Hľadáme dlhodobý podnájom v Banskej Bystrici do 500€
Dobrý deň prajem všetkým,
obraciam sa na vás s prosbou. Sme mladá rodina s 3 deťmi a hľadáme podnájom v Banskej Bystrici.
Sme slušní, pracujúci ľudia a hľadáme miesto kde budeme môcť ostať dlhodobo a deti to budú mať blízko do školy.
Nájomné si vieme dovoliť do 500€ + energie.
Budeme vďační za akúkoľvek ponuku alebo tip. Ďakujeme zo srdca.
Ste 2ja pracujuci ludia,treba zobrat hyppteku a byt kupit,ako takto platit niekomu cudziu hypo.
Do 500 eur bez šance a s deťmi už vôbec v BB, za to tu idú len garsónky a tam vezmú jedného človeka, nikdo si nedá zadarmo zničiť byť, len náklady na byt sú cez 300 euro, ak chcete vážne byť budete radi ak nájdete niekoho čo Vám prenajme za 700-800 eur
Ste 2ja pracujuci ludia,treba zobrat hyppteku a byt kupit,ako takto platit niekomu cudziu hypo.
@anonym_b93045 tak ty zrejme žiadnu hypotéku nemáš,že??? Pretože ak chcú byť tu v BB idú byty po 200 000 eur, hypotéku ti dajú ale musíš mat zakladne peniaze k tomu našetrené aspoň 40 000 a keď nemajú tak môžu o hypotéke snívať, a na takú hypotéku musia mať aj pekný príjem, nie minimálnu ktorú tu zarába teda dosť veľa ľudí, každý keby mal vezme radšej hypotéku a nebude vyhadzovať peniaze inym
Ináč , tak som sa zamyslela, že či v dnešnej dobe je vôbec bezpečne , založiť si rodinu, keď nemám na vlastné bývanie, lebo to je fakt extrém zháňať podnájom potom. Štátne lacné bytovky pre nízkopríjmových asi tiež nie sú. Ach Jaj.😞

s 3 detmi do 500 eur v BB je uplne nerealne.. skuste pozriet nejake dediny v okoli..
@maaji