icon

Ako vybaviť epidurál v bardejovskej nemocnici?

9. apr 2025

Ahojte, kde presne v bardejovskej nemocnici si vybavim papiere k epiduralke? Pichnú mi epidural aj keď nemám poučenie? Že ho spravia pri pôrode?

klaudia479
9. apr 2025

Môj gynekológ mi tvrdil (pred cca 3 týždňami) že v Bj nie je povinné mať dopredu papiere. Že niekedy to tak bolo, ale zrušilo sa to. Pre istotu by som si to overila, ja som viac nezisťovala, kedže sa chystám rodiť v SL.

bianka3444
9. apr 2025

Lekárka mi tvrdila, že sú predtým potrebné nejaké vyšetrenia.. nejako som na to zabudla neriešila som to a bez problémov mi pichli. 😊

hygienka
10. apr 2025

V BJ netreba mať žiadne poučenie vopred, nič také sa tu nerobí. Stačí klasické interné vyšetrenie, ktoré absolvuje každá tehotná.

autor
10. apr 2025

Ďakujem🙂

maryetta
10. apr 2025

@hygienka ja som pri prvom-ale to uz 10rokov. Prisla do porodnice ked mi odtiekla voda. Epi mi pichli za pochodu.
Pri druhom som ano mala interne ale bol aj anesteziolog na izbe-hrozila dalsia sekcia.
Ale uz potom nie. Ani pri tretom ani stvrtom nic. Ale uz som aj sama vedela ze epi nechcem ani keby co bolo.

taktotedanie
10. apr 2025

Vypisovali priamo v porodnom boxe

rora26
11. apr 2025

Vcera som to riesila s anesteziologičkou, zacnes rodit prides tam a pytas epidural, spravia ti odbery a vysetrenia a pichnu ti ho. Treba pocitat s tym ze sa pichnut mozno nestihne, ze nebude anestéziológ a pod.

autor
11. apr 2025

Ďakujem krásne

dominika1n
19. máj 2025

Aj ja som si ho pýtala až po príchode. Keď ma vyšetrili prišli anestéziologičky poučili ma podpísala som papiere a pichli mi... Ale sú aj nemocnice kde to treba dopredu riešiť čo som počula

dominika1n
19. máj 2025

A samozrejme áno ak je anestéziolog len jeden. Víkend noc alebo neviem ako to tam majú tak sa môže stať že bude práve zaneprázdnený a nebude môcť pichnúť čo je dosť zlý systém

rora26
19. máj 2025
@dominika1n

A samozrejme áno ak je anestéziolog len jeden. Víkend noc alebo neviem ako to tam majú tak sa môže stať že bude práve zaneprázdnený a nebude môcť pichnúť čo je dosť zlý systém

@dominika1n rodila som 8.5. A anestéziológ tam bol. Takze mne pichli.

dominika1n
8. jún 2025
@rora26

@dominika1n rodila som 8.5. A anestéziológ tam bol. Takze mne pichli.

@rora26 tak super šťastie 🙂 pár dní po mne rodila mamička ktorej to nebolo umožnené lebo boli pri operácii.