Ako dlho budem hospitalizovaná?
Ahojte maminky budúci týždeň ma čaká sekcia v BB s tým že je malá pravdepodobnosť že bábo prežije keďže má diagnostikovaný hydrops ( vodu v celom telíčku ) . Chcela by som sa preto opýtať máte s týmto niektorá skúsenosti po koľkých dňoch vás pustili bez bábätká domov bude stačiť keď tam zostanem 48 hodín po cisárskom ? Pretože doma mám 2 ročného synčeka ktorý je na mňa dosť naviazaný a celkovo neviem ako to tam sama psychicky zvládnem keďže aj návštevy sú teraz zakázané
@maminkadeticiek ako si dovoľujem? A ty si ako dovoľuješ VEDOME UBLIŽOVAŤ žene v najťažšej životnej situácií?
@ayato Netrep somariny.Je mi luto co si prezila,reagujes precitlivelo a svoje nespracovane pocity projektujes do nej a tuto do komentarov. Chof sa vozit po niekom inom.
@maminkadeticiek okrajovo sa ma to osobne dotýka, ale tvoje komentáre sprosté sú bez ohľadu na to či to okrem autorky bolí aj mňa. Nevozím sa po tebe, iba ti vravím, že si hnusná necitlivá osoba a nesudim len na základe komentárov v tejto téme... Viac ti tu písať nebudem, nech to autorka nemusí čítať.
@mischelin2708 môžeš požiadať o odchod na vlastnú žiadosť skôr, ak bude zdravotne všetko v poriadku. Veľa síl prajem❤️
@ayato Chod do certa.

@ayato To ty vies,ze?Neviem ako si dovolujes ma posudzovat.To ukazuje akurat tak vela o tvojej ubohosti takto osocovat cudzieho cloveka.