Ako dlho trvá hospitalizácia po extrakcii osmičiek?
Ahojte,
tie z vás, ktoré išli na extrakciu 4 osmičiek v celkovej anestézii, ako dlho po zákroku ste zostali v nemocnici? Známu pustili 10 hodín po extrakcii, ale tá bola v inej nemocnici. Mne povedali, že si mám zbaliť veci na týždeň.
@anonym_autor to si neviem predstavit, ako potom clovek je, ked vsade jamy, kokos 4 zuby naraz je riadny zahul
@anonym_autor to si neviem predstavit, ako potom clovek je, ked vsade jamy, kokos 4 zuby naraz je riadny zahul
@anonym_4f5fb9 Som psychicky pripravená na to, že jesť niekoľko dní nebudem. Pre mňa je to menšie zlo, než ísť na 1 zub do lokálnej anestézy. Keďže som trvala na celkovej, odporučili mi 4 naraz, aby ma nemuseli viackrát uspávať.
Zvycajne je to jednodnova zalezitost ak sa nevyskytnu komplikacie skoro rano prichod, poobede-vecer odchod.
Kazdopadne nebudes musiet tam byt tyzden, mozes kedykolvek podpisat negativny reverz a ist domov.
@anonym_186dcd Ďakujem, upokojila si ma.
@anonym_4f5fb9 Som psychicky pripravená na to, že jesť niekoľko dní nebudem. Pre mňa je to menšie zlo, než ísť na 1 zub do lokálnej anestézy. Keďže som trvala na celkovej, odporučili mi 4 naraz, aby ma nemuseli viackrát uspávať.
@anonym_autor drzim palce mne tahaju po jednom ja sa zas bojim celkovej anastezy
Rano isiel muz,trhanie celeho vrchneho chrupu,trvalo 3hod.aj zo zasivanim,a brala som ho po prebudeni hned domov.Ale bol v sukromnej klinike.Aj dole mu zopar vytrhli.
@anonym_autor drzim palce mne tahaju po jednom ja sa zas bojim celkovej anastezy
@anonym_4f5fb9 Každá máme svoje ;) Podobne držím palce.
svagrina bola, jeden den zakrok, na druhy den pred obedom ju prepustili
@anonym_4f5fb9 par dni jes kasovitu stravu
Presnidavky si kup,zemiakove pyre a muz aj piskoty v caji jedol,hlavne na ranajky.
Ja som si dala vsetky 4 osmicky vytiahnut ambulantne v lokalke. Bola som tam dokopy 1 hod. Rany mi zasili, dali liek proti opuchu a odsoferovala som domov. Nebol ziadny problem. Jest som vedela tiez, kedze som to mala zasite.
Muz bol hospitalizovany, mal CA a tusim 2 dni v nemocnici.
Mne robil operaciu az pri kosti boli mudr na sukromnej klinike v ke a hned som isla domov 1 hodinku to trvalo a o tyzden druhu. Vyslo to 400€ ale neviem zeby sa tak dlho hospotalizovalo?
@anonym_4f5fb9 par dni jes kasovitu stravu
@anonym_cbe7fb no dakujem pekne, aj tak je to zahul pre telo.
Presnidavky si kup,zemiakove pyre a muz aj piskoty v caji jedol,hlavne na ranajky.
@anonym_7cfb9c dakujem pekne, z toho ma akurat tak napinalo. :( no caka ma to znova, autorka si to odbije aspon naraz
@anonym_autor hospitalizacia? Moj partner isiel na trhanie osmiciek a hned isiel domov, mal lokalnu anestezu a uplna pohodka, akurat prve dni ho to bolelo a bol opuchnuty jak guľa
Ideš do Martina?
Ideš do Martina?
@anonym_934ecb Nie, do BA.
@anonym_autor hospitalizacia? Moj partner isiel na trhanie osmiciek a hned isiel domov, mal lokalnu anestezu a uplna pohodka, akurat prve dni ho to bolelo a bol opuchnuty jak guľa
@anonym_d82245 Áno, po lokálnej púšťajú domov hneď, ja ale idem do celkovej, preto tam budem aj hospitalizovaná.
Bola som v MT v celkovej anestézii. Vysekavali mi všetky 4 osmičky, jednu sedmičku a jednu zakrpatenu devinku. Ráno som prišla, zobrali ma až cca o 11:00 na sálu a poobede hneď po prebudení som išla domov.

Zvycajne je to jednodnova zalezitost ak sa nevyskytnu komplikacie skoro rano prichod, poobede-vecer odchod.
Kazdopadne nebudes musiet tam byt tyzden, mozes kedykolvek podpisat negativny reverz a ist domov.