icon

Kde zaparkovať v Banskej Bystrici počas jarmoku?

sun_shine_2020
12. sep 2025

Caute maminy, radi by sme isli pozriet na jarmok do BB. Zial, jedine miesto na zaparkovanie poznam Europu ale to bude urcite plne. Viete mi prosim poradit miesto, kde by som mohla zaparkovat? Dakujem 😇😊

really8
12. sep 2025

@sun_shine_2020 no vsetko bude plne. Mozes skusit okolite obchodaky. Kauflad je blizko alebo tam ako je feedo.

zuzubb007
12. sep 2025

Bude plnka úplne všade Európa alebo za Európou na Štiavničkach je obrovské parkovisko, určite, keď chvíľu počkáš uvoľní sa miesto, alebo potom po meste kde sa uvoľní, prípadne terminál

eeffka
12. sep 2025
@zuzubb007

Bude plnka úplne všade Európa alebo za Európou na Štiavničkach je obrovské parkovisko, určite, keď chvíľu počkáš uvoľní sa miesto, alebo potom po meste kde sa uvoľní, prípadne terminál

@zuzubb007 akurat sa tam chystam, ako je to s parkovanim v bb? U tam nejake rezidentske zony alebo ak najdem miesto mozem parkovat

zuzubb007
12. sep 2025
@eeffka

@zuzubb007 akurat sa tam chystam, ako je to s parkovanim v bb? U tam nejake rezidentske zony alebo ak najdem miesto mozem parkovat

@eeffka rezidentské zony ano po celom meste sú, ale kde sa dá zaplatiť tak je automat a tam sa môže parkovať, lenže polka mesta je uzavretá tak len hľadať, prípadne na Uhlisku je obrovské parkovisko a prejdete pešo trošku

eeffka
12. sep 2025
@zuzubb007

@eeffka rezidentské zony ano po celom meste sú, ale kde sa dá zaplatiť tak je automat a tam sa môže parkovať, lenže polka mesta je uzavretá tak len hľadať, prípadne na Uhlisku je obrovské parkovisko a prejdete pešo trošku

@zuzubb007 dakujem to mi aj pasuje pojdem od sliaca

eeffka
12. sep 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 dik za tip ale zrovna na tom parkovisku boli kolotoce 🤣 nasla som nakoniec 1 miesto medzi domami

anonym_e3317f
12. sep 2025

Este mame parkovaci dom pri namesti slobody tam isto bude volne 😁