icon

Skúsenosti so strojčekom na zuby u Dr. Richtera - Bánovce nad Bebravou

adriana522
29. sep 2026

Ahojte. Chcem sa spytat, kto ma skusenost. Dcera ma 12 rokov, potrebuje strojcek na zuby, ziadne vacsie problemy, klasika, vyrovnat. V Ilave to stoji 2500e, je v tom uz vsetko, liecba cca 2 roky. Ale ze vraj v Banovciach u dr. Richtera je to lacnejsie, 1000e. Samozrejme do telefonu mi nepovedia, musim na vstupne vysetrenie, ak chcem termin do mesiaca, tak do Bratislavy, ak mi staci februar, tak do Banoviec. a 30 eur.
Preto sa chcem spytat, ci to naozaj moze byt o tolko lacnejsie, ci mam nad tym uvazovat, aj koli dochadzaniu...kto mate skusenost?
Dakujem.

23lenka
AMBASÁDORKA
•
Autor odpoveď zmazal
•
23lenka
AMBASÁDORKA
•
29. sep 2026

@adriana522 záleží aký strojček chcete , lebo aj jeho dcéra robí .

adriana522
autor
•
29. sep 2026
@23lenka

@adriana522 záleží aký strojček chcete , lebo aj jeho dcéra robí .

@23lenka V Ilave nam ponukla ten kovovy, tak ten by som rada porovnala.

23lenka
AMBASÁDORKA
•
29. sep 2026
@adriana522

@23lenka V Ilave nam ponukla ten kovovy, tak ten by som rada porovnala.

@adriana522 akože po pravde skúste , ale neviem či taký cenový rozdiel by bol niekde , priesvitný som u jeho dcéry dva roky do zadu 2200+360 , ale u dcéra sa nedal dať kovový, mala zuby dvojky za jednotkami .

ivanakal
•
29. sep 2026

Ahoj, ja chodim so synom do Banoviec k Richterovi. Syn ma 12 rokov. Chodime tam od januara, kedy od januara riesil najskor nejake "pripravne prace" alebo ako by som to povedala. Samotny kovovy strojcek mu davali teraz v septembri na horne zuby, v Oktobri mu daju na spodne. V januari som platila 90 eur, to mu prve mesiace robili "nahryzne plôšky" aby sa mu zadne zuby spojili, potom mu postupne davali gumičky, krúžky, helix na horné podnebie, potom mu robili otlačky a potom som platila až v septembri tych 1000 eur.. Z toho mi nieco preplati poistovna. Kolegyna k nemu chodila tiez so synom a presne platili iba to co jej povedal, chodili k nemu ale cca 3 roky. A ja som zatial spokojna, a syn tiez.
Este som zabudla dodat, este sme na zaciatku pri konzultacii platili nejakych 30 eur za 2 RTG, panoramaticky a potom este nejaky specialny zboku.