočíš na iných, ktorí ti vysvetlili, ako si sa mala zachovať. Načo si písala, keď nedokážeš stráviť kritiku a myslíš si, že ty si nepochybila?

nela1561
autor
Včera o 11:41
@minenkaa

@nela1561 nie ,ty si mala zaradiť spiatočku a cúvať ,ako on mal vedieť čo ty máš v hlave
Autom mozes aj cúvať ,nielen dopredu chodiť

@minenkaa akože nehnevaj sa tak a keby bolo za mnou ďalšie auto ? Tak začneme všetci cuvat lebo ide autobus ktorý nemôže spomaliť a počkať aby som sa stiahla ? 🤦‍♀️

minenkaa
Včera o 11:43
@nela1561

@minenkaa akože nehnevaj sa tak a keby bolo za mnou ďalšie auto ? Tak začneme všetci cuvat lebo ide autobus ktorý nemôže spomaliť a počkať aby som sa stiahla ? 🤦‍♀️

@nela1561 ano presne tak ,keď sa už ocitnú dve dopravné prostriedky v tejto situácii,tak vždy ten menší cúva,nakoľko je to preňho ľahšie
Uplne zbytocne melies len to jedno ,o tom vopchani sa medzi auta ,čo šofér autobusu nemusel ani vidieť ,že tam je voľne miesto

nela1561
autor
Včera o 11:44
@anonym_b6b74b

@nela1561
S takou gramatikou neposielaj iných do školy, lebo ty si ju neviem akým zázrakom skončila. Útočíš na iných, ktorí ti vysvetlili, ako si sa mala zachovať. Načo si písala, keď nedokážeš stráviť kritiku a myslíš si, že ty si nepochybila?

@anonym_b6b74b moju gramatiku riešiť nemusíš, absolútne nech ta nezaujíma , a už keď sme pri tom ja neutocim na nikoho , ale nebola si pri mne a nemôžeš vedieť ci som spochybila. Preto som sem napísala ci sa to stalo TIEZ niekomu niečo podobné

nela1561
autor
Včera o 11:45
@minenkaa

@nela1561 ano presne tak ,keď sa už ocitnú dve dopravné prostriedky v tejto situácii,tak vždy ten menší cúva,nakoľko je to preňho ľahšie
Uplne zbytocne melies len to jedno ,o tom vopchani sa medzi auta ,čo šofér autobusu nemusel ani vidieť ,že tam je voľne miesto

@minenkaa poviem ti len jedno , ten šofér bol jeden veľkí K.... , nič viac ti na to nepoviem , nezazijes nevieš.

anonym_b6b74b
Včera o 11:45
@nela1561

@nela1561 nie, cúva ten, komu je to ľahšie. Nemala si sa pchať predkom medzi 2 autá, potom celý zadok ti trčí do cesty ešte viac, ako keby si pozdĺžne zastala vedľa zaparkovaných áut.

minenkaa
Včera o 11:46
@nela1561

@minenkaa poviem ti len jedno , ten šofér bol jeden veľkí K.... , nič viac ti na to nepoviem , nezazijes nevieš.

@nela1561 neboj zažila som a nerozčuľovala som sa a ani nenadavala,chyba je teraz iba na tvojej strane

nela1561
autor
Včera o 11:48
@minenkaa

@nela1561 neboj zažila som a nerozčuľovala som sa a ani nenadavala,chyba je teraz iba na tvojej strane

@minenkaa tak ja sa rozčuľujem, každý sme iný a každý to vníma inak. A akože preco si to myslíš ze je chyba iba na mojej strane ? Za to ze nedokázal spomaliť? Aby som sa zaradila a aby mohol kľudne prejsť? Alebo za co ?

mondolina
Včera o 11:55
@nela1561

@minenkaa tak ja sa rozčuľujem, každý sme iný a každý to vníma inak. A akože preco si to myslíš ze je chyba iba na mojej strane ? Za to ze nedokázal spomaliť? Aby som sa zaradila a aby mohol kľudne prejsť? Alebo za co ?

@nela1561
ale veď prešiel 😉 mal z autobusu väčší rozhľad na prejazdnosť ako ty.

anonym_b6b74b
Včera o 11:56

Tie tvoje názory🤔 z minulého príspevku.

noo tak ja vôbec ja som za rovinu. kopce , lesy , hory , turistika a co ja viem co to pre mňa není to by som mohla ísť bývať niekde na východ 😀😀😀,, to je pre takých ľudí podľa mňa co nemajú čo robiť tak sa idú prechádzať do lesa a ja na také veci nemám čas ani náladu sa niekde prechádzať po zablatenom lese 😀😀😀 a keď budem chcieť vidieť niečo z výšky tak sa postavím na strechu alebo sa posadim na balkón a vidím všetko 😀😀😀

minenkaa
Včera o 12:01
@nela1561

@nela1561 v tom je tvoja chyba,že na tu situáciu pozeráš len z tvojej strany a nepredvídaš,čakala si ,že ta pusti a on čakal,že budes cúvať
Uplne zbytocne sa rozculujes a kaziš si deň

januska12323
Včera o 12:15
@nela1561

@nela1561 však si sa zaradila, ani sa ťa nedotkol len tvoje ego utrpelo. Prečítaj si čo ti tu všetci píšu, šofér autobusu nie je jediný vinník v tejto situácii.

