icon

Prvá návšteva zubára v Apolonia Bardejov

4. júl 2025

Prosim vAs, mate skusenost? Idem prvykrat s dietatom, preventivna prehliadka je tam zadarmo? Dieta u zubara este nebolo nikdy
Pozerala som aj google maps ako sa tam vobec dostanem, nikdy som tam nebola, najlepsie pred kruhacom dolava? Je tam parkovanie? Dakujeem

hygienka
5. júl 2025

Dovolím si označiť @sunflower109

alyson29
5. júl 2025

Parkovanie tri miesta pre pacientov alebo popri ceste.. ak idete z krátkeho radu, tak áno, pre kruháčom do ľava. Ale s dieťaťom skúsenosť nemám, treba sa informovať na tel.na recepcii, je tam zlatá slečna.

anavis17
5. júl 2025

Zubárka veľmi milá, príjemná.

autor
7. júl 2025

Dakujem za info 🙂

autor
8. júl 2025
@anavis17

@alyson29
@anavis17 prosim vas preventivna prehliadka je zadarmo aj u nich?

autor
8. júl 2025
@anavis17

@anavis17 boli ste s dietatkom?

anavis17
8. júl 2025
@anonym_autor

@anavis17 boli ste s dietatkom?

@anonym_autor Áno, neplatili sme. Ak prechádzate od iného lekára, je tam poplatok 20 eur.

autor
8. júl 2025
@anavis17

@anonym_autor Áno, neplatili sme. Ak prechádzate od iného lekára, je tam poplatok 20 eur.

@anavis17 nie nie neprechadzame dietatko este nebolo nikdy u zubara dakujem 🍀

alyson29
8. júl 2025
@anonym_autor

@alyson29

@anonym_autor áno, je zadarmo 🙂

autor
8. júl 2025
@alyson29

@anonym_autor áno, je zadarmo 🙂

@alyson29 dakujem 🍀🍀🍀🍀

sunflower109
8. júl 2025
@anonym_autor

@alyson29

@anonym_autor preventivka je zadarmo ak ste poistení na SVK v klasickej ZP 🙂 ak nikdy nebolo u zubara nie je ziadny problem neplatí sa nič, jedine ak by sa robil snímok zubkov ale to zrejme ešte nebude potrebné ak nemá nejaký vážny problém alebo akútne ťažkosti 🙂

autor
8. júl 2025
@sunflower109

@anonym_autor preventivka je zadarmo ak ste poistení na SVK v klasickej ZP 🙂 ak nikdy nebolo u zubara nie je ziadny problem neplatí sa nič, jedine ak by sa robil snímok zubkov ale to zrejme ešte nebude potrebné ak nemá nejaký vážny problém alebo akútne ťažkosti 🙂

@sunflower109 ano dakujem dieta ma slovensku poistovnu a este nikdy nebolo u zubara
Vdaka vam za info 🙂

autor
8. júl 2025
@sunflower109

@sunflower109 Este mame par dni do prehliadky len som sa chcela informovat dopredu kedze neviem ako to funguje a nikdy som tam nebola

sunflower109
8. júl 2025
@anonym_autor

@sunflower109 ano dakujem dieta ma slovensku poistovnu a este nikdy nebolo u zubara
Vdaka vam za info 🙂

@anonym_autor ak niekto prechadza od ineho a nebol rok od preventivnej prehliadky alebo 4-6mes u dietata vtedy sa plati, lebo poisťovňa neuhradza take časté preventivy ale to nie je váš prípad ;)