Finančná pomoc
Ahojte, som v ťažkej finančnej situácii a potrebovala by som súrne požíčiať od nejakej súkromnej osoby. Vedel by mi niekto pomôcť? Rada sa zdôverím a poviem viac a samozrejme peniažky vrátim.
To si sa dnes len pre toto zaregistrovala??
Ja požičiam, ale musíte založiť vlastnú nehnuteľnosť v hodnote aspoň dvojnásobku výšky úveru. Ročný úrok by bol 8%. Zmluvu o úvere a o zriadení záložného práva by sme spísali s právnikom - poplatky by som hradila ja.
Co ponukas do zalohy?
@4mirka4 treba ist do prace a budes mat kazdy mesiac 900eur a vracat ich nebudes musiet.
Ja požičiam, ale musíte založiť vlastnú nehnuteľnosť v hodnote aspoň dvojnásobku výšky úveru. Ročný úrok by bol 8%. Zmluvu o úvere a o zriadení záložného práva by sme spísali s právnikom - poplatky by som hradila ja.
@anonym_9cf560 napíšte mi správu prosím
určite vrátiš... 😀
určite vrátiš... 😀
@anonym_5145c2 myslím to seriozne vážne, neprišla som tu robiť žiadne podvody
@anonym_285760 potrebujem ich na preklenutie do výplaty
@4mirka4 ten zivot je dost tazky.. Neviem kto v dnesnej dobe pozicia celu svoju vyplatu niekomu, kto ma o cca 2 tyzdne svoju vyplatu 🤷
@anonym_285760 potrebujem ich na preklenutie do výplaty
@4mirka4 dostaneš výplatu, vrátiš peniaze a znovu budeš na nule. Koĺko zarábaš, keď ti do výplaty chýba 900 eur? Niekto za to chodí mesiac do práce.
@4mirka4 dostaneš výplatu, vrátiš peniaze a znovu budeš na nule. Koĺko zarábaš, keď ti do výplaty chýba 900 eur? Niekto za to chodí mesiac do práce.
@anonym_02474f opatrovatelský nie je ani toľko.
@4mirka4 ak ti nepozicaju ti co ta poznaju tak je to velka ⛔️ pre tych co ta nepoznaju
@anonym_3389a9 je ťažké veriť ľuďom v dnešnej dobe ja tomu rozumiem, ale ja tu neidem okrádať ľudí. Chcem sa seriózne dohodnúť o požičaní a následnom vrátení.
@4mirka4 To si naozaj myslis, ze nejakemu anonymu bez foto, ktory si dnes zalozil nick na MK niekto pozicia peniaze? To skor nebankovka ti pozicia. Ale tu naozaj nikto nie je tak blby, aby ti "pozical".

Aj rodič,súrodenec,sused,kamarát je súkromná osoba,začni tam.