icon

Operácia žlčníka v Banskej Bystrici alebo v Žiari nad Hronom

dankuk
11. aug 2022

Mate prosim niekto osobnu skusenost s operaciou zlcnika v Banskej Bystrici, alebo v Ziati nad Hronom? Dakujem

Strana
z2
dominika110
22. mar 2023

Uplne v pohode nemam vyrazne bolesti iba ked vstavam z postele tak citim tie rany.3 diery mam pri pupku a po bokoch.cakala som horsie naozaj nieje sa coho bat

axa15
23. mar 2023

@dominika110 tak super, som rada, ze vsetko dobre dopadlo. A prajem skore uzdravenie 💪😊 a chceli ste vyslovene Marka? Alebo to je jedno kto by operoval v rooseveltke v kazdom pripade sa tak dlho caka?
Inak nemusite sa báť ženy, ja už mám jednu operaciu laparoskopicku (slabinovy pruh) a nebolo to nic strasne, potom este 2 cisarske....je to v pohode, hlavne nech to robi dobry doktor.

dominika110
24. mar 2023

@axa15 dakujem ano jeho som chcela.ano tak dlho sa caka.iba ak ozltnete ked je to uz akutne ze idete na pohotovost iba vtedy operuju hned

axa15
25. mar 2023

@dominika110 dakujem krasne za info 😊 no ja som aj ozltla v januari ale riešilo sa to cez ercp vysetrenie vybrali problemovy kamen a isla som domov bola som na antb a ze po tom zapale najskor operacia za 6-8 tyzdnov, ale iste zavisi aj kde presne sa tie kamene nachadzaju...

Strana
z2