nela1561
autor
Včera o 12:20
@anonym_b6b74b

Tie tvoje názory🤔 z minulého príspevku.

noo tak ja vôbec ja som za rovinu. kopce , lesy , hory , turistika a co ja viem co to pre mňa není to by som mohla ísť bývať niekde na východ 😀😀😀,, to je pre takých ľudí podľa mňa co nemajú čo robiť tak sa idú prechádzať do lesa a ja na také veci nemám čas ani náladu sa niekde prechádzať po zablatenom lese 😀😀😀 a keď budem chcieť vidieť niečo z výšky tak sa postavím na strechu alebo sa posadim na balkón a vidím všetko 😀😀😀

@anonym_b6b74b akože odveci ? Co tým chceš docieliť? Vôbec nechápem čo to stým ma spoločne? Úplne odveci

nela1561
autor
Včera o 12:23
@minenkaa

@nela1561 v tom je tvoja chyba,že na tu situáciu pozeráš len z tvojej strany a nepredvídaš,čakala si ,že ta pusti a on čakal,že budes cúvať
Uplne zbytocne sa rozculujes a kaziš si deň

@minenkaa máš pravdu kašlem naňho

oblecenie99
Včera o 12:25

Čítala som to povrchne, ale ja som to pochopila tak, že ulica je proste úzka a stojace autá blokujú jeden jazdný pruh, pričom ale nie je jednosmerka.
Autorka išla a tým, že musela obchádzať stojace autá, tak bola čiastočne, alebo úplne v protismere.
Išla, išla, išla a objavil sa oproti nej autobus.
Ona sa chcela stiahnuť, ale podľa jej rozhľadu a vyhodnotenia to efektívne dokázala len na jednom konkrétnom mieste, po ktoré musela ešte trošku prejsť, ale na to už nemala žiadny priestor, lebo autobus išiel plynule a rýchlo a kašlal, čo ona chce robiť. No, myslím si, že mohol spomaliť, aby sa ona vedela bezpečne stiahnuť, ale asi už toho má aj dosť, viem si predstaviť, čo všetko zažíva denne na tých cestách.

Mne môžete kľudne napísať, aby som vrátila vodičák, ja ho ani nevyužívam roky :D ale je to najmä preto, lebo nie som veľmi silná v tých rýchlych reakciách - vidím DENNE, ako šoféri nedokážu cúvať, parkovať, pichnú auto len tak, aby bolo, o nezvládnutí stresu a agresii v premávke ani nehovorím - a ja by som možno tiež vyhodnotila už vzniknutú blbú situáciu tak, že teda uhnem niekde trošku vpredu, kde sa dá, pritom (keď sa to už stalo) by som skôr mala začať cúvať. Poznám ženu. ktorá šoféruje denne 30 rokov a nedokázala by technicky vycúvať takú trasu. V diskusiách, kde sa ženy pýtajú, či je zle, ak niekto nešoféruje mi často napadne, že tie najväčšie "veľkohubky" možno síce idú, len by nemali, viď vyššie popísané... ja sa priznám, že na to zrejme nie som dosť chytrá - nevravím o konkrétnej technike, ja nacúvam, zaparkujem, ale skôr o tých situáciách, ako je táto - spanikárim, neodhadnem , tak to radšej kašlem - aj pre vaše dobro :D

Nevravím, autorka, že to je aj tvoj prípad, to len taká vsuvka... myslím si, že ľudsky by ten šofér naozaj MOHOL aspoň pribrzdiť, ale ľudské je aj to, že už toho má aj dosť.. kašli na to, hlavne, že sa to zvládlo 🙂

nela1561
autor
Včera o 12:28
@oblecenie99

Čítala som to povrchne, ale ja som to pochopila tak, že ulica je proste úzka a stojace autá blokujú jeden jazdný pruh, pričom ale nie je jednosmerka.
Autorka išla a tým, že musela obchádzať stojace autá, tak bola čiastočne, alebo úplne v protismere.
Ona sa chcela stiahnuť, ale podľa jej rozhľadu a vyhodnotenia to efektívne dokázala len na jednom konkrétnom mieste, po ktoré musela ešte trošku prejsť, ale na to už nemala žiadny priestor, lebo autobus išiel plynule a rýchlo a kašlal, čo ona chce robiť. No, myslím si, že mohol spomaliť, aby sa ona vedela bezpečne stiahnuť, ale asi už toho má aj dosť, viem si predstaviť, čo všetko zažíva denne na tých cestách.

Mne môžete kľudne napísať, aby som vrátila vodičák, ja ho ani nevyužívam roky :D ale je to najmä preto, lebo nie som veľmi silná v tých rýchlych reakciách - vidím DENNE, ako šoféri nedokážu cúvať, parkovať, pichnú auto len tak, aby bolo, o nezvládnutí stresu a agresii v premávke ani nehovorím - a ja by som možno tiež vyhodnotila už vzniknutú blbú situáciu tak, že teda uhnem niekde trošku vpredu, kde sa dá, pritom (keď sa to už stalo) by som skôr mala začať cúvať. Poznám ženu. ktorá šoféruje denne 30 rokov a nedokázala by technicky vycúvať takú trasu. V diskusiách, kde sa ženy pýtajú, či je zle, ak niekto nešoféruje mi často napadne, že tie najväčšie "veľkohubky" možno síce idú, len by nemali, viď vyššie popísané... ja sa priznám, že na to zrejme nie som dosť chytrá - nevravím o konkrétnej technike, ja nacúvam, zaparkujem, ale skôr o tých situáciách, ako je táto - spanikárim, neodhadnem , tak to radšej kašlem - aj pre vaše dobro :D

Nevravím, autorka, že to je aj tvoj prípad, to len taká vsuvka... myslím si, že ľudsky by ten šofér naozaj MOHOL aspoň pribrzdiť, ale ľudské je aj to, že už toho má aj dosť.. kašli na to, hlavne, že sa to zvládlo 🙂

@oblecenie99 ja neviem teraz ci vidím naozaj normálneho človeka ktorý to vidí naozaj aj z mojej stránky aj z druhej , ti si to napísala tak presne a dobre ze lepšie by som to ja už asi ani nedokázala, nemám už popravde ani náladu ani silu písať a vysvetľovať každému jednému to isté aj keď si budú furt tvrdiť svoje ,, ale ty si asi jeden z mála človek ktorý vie pochopiť obe strany. 😇

anonym_1832d4
Včera o 12:45

Ty si ides furt dokola svoje, teba mat doma tak sa obesim, minimalne za tvoj prejav a gramatiku

nela1561
autor
Včera o 13:16
@anonym_1832d4

Ty si ides furt dokola svoje, teba mat doma tak sa obesim, minimalne za tvoj prejav a gramatiku

@anonym_1832d4 Vieš, tvoja snaha urážať druhých len ukazuje, ako málo sa vyznáš. Možno by bolo fajn, keby si sa najprv sama zamyslela nad vlastnou gramatikou, než začneš moralizovať. ☺️

anonym_c1abc9
Včera o 16:31
@oblecenie99

@oblecenie99 pripadavam sa k tebe. Mam vodicak asi 3 roky a v autoskole som mala podobne situacie bezne. Zacnes obiehat prekazku, ked ti oproti nic nejde a uprostred obiehacieho manevru ti ide oproti auto, tak do marie hadam pribrdzi na 2 sekundy aby som sa ja bezpecne zaradila naspat. Ako povedal moj instruktor „nemozeme sa rozplynut do vzduchu“.

Tie co by ste zacuvali, smekam klobuk. V tych par sekundach vyhodnotit situaciu, preradit si, BEZPECNE vycuvat a najlepsie v 50km/h lebo ved tolko ide pravdepodobne autobus a nesmiete ho obmedzit v jazde. O tom ze za vami moze ist dost pravdepodobne dalsie auto a bude sa dobre cudovat co tam streckujete, pomlcim…

A nepiste mi ze mam vratit vodicak, ani mi nenapadne.

maryetta
Včera o 16:46

Presne tuto situaciu mame denne v dedine. Navyse celkom uzke cesty. Zakruty takze nevidis ci vybehne autobus, nakladne auto.... obzvlast ak parkuju auta na kraji cesty je to ozaj o milimetroch.
Niektori pockaju. Ustupia. Alebo dokonca aj autobusar cuval... alebo ak bola taka zakruta ukazal ze mam ist pred neho ze lepsie ma obide v protismere a podobne.
Len zopar ich ide vo svojom pruhu-vacsina po strede....
nie som sice vychyrena soferka ale tu by si sa ani nedostala na cestu... podla niektorch tu... ze si spravila chybu. Lebo ak si ty obchadzala prekazku. A az vtedy sa zjavil bus tak mal cakat. Ine ak by ten bus isiel skor to je hadam kazdemu jasne.

nela1561
autor
Včera o 17:28
@maryetta

Presne tuto situaciu mame denne v dedine. Navyse celkom uzke cesty. Zakruty takze nevidis ci vybehne autobus, nakladne auto.... obzvlast ak parkuju auta na kraji cesty je to ozaj o milimetroch.
Niektori pockaju. Ustupia. Alebo dokonca aj autobusar cuval... alebo ak bola taka zakruta ukazal ze mam ist pred neho ze lepsie ma obide v protismere a podobne.
Len zopar ich ide vo svojom pruhu-vacsina po strede....
nie som sice vychyrena soferka ale tu by si sa ani nedostala na cestu... podla niektorch tu... ze si spravila chybu. Lebo ak si ty obchadzala prekazku. A az vtedy sa zjavil bus tak mal cakat. Ine ak by ten bus isiel skor to je hadam kazdemu jasne.

@maryetta to isté vravím aj ja ale poddla toho co tu všetko čítam , tak každý je tu znalec , mudrc,a všetko možné, nemôže to byť jeho chyba ale moja , lebo tam všetci boli a videli ....

Strana
z3