Vyplatili vám už OČR?
Ahojte baby už máte po vyplácané oserky mne zatiaľ ešte nič neprislo
mnazel akurat vravel ze teraz piskla 🙂
Mne áno , manželovi nie. A to on bol 2 týždne skôr ako ja.....
@matulik503 Nie.
@martinka13 ja sa opytam trochu inak. Od 21.1. Som PN, ked ukoncim PN mozem nasledne ist na OCR s 10 rocnou dcerou?
@xckaret si zamestnana?
@klarissa25 áno som
@matulik503 pýtam sa
@xckaret
@klarissa25 nie, 30.1. 2020 som dostala vypoved a 21.1.2020 som zacala marodovat.
@xckaret tak nemôžeš ísť na ocr...
na očr teraz platí ochranná lehota 2 roky tak si myslím,že možeš...ale treba to overiť
Prosím Vás baby viete mi poradiť adresu sociálnej poisťovne v BA kam sa posielajú poštou podklady?
Áno vyplatili, včera mi prišli peniaze.
Ja som od 17.3. A nic este neprislo.ani papier ani peniaze
Papier zatial neprisiel ale peniaze uz pred 3 dnami
OCR som cerpala od 13.3. a zatial neprislo nic. Vraj na to maju 60 dni, som zvedava, co povedia o 2 tyzdne, ked tato lehota uplynie.
Je to cele zvlastne
Mne už našťastie áno, ale ako sa tak na to dívam tak nás je málo a vôbec ako neviem, podľa čoho to berú. Som úprimne zvedavá ako to bude za mesiac apríl
Pre všetky situácie súvisiace s koronavírusom použite túto adresu:
KoronaBAM@socpoist.sk
@matulik503 ano prisla v pondelok
mne zatiaľ nič neprišlo (30.04.2020), volala som do Sociálnej poisťovni, postupnosť je údajne nasledovná: najprv žiadosť zaevidujú-evidovanie v mojom prípade im trvalo 3-týždne, potom ju spracuvávajú-ešte ju spracovanú nemajú až nakoniec vydajú rozhodnutie a súbežne posielajú peniažky. V Košiciach mali v apríli 4 x výplatný termín, snažia sa vraj do týždňa spracovať žiadosti.... žiaľ asi na mňa nevyšlo
jasné...ak sa dovoláš...školy sú zatvorené,tak máš na to nárok...

Nie