Ako vybaviť epidurál v bardejovskej nemocnici?
Ahojte, kde presne v bardejovskej nemocnici si vybavim papiere k epiduralke? Pichnú mi epidural aj keď nemám poučenie? Že ho spravia pri pôrode?
Lekárka mi tvrdila, že sú predtým potrebné nejaké vyšetrenia.. nejako som na to zabudla neriešila som to a bez problémov mi pichli. 😊
V BJ netreba mať žiadne poučenie vopred, nič také sa tu nerobí. Stačí klasické interné vyšetrenie, ktoré absolvuje každá tehotná.
Ďakujem🙂
@hygienka ja som pri prvom-ale to uz 10rokov. Prisla do porodnice ked mi odtiekla voda. Epi mi pichli za pochodu.
Pri druhom som ano mala interne ale bol aj anesteziolog na izbe-hrozila dalsia sekcia.
Ale uz potom nie. Ani pri tretom ani stvrtom nic. Ale uz som aj sama vedela ze epi nechcem ani keby co bolo.
Vypisovali priamo v porodnom boxe
Vcera som to riesila s anesteziologičkou, zacnes rodit prides tam a pytas epidural, spravia ti odbery a vysetrenia a pichnu ti ho. Treba pocitat s tym ze sa pichnut mozno nestihne, ze nebude anestéziológ a pod.
Ďakujem krásne
Aj ja som si ho pýtala až po príchode. Keď ma vyšetrili prišli anestéziologičky poučili ma podpísala som papiere a pichli mi... Ale sú aj nemocnice kde to treba dopredu riešiť čo som počula
A samozrejme áno ak je anestéziolog len jeden. Víkend noc alebo neviem ako to tam majú tak sa môže stať že bude práve zaneprázdnený a nebude môcť pichnúť čo je dosť zlý systém
A samozrejme áno ak je anestéziolog len jeden. Víkend noc alebo neviem ako to tam majú tak sa môže stať že bude práve zaneprázdnený a nebude môcť pichnúť čo je dosť zlý systém
@dominika1n rodila som 8.5. A anestéziológ tam bol. Takze mne pichli.
@dominika1n rodila som 8.5. A anestéziológ tam bol. Takze mne pichli.
@rora26 tak super šťastie 🙂 pár dní po mne rodila mamička ktorej to nebolo umožnené lebo boli pri operácii.

Môj gynekológ mi tvrdil (pred cca 3 týždňami) že v Bj nie je povinné mať dopredu papiere. Že niekedy to tak bolo, ale zrušilo sa to. Pre istotu by som si to overila, ja som viac nezisťovala, kedže sa chystám rodiť v SL.