icon

Odporúčania na endokrinológa s ľudským prístupom v Bardejove

28. mar 2025

Ahojte, potrebujem ísť na vyšetrenie ku endokrinológovi v Bardejove.
Viete mi niekoho odporučiť? Kto berie nových pacientov a ma ľudský prístup ? Ako prebieha vyšetrenie? Ďakujem

taktotedanie
•
28. mar 2025

Zlatnicka
Ja mam dobru skusenost s cicvarom, niekomu nevyhovuje velmi zhovorcivy nie je

rora26
•
28. mar 2025

Čičvara urcite

hygienka
•
28. mar 2025

Zlatnicka

autor
•
28. mar 2025

@taktotedanie kde ma ordináciu ta pani Zlatnicka?
Viete mi aj povedať, ako prebieha vyšetrenie? Ďakujem

adma11
•
28. mar 2025

Zlatnícka určite, len momentálne objednáva už na jún.
Vyšetrenie, klasika ráno sestrička zoberie krv, potom okolo 10.00h. sú výsledky s ktorými ideš k lekárke.
Robí aj USG štítnej žľazy.

autor
•
28. mar 2025

@adma11 ďakujem. Lepšie sa objednať osobne, alebo telefonicky? To asi termín nezmení, všakže?
Chcela by som termín do mesiaca, potom budem dlhšie odcestovaná. Prípadne keby ešte niekto mal skore termíny v Prešove, Košiciach? Nevie niekto?

sofia1979
•
28. mar 2025

Dr. Zlatnicka je v pohode

sofia1979
•
28. mar 2025

V nemocnici v pavilóne riaditeľstva tuším vchod zbpku

taktotedanie
•
29. mar 2025

Tak ja som mala u cicvaru termin takmer hned ( cca 2 txzdne) presov,kosice nie ze mi dali termin o 2-3mes ale mna tam ani nikto nechcel vysetrit, odpoved neberieme novych pacientov
U zlatnickej som nebola len si ju vsetci chvalili
Rodinna znama bola tehotna/ presov kosice obvolala bud jej davali termin po porode ( co uz nemalo zmysel) alebo ju ani nevzali, zlatnicka termin hned na druhy den 🤷🏻‍♀️

hygienka
•
30. mar 2025

Najlepšie osobne a vysvetliť situáciu. Sestrička je príjemná žena, žiadna harpia. Možno niekto zrušil termín

lenkaj910
•
31. okt 2025
@taktotedanie

Tak ja som mala u cicvaru termin takmer hned ( cca 2 txzdne) presov,kosice nie ze mi dali termin o 2-3mes ale mna tam ani nikto nechcel vysetrit, odpoved neberieme novych pacientov
U zlatnickej som nebola len si ju vsetci chvalili
Rodinna znama bola tehotna/ presov kosice obvolala bud jej davali termin po porode ( co uz nemalo zmysel) alebo ju ani nevzali, zlatnicka termin hned na druhy den 🤷🏻‍♀️

@hygienka
@taktotedanie ahojte, ked clovek ide prvykrat na endokr.. potrebuje kartu od obvodneho a odporucaci papierik prosim?

mamina7070
•
31. okt 2025
@lenkaj910

@hygienka
@taktotedanie ahojte, ked clovek ide prvykrat na endokr.. potrebuje kartu od obvodneho a odporucaci papierik prosim?

@lenkaj910 vymenny listok potrebujes, kartu som ja nepotrebovala a treba sa objednat na vysetrenie sa caka

lenkaj910
•
31. okt 2025
@mamina7070

@lenkaj910 vymenny listok potrebujes, kartu som ja nepotrebovala a treba sa objednat na vysetrenie sa caka

@mamina7070 vdaka a naahodou neviete prosim, aka je cca cakacia doba na vysetrenie? Mesiac dva?

mamina7070
•
31. okt 2025
@lenkaj910

@mamina7070 vdaka a naahodou neviete prosim, aka je cca cakacia doba na vysetrenie? Mesiac dva?

@lenkaj910 tak zavisi ako kde, skus pozriet platene terminy ale aj tam kludne moze byt dva mesiace plus, neplatene aj viac
ak si tehotna a mas zle vysledky tsh mali by brat prednostne tj zavisi prave od toho vymenneho listka
zakladny odber na TSH vie urobit aj vseobecny a aj poslat na usg stitky

lenkaj910
•
31. okt 2025
@mamina7070

@lenkaj910 tak zavisi ako kde, skus pozriet platene terminy ale aj tam kludne moze byt dva mesiace plus, neplatene aj viac
ak si tehotna a mas zle vysledky tsh mali by brat prednostne tj zavisi prave od toho vymenneho listka
zakladny odber na TSH vie urobit aj vseobecny a aj poslat na usg stitky

@mamina7070 z toho odberu co moze urobit vseobecny mi vie zistit, ci mam znizenu funkciu?

mamina7070
•
31. okt 2025
@lenkaj910

@mamina7070 z toho odberu co moze urobit vseobecny mi vie zistit, ci mam znizenu funkciu?

@lenkaj910 hej zisti hodnotu TSH a ak je zvysena oproti norme tak ide o hypotyreozu a riesi sa to doplnenim hormonu liekom napr euthyrox

lenkaj910
•
31. okt 2025
@mamina7070

@lenkaj910 hej zisti hodnotu TSH a ak je zvysena oproti norme tak ide o hypotyreozu a riesi sa to doplnenim hormonu liekom napr euthyrox

@mamina7070 dakujem pekne a ked zisti nedobre hodnoty, mal by poslat na endokr,ano? Prepacte,ze sa tolko vypytujem, nemam absolutne skusenost

mamina7070
•
31. okt 2025
@lenkaj910

@mamina7070 dakujem pekne a ked zisti nedobre hodnoty, mal by poslat na endokr,ano? Prepacte,ze sa tolko vypytujem, nemam absolutne skusenost

@lenkaj910 ano presne da ti vymenny listok na endokrinologiu lebo euthyrox musi predpisat endokrinolog a on urobi aj detailnejsie odbery

lenkaj910
•
31. okt 2025
@mamina7070

@lenkaj910 ano presne da ti vymenny listok na endokrinologiu lebo euthyrox musi predpisat endokrinolog a on urobi aj detailnejsie odbery

@mamina7070 dakujem ;)

taktotedanie
•
1. nov 2025
@lenkaj910

@hygienka

@lenkaj910 potrebujes vymenny listok, kartu od vseobecneho lekara nebolo treba

natalia33331
•
10. feb 2026

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť aj ohľadom orientačných cien čo sa u týchto lekárov platí, prosím?
Pán Dr.Čičvara naprilad za klasické vyšetrenie v endokrinologickej ambulancii? Resp. ak máte skúsenosti že aké tam sú poplatky či už sa vyšetrenie ale ďalej sono atď.
Hľadám práve lekára ale tu v Bratislave je za jedno sedenie aj 150 eur 🙈