Bývanie v Novej Bani, Zlatých Moravciach, Banskej Štiavnici a Krupine
Ahojte, je to asi odveci téma, no ako som si zbežne pozrel, rieši sa tu všeličo tak snáď... 🙂 Chceme sa s priateľkou presťahovať trošičku na západ kedze sme z Vychodneho Slovenska... A uvažujeme nad vyssie uvedenými lokalitami, chcel by som sa opýtať na pripadne skúsenosti, ako sa Vám v nich býva ake su podla nevyhody a vyhody lokalít a takú celkovu spokojnost 🙂 Vopred Ďakujem. MARKUS.
Ja bývam v Topoľčiankach odkedy som sa vydala, predtým v Zlatých Moravciach od detstva, nájdeš aj robotu aj pokoj, aj dobrých ľudí, všetko je kúsok aj peši, mame krásne okolie a prírodu, samotné mesto sa hádam trosku zobudí, nám sa tu žije dobre
Ja som zo Zm a neviem si vynachváliť.My momentálne bývame v byte ale tiež riešime kúpu domu na dedine tu pri zm . Pekné lokality na dedine pri ZM sú také podhorské Jedlové Kostolany napr ,Skýcov,Hostie.Na Zlaté Moravce si myslím že tu máme na okolo dedín dosť.Dá sa vybrať.Tiež Zm sú blízko pri Nitre ak sa vám zachce väčšieho mesta. Ja som tu spokojná.Ak sa aj náhodou odsťahujem dakde daleko tak sa vždy budem tešiť na návrat do Nášho Calex city🙂
Roky som do ZV dochádzalo do prace z BS a teda bola som tam rýchlejšie ako známy v BA keď šli z jednej strany na druhú... A pokiaľ nebýva té v centre tak turisti Vás neobmedzujú. Vydala som sa sem z malej dedinky a teda aj teraz bývame na kraji BS a nemenila by som.
@markoev Dudince..... kupelne mesto(vacsia dedina 🙂 ale napriek ludom ubytovaných v hoteloch a kupeloch pokojne mesto.....
@kristina14 v lete zabavy v kupeloch a okolitych hoteloch ale bývaniu to vobec nevadí.
@markoev a máte blízko B.Š, okresne mesto Krupina, šahy, Levice

@zuzanka.zuzu otrasni ludia ako prečo?