icon

Odporúčania na kvalitného fyzioterapeuta v B. Bystrici

ojojoj
Dnes o 14:16

Ahojte. Prosím vás aké máte skúsenosti odporučíte mi prosím kvalitného fyzioterapeuta v Bystrici ktorý vás neordinuje iba z dverí. Ktorý robí aj mäkké techniky napríklad aj iné veci. Ďakujem vopred

anonym_88aa7b
Dnes o 18:52

@ojojoj so synom chodím k Mgr. Oráčovi - Rehabilitácie Oráč. Za mňa úplne super prístup. Prispôsobuje cviky tak, aby vyhovovali. Vždy vysvetlí, poradí, čo ako doma cvičiť.
Pracujú pod ním aj iní fyzioterapeuti. Manžel k jednému chvíľu chodil, tiež si pochvaľoval prístup.
Na prvú návštevu je potrebné sa objednať na vstupnú prehliadku k vybranému fyzioterapeutovi, ktorí zhodnotí stav a prispôsobí cviky.

mandzula
Dnes o 18:58

Odporucam Misa Matuseka. Chodila k nemu dcera aj svokra.

ojojoj
autor
Dnes o 22:37
@anonym_88aa7b

@ojojoj so synom chodím k Mgr. Oráčovi - Rehabilitácie Oráč. Za mňa úplne super prístup. Prispôsobuje cviky tak, aby vyhovovali. Vždy vysvetlí, poradí, čo ako doma cvičiť.
Pracujú pod ním aj iní fyzioterapeuti. Manžel k jednému chvíľu chodil, tiež si pochvaľoval prístup.
Na prvú návštevu je potrebné sa objednať na vstupnú prehliadku k vybranému fyzioterapeutovi, ktorí zhodnotí stav a prispôsobí cviky.

@anonym_88aa7b ďakujem veľmi pekne ich som pozerala. Môžem sa objednať aj k inému fyzio ako ku Oracovi? On má dosť plno ako pozerám