Bardejovské kúpele
Ahojte, idem so synom ako sprievod do kúpeľov. Ideme prvý krát, nikdy som nebola v kúpeľoch ani ja ako dieťa.
Je tu niekto kto tam bol? Ako to tam chodí? Aké sú procedúry? Čo si zbaliť ? Je tam nejaká spoločná práčka?
Čo sa tam robí vo voľnom čase? Je pre deti aj nejaká škôlka/škola, alebo len procedúry?
Ďakujem 😊
@zahradnictvo ďakujem za info ale teda tieto som ja vyčiarkla zo zoznamu definitívne.
Dobrý deň prosím Vás odporučili by ste ich alebo ani nie? Boli sme 2x v Lucinej a chceme zmenu, zoznam na vyber z poisťovne je krátky tak neviem čo vybrať
@zahradnictvo Ahoj, prosím ťa nevieš či je vo Františkovi aj wi-fi? Potrebujeme kvôli škole a práci a podľa fotiek na oficiálnej stránke mi je jasné že info budú neaktuálne. A kde sa chodí stravovať z Františka? Ďakujem
@francesska2 Wifi tam bola a na stravu sa chodi do Mieru.
Maminky, prosím Vás, viete mi približne napísať koľko sa asi platí... za detičky ze okolo 77 euro plus koľko vychádza schválený sprievod a koľko keď je dospelá osoba liecena? Ma niekto prosím takéto info? Ďakujem 🙂

@mata1826 V zime zvyknú ubytovať aj v iných liečebných domoch, napr. František.Na stravu z neho treba dochádzať.Ozon má svoju jedáleň.