Ktorú základnú školu by ste odporučili?
Dnes o 09:44
Ktorú základnú školu v Bánovciach nad Bebravou by ste odporučili pre budúceho prváčika?
Zaujímali by ma vaše osobné skúsenosti – čo sa vám na konkrétnej škole páči, čo naopak nie, aký je prístup učiteľov k deťom, náročnosť učenia a celková atmosféra v škole.
Budem rada za úprimné názory, pozitívne aj negatívne. Zaujíma ma najmä to, kde sa deti cítia dobre, chodia do školy rady a zároveň dostávajú kvalitné vzdelanie.
Ďakujem každému, kto sa podelí o svoju skúsenosť. ❤️

poznám iba jednu ZŠ a je to ZŠ Gorazdova, z vonku škola nevyzerá lákavo, potrebuje novú fasádu, ale vo vnútri je ako máloktorá škola na Slovensku. Deti si pestujú zeleninu, učia sa aj vonku, majú funkčnú a vybavenú kuchynku, kde môžu chodiť aj na krúžok, nie len v rámci jedného vyučovacieho predmetu. V škole je veľa zelene, pestujú citróny, banány, priestory vo vnútri sú vynovené a moderné. Aj učitelia majú oddychovú zónu, takže majú kde vypnúť. Za mňa, čo som videla, tak v tejto škole sa vytvára prostredie aj pre žiakov aj učiteľov. Ak by som vyberala školu pre svoje dieťa v Bánovciach, tak určite túto. Školy mávajú deň otvorených dverí, choď sa pozrieť.