Cisársky rez v Banskej Bystrici
Ahojte, v roku 2020 som rodila sekciu liečim sa niekoľko rokov u neurológa a psychiatra ten mi odporučil znova sekciu. Ako to tam chodí teraz prosím vas, bojím sa ze ma budu tlačiť do prirodzeného pôrodu, pretože v roku 2020 si pamätám ako niekoľko žien otočili aj s papierom a rodili prirodzene.
@betinka352 vzdy tlacia na prirodzeny porod. Kamoska mala papier od neurologa- nieco s chrbticou. Aj to chceli odigborovat, tak musela isz az za prednostom. Ja som mala prvu sekciu a celkom velku traumu z celeho porodu- 14 hodin som rodila a potom akutna sekcia. Druhy porod ma jazva stipala ku koncu tehotenstva - aj to odignorovali a podla nemenovanej pani doktorky citujem "jazva vas stipat nemoze, jazva predsa neboli". Druhy porod sa mi spustil sam ako aj prvy, prisla som, jazva ma stipala neskutocne pri kontrakciach- nastastie ma brali hned na sal. Ak u nich nepochodis s odporucaniami od doktorov, tak ked sa ti rozbehne porod a prides do nemocky stazuj sa na jazvu, budes mat sekciu. Ja som si vypocula rozhovor anesteziologicky a sestricky ked som cakala na to kym ma zavolaju na sal- bavili sa ze "dalsia, co vie, co ma povedat, aby rodila sekciou, je ich coraz viac a viac" keby som mala sil, asi by som jej nieco povedala. Ale teda z rozhovoru vyplyva, ze to zeny robia a idu na sekciu.

@betinka352 vždy sa snažia o prirodzený pôrod pokiaľ si to nevyžaduje situácia napríklad že počas pôrodu sú nejaké komplikácie