Odporučíe dobrého reumatológa v Banskobystrickom kraji
Prosím Vás. Viete mi odporučiť reumatológiu v bb kraji, kde berú nových pacientov? Už som skúšala volať kade-tade v rámci BB aj ZV a zatiaľ sa mi nepodarilo k nikomu dostať. Dostala som iba dve odpovede: buď neberú vôbec, alebo majú plno na najbližší rok. Takže netuším, ako sa dostať k vyšetreniu. Boli mi lekárkou odporučené aj Piešťany, lenže tam zjavne berú až po odoslaní lokálnym reumatológom, prípadne ortopédom za určitých podmienok, čiže začarovaný kruh - nevezme ma lokálny, nedostanem sa ani do Piešťan. Som z BB, ale kľudne by som šla aj RK, MT, BR za predpokladu, že je tam dobrý lekár, ktorý aj reálne spraví nejaké vyšetrenia a neodpinká ma za 5 minút. Už pol roka mám problém s chodidlami, pätové ostrohy + plantárnu fasitídu, vybrala som aj nejaké rázové vlny a cvičím, ale zatiaľ bez zlepšenia a chytá mi to aj prsty, členky a občas aj lýtka, preto ma posielajú pre istotu aj na reumatológiu (otec má dnu), mame svojho času tvrdili, že má reumu, tiež mala rôzne problémy v menopauze, potom jej to akosi samo prešlo a už vyše 15 rokov má pokoj, takže to pravdepodobne žiadna reuma nebola a to jej predpovedali, že skončí na vozíčku. Ďakujem za každú radu.