icon

Tipy na relaxačné miesta pre ženy v okolí Bardejova

eli221
14. júl 2025

Ahojte žienky,
vedeli by ste mi poradiť nejaké príjemné miesto v okolí Bardejova alebo Prešova, kde si žena naozaj oddýchne? Hľadám niečo na psychohygienu – ideálne niečo s relaxačnými procedúrami, masážami, možno aj kozmetickými službami, wellnessom… jednoducho miesto, kde si vypnem hlavu aspoň na pol dňa a nemusím riešiť svet 🙈

Budem vďačná aj za tipy, kde sa cítite dobre aj keď prídete samé – nechcem niekde sedieť s pocitom, že na mňa všetci pozerajú, že čo tam robím sama 😅

Ďakujem krásne za každé odporúčanie 💆‍♀️💖

viestta
14. júl 2025

Kupele, bud Bardejovske alebo Ruzbachy, to nemas daleko. Niektore kupele maju aj beauty pobyty aj so skraslovacimi procedurami.
A nikoho nezaujima ci si sama alebo s partnerom. Bola som niekolkokrat a v pohode. Ked chces niekomu sa prihovoris, ked nie travis cas s najlepsou spolocnostou, teda so sebou. Akurat niektore babky ta budu komandovat v jedalni, lebo "malo jes". Hlavne na ranajky sa podla nich treba napchavat az kym ti bol nevyvali 😅

vanilkovazmrzka
14. júl 2025

A mozte dat kludne aj typy na zapadnom slovensku 😅

eli221
autor
14. júl 2025
@viestta

Kupele, bud Bardejovske alebo Ruzbachy, to nemas daleko. Niektore kupele maju aj beauty pobyty aj so skraslovacimi procedurami.
A nikoho nezaujima ci si sama alebo s partnerom. Bola som niekolkokrat a v pohode. Ked chces niekomu sa prihovoris, ked nie travis cas s najlepsou spolocnostou, teda so sebou. Akurat niektore babky ta budu komandovat v jedalni, lebo "malo jes". Hlavne na ranajky sa podla nich treba napchavat az kym ti bol nevyvali 😅

@viestta preferujem niečo jednodnove nie pobyt.. v Bardejovskych kupeloch je tusim ze len pobyt nie?

viestta
14. júl 2025
@eli221

@viestta preferujem niečo jednodnove nie pobyt.. v Bardejovskych kupeloch je tusim ze len pobyt nie?

@eli221 jaj, ja som myslela, ze na par dni

hygienka
16. júl 2025
@eli221

@eli221 skús head spa pri stanici alebo dermani centrum
Alebo potom kúpele môžeš si dať wellness, masáž a je tam aj beauty štúdio

lenuska9999
6. aug 2025

@eli221 ja by som radšej už išla do Poľska na tvojom mieste. Majú lepšie služby za lepšie ceny. U nás v Bj kúpeľoch je to wellness oničom