icon

Bardejovské kúpele

marika1712
20. aug 2022

Ahojte, idem so synom ako sprievod do kúpeľov. Ideme prvý krát, nikdy som nebola v kúpeľoch ani ja ako dieťa.
Je tu niekto kto tam bol? Ako to tam chodí? Aké sú procedúry? Čo si zbaliť ? Je tam nejaká spoločná práčka?
Čo sa tam robí vo voľnom čase? Je pre deti aj nejaká škôlka/škola, alebo len procedúry?
Ďakujem 😊

Strana
z3
zahradnictvo
27. okt 2023

@mata1826 V zime zvyknú ubytovať aj v iných liečebných domoch, napr. František.Na stravu z neho treba dochádzať.Ozon má svoju jedáleň.

mata1826
27. okt 2023

@zahradnictvo ďakujem za info ale teda tieto som ja vyčiarkla zo zoznamu definitívne.

aliaska77
5. apr 2024

Dobrý deň prosím Vás odporučili by ste ich alebo ani nie? Boli sme 2x v Lucinej a chceme zmenu, zoznam na vyber z poisťovne je krátky tak neviem čo vybrať

kikinkam
4. feb 2025

@aliaska77 ahoj, kde ste nakoniec boli? Isli ste zase do lucivnej ci inam? Ako bolo?

francesska2
6. mar 2025

@zahradnictvo Ahoj, prosím ťa nevieš či je vo Františkovi aj wi-fi? Potrebujeme kvôli škole a práci a podľa fotiek na oficiálnej stránke mi je jasné že info budú neaktuálne. A kde sa chodí stravovať z Františka? Ďakujem

stanus81
6. mar 2025

@francesska2 Wifi tam bola a na stravu sa chodi do Mieru.

jufka
15. apr 2025

Maminky, prosím Vás, viete mi približne napísať koľko sa asi platí... za detičky ze okolo 77 euro plus koľko vychádza schválený sprievod a koľko keď je dospelá osoba liecena? Ma niekto prosím takéto info? Ďakujem 🙂

Strana
z